Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2396.66
BIST 100
10240.18
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

TİP'sizlerin Müslümanlarla derdi bir türlü bitmiyor!

16 Temmuz 2023 11:40:22
Sandıkta halkın tokadını yiyen TİP'liler yine müslümanlara nefret kustu. Milletvekili Sera Kadıgil, karma eğitim üzerinden tekrar Müslümanları hedef alarak, "Gericiler istiyor diye kız okulları açamazsınız, açtırmayacağız" dedi.

Kulak cırmalatan sesiyle her platformda müslümanları hedef alan Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Sera Kadıgil, bu kez karma eğitim üzerinden müslümanlara nefret kustu.

Sandıktan istedikleri sonucu alamayarak halkın tokadını yiyen Tip'liler, son zamanlarda gündeme gelen karma eğitim modeline karşı sokaklara dökülerek açıklamada bulundular. Eline mikrofon alan Kadıgil, her zamanki gibi temiz müslümanları hedef alarak söze başladı.

Kadıgil; "Evet biz buradayız çünkü adına Milli Eğitim Bakanı denen sayın atanmış ve hadsiz bir memuru görevini icra etmek için geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Bir avuç gerici yobaz" diyerek devlet büyüklerine hakaret etti.

Dini hassasiyeti olan müslüman ailelerin çocuklarını kız okullarına gönderme talebine karşı, haddini aşan açıklamalar yapan Kadıgil, "Bir avuç gerici yobaz kız çocuklarını okula göndermiyormuş diye gerekirs kız çocuklarını için ayrı okul açılabiliriz, kız okulu açabiliriz duyurdu. Biz Türkiye işçi Partililer olarak sesleniyoruz, açamazsınız, yapamazsınız, yaptırmayız" diyerek hem müslüman ailelere hem de devlete meydan okuma kalkıştılar.

Sık sık tuhaf açıklamaları ile gündeme gelmeye çalışan Sera Kadıgil eline her mikrofon aldığında ya devlete yada müslümanlara karşı hakaretlerde bulunuyor.

image-15_d6fd976dfada71eb86586129a9f6acf2.jpg

'O ailelerin çocukları ellerinden alınmalı'

Konuşmasında daha iler giderek çocuklarını kız okuluna göndermek isteyen ailelerin kız çocuklarını ellerinden alınarak Sosyal Hizmetler Müdürlüğü görevlilerine teslim edilmesini savundu

Sera Kadıgil, Kız okulu fikrinin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'e ait olmadığını onu o göreve getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendi fikri olduğunu ifade ederek kız okullarının açılması için Yusuf tekin'i bizzat atadığını belirtti.