Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2402.75
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

TOGG BEYOND X NEDİR?

Togg Beyond X nedir sorusu yoğun bir şekilde merak edilip araştırılıyor. Mottosu "mobilitenin yarından sonrası" olan Togg Beyond X, dijital deneyimin üst sınırında yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuldu.
TOGG BEYOND X NEDİR?
06 Ocak 2023 15:13:10
Togg Beyond X nedir sorusu yoğun bir şekilde merak edilip araştırılıyor. Mottosu "mobilitenin yarından sonrası" olan Togg Beyond X, dijital deneyimin üst sınırında yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

Togg Beyond X nedir sorusu yoğun bir şekilde merak edilip araştırılıyor. Mottosu “mobilitenin yarından sonrası” olan Togg Beyond X, dijital deneyimin üst sınırında yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

Yepyeni gelişmelerle gündemdeki popülerliğini korumayı başaran yerli otomobil markası Togg, bu kez de teknoloji noktasında başarılı bir adım attı. CES'te elektrikli otomobil sergiledikten sonra büyük bir yankı uyandıran Togg, bu yıl CES'te oldukça farklı bir konsept sergiledi. Yeni teknolojik tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Togg, Beyond X'i görücüye çıkardı. Togg CEO'su tarafından tanıtılan Beyond X, birçok kişide merak uyandırdı.

togg beyond x_16469de2293ab78ee12846b0f6f65612.JPG

TOGG BEYOND X İLE YEP YENİ BİR DİJİTAL DENEYİM İMKANI

Togg Beyond X ile yepyeni bir dijital deneyim imkanı başlıyor. CES2023'te Togg CEO'su Gürcan Karakaş tarafından tanıtılan Beyond X, konsept bir cihaz olarak ön plana çıkıyor. CEO Gürcan Karakaş Beyond X için “ mobilitenin yarından sonrası” ifadelerini kullanırken, cihazın tanıtımı büyük bir yankı uyandırdı. Togg Dizayn Stüdyosu tarafından tasarlanan Beyond X otomotiv tasarımcısı olan Pininfarina'nın katkılarıyla geliştirildi. Beyond X, katılımcıların bambaşka bir deneyim yaşamasını amaçlıyor. Kullanıcıların hayal gücünü zenginleştiren Beyond X modelinde Satürn, Orman, Fütüristik Şehir ve Sanatsal Türkiye olmak üzere dört farklı senaryo bulunuyor. Katılımcılara dijital deneyimin kapılarını aralayan Beyond X, aklı, ruhu, kalbi ve dört duyu organını harekete geçirme imkanı sunuyor.

TOGG BEYOND X CES2023'TE TANITILDI

Yerli otomobil markası tarafından üretilen Togg Beyond X, CES2023'te tanıtıldı. CES'te konuşan Togg CEO'su Gürcan Karakaş konuşmasında; “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak üreteceğimiz ve açık artırma ile satışa sunacağımız NFT (Nitelikli Fikri Tapu) koleksiyonu ise 2023 adet akıllı cihazın ön siparişine katılma hakkı ve sıralama önceliği sunacak.” ifadelerini kullandı.