Dolar (USD)
32.20
Euro (EUR)
34.98
Gram Altın
2518.42
BIST 100
10739.57
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Trabzonspor M'bia ile sözleşme imzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia Etoundi ile sözleşme imzaladı.
Trabzonspor M'bia ile sözleşme imzaladı
02 Temmuz 2015 12:20:00
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia Etoundi ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Kamerunlu futbolcu Stephane M'bia Etoundi ile sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma'nın hazır bulunduğu imza töreninde M'bia, basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı.

Hurma, yaptığı açıklamada, çok önemli ve değerli bir oyuncuyla anlaştıklarını düşündüklerini belirterek, "Avrupa'nın önemli kulüpleriyle yarıştık ama Trabzonspor da Avrupa'da ismini duyurmuş, Avrupa kupalarında önemli işler yapmış, Türkiye'yi çok ciddi temsil etmiş büyük bir kulüp. Büyük bir kulüp gibi adının anıldığı oyuncuyu transfer etmeyi başardı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Böyle değerli bir oyuncunun, takıma ciddi katkı sağlayacağını ifade eden Hurma, "İnşallah arkadaşlarıyla uyum içerisinde Trabzonspor camiası ve taraftarlarının beklediği önemli başarılarla buluşmayı becerir. Kariyerinde birçok şampiyonluk yaşamış, buna Avrupa şampiyonluğu da dahil. Böyle şampiyonluklara alışkın oyuncularla olalım ki bizim de yolumuz kolay olsun" diye konuştu.

M'bia ise transferinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "En iyi şekilde antrenmanlar yapıp en iyisini Trabzonspor'a vermek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. İnsanların hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Hedefledikleri amaca, projelere ulaşmak için herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını anlatan M'bia, "Herkesin desteğiyle hayalimizdeki amaçları gerçekleştireceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı.

M'bia, Trabzonspor'da çok kaliteli oyuncular bulunduğunu, takımın bu yıl, geçen sezonki pozisyonunun üzerinde ligi bitireceğine inandığını sözlerine ekledi.

ERSUN YANAL DÖNEMİ SONA ERDİ

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Uzunay, teknik direktör Ersun Yanal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Ali Uzunay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldiklerini, anlaşarak yollarını ayırdıklarını söyledi.

Uzunay, konunun daha çok sıcak olduğunu, net bir açıklama yapılacağını ifade ederek, "Toplantı yaptık. Hocayla da görüştük. Prensip olarak bir sıkıntı olmadan yollarımızı ayırdık" dedi.

Yeni teknik direktör konusunu da netleştireceklerini kaydeden Uzunay, "Shota Arveladze de düşündüğümüz teknik adamlardan bir tanesi" ifadesini kullandı.

AA

TDV kurban