Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2442.63
BIST 100
9919.48
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Trabzonspor'da deprem!

89. dakikaya kadar 4-0'lık skordan sonra Fenerbahçe maçının oynandığı sırada taraftarın çıkardı olaylar sonrası Trabzonspor'da ortalık karıştı.
Trabzonspor'da deprem!
25 Nisan 2016 18:54:00
89. dakikaya kadar 4-0'lık skordan sonra Fenerbahçe maçının oynandığı sırada taraftarın çıkardı olaylar sonrası Trabzonspor'da ortalık karıştı.

Trabzonspor'da olaylı Fenerbahçe derbisinin ardından hareketli saatler yaşanıyor. Bordo-mavililer'de bekleneni veremeyen takımın 6 önemli isminin kadro dışı bırakıldığı açıklandı. Fenerbahçe maçında teknik direktör Hami Mandıralı'ya rest çekip oyuna girmeyi reddeden Erkan Zengin'le birlikte, Marko Marin, Özer Hurmacı, Fatih, Sefa ve Cavanda süresiz kadro dışı bırakıldı.

ONUR ÖZÜR DİLEDİ

TRT Spor'un akdardığı bilgiye göre, Avni Aker Stadı'nda formasını bırakıp elleriyle bitti işareti yapan kaleci Onur Kıvrak ise camiadan özür diledi. Takımdan ayrılacağı iddia edilen Onur'un yeni sezonda da bordo-mavili formayla mücadele edeceği açıklandı..

Trabzonspor Medical Park-Fenerbahçe maçı seyircisiz oynanacak

Ligin 26. hafta erteleme maçı olan ve 9 Mayıs tarihinde seyircili oynanması gereken Fenerbahçe maçı, TBF'nin ani kararıyla 28 Nisan Perşembe gününe alındı. Karşılaşma Trabzonspor'un daha önce Efes maçında yaşanan olaylar nedeniyle seyircisiz oynanacak.

İŞTE FEDERASYON'DAN YAPILAN AÇIKLAMA:

Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan açıklama.Spor Toto Basketbol Ligi'ni 26. Haftasında 16 Nisan 2016 tarihinde oynanması gereken Trabzonspor Medical Park u2013 Fenerbahçe takımları arasındaki müsabaka Fenerbahçe takımımızın Euroleague çeyrek final müsabakalarının 5 maç üzerinden oynanabileceği düşüncesi ile lig bitimi sonrası 9 Mayıs 2016 tarihine ertelenmişti. Ancak Fenerbahçe takımımız ilgili Euroleague çeyrek final müsabakaları serisini 3 maç üzerinden tamamlaması münasebeti ile, lig takvimindeki ilk uygun zamanın değerlendirilmesi karar verilmiştir.

Basketbol Süper Ligi Yönetim esasları yönergesinin 15.6.1 maddesi ne uygun olarak Spor Toto Basketbol Ligi'ni 26. Haftası erteleme müsabakası olan Trabzonspor Medical Park u2013 Fenerbahçe müsabakası 28 Nisan 2016 Perşembe günü saat 17:30 da oynatılacaktır.

Kamuoyuna duyurulur.