Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Trabzonspor''un forma göğüs sponsoru değişti!

Trabzonspor forma göğüs sponsorluğu için Vestel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulüp, anlaşmanın her yılı için 3 milyon avro kazanacak.
Trabzonspor''un forma göğüs sponsoru değişti!
05 Ağustos 2019 18:34:00
Trabzonspor forma göğüs sponsorluğu için Vestel ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulüp, anlaşmanın her yılı için 3 milyon avro kazanacak.

Trabzonspor'un forma göğüs sponsoru 3 yıllığına Vestel oldu. Bordo-mavililerin anlaşmanın her yılı için 3 milyon avro kazanacağı açıklandı.

İstanbul Raffles Otel'de düzenlenen imza törenine Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Vestel Üst Yöneticisi Turan Erdoğan katıldı.

Törende konuşan başkan Ağaoğlu, Trabzonspor ile Vestel'in iş birliğinin 20-25 sene öncesine dayandığını hatırlatarak, şöyle konuştu:

"Sparta Prag maçına Vestel markasıyla birlikte çıkacağız"

"Sadece para değil, ismi ile beraber bana değer katmıyorsa, ben Trabzonspor olarak o markaya değer katmıyorsam, o anlaşma maddi anlaşmadan öteye gitmez. Şimdi de tekrar kutsal formamızda Vestel'le birlikte olacağız. UEFA'dan izin gelmiş. Bu hafta perşembe günü oynayacağımız Sparta Prag maçına Vestel markasıyla birlikte çıkacağız. İnanıyoruz ki hem Vestel bize değer kazandıracak hem de biz Vestel'e değer kazandıracağız ve bu şekilde değer yaratan, sürdürülebilir bir iş birliğimiz olacak."

"Sponsorluk anlaşması oldukça geniş kapsamda"

Vestel Üst Yöneticisi Turan Erdoğan, çok güzel bir iş birliğinin başlangıcını yapmış olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Anlaşmamız 3 yıllıktır, 3 yıllık anlaşmanın içinde göğüs reklamı, yine birçok yan haklarımız var. Trabzonspor Stadı'nda bir showroom açılması, Trabzon markalı bazı ürünlerin çıkarılması gibi... Sponsorluk anlaşması oldukça geniş kapsamda. Üç yıllık anlaşmada yıllık 3 milyon avro olmak üzere, her yıl 3 milyon avroyu sponsorluk bedeli olarak Trabzonspor Kulübüne ödeyeceğiz. Ayrıca Trabzonspor Stadı'nda Vestel Tribünü olacak." şeklinde konuştu.

VF kat sağ