Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Trump'ın Biden iddiası ABD'de olay oldu!

Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın canlı yayında kendisiyle seçim münazarası yapmayacağını öne sürdü.
Trump'ın Biden iddiası ABD'de olay oldu!
21 Şubat 2024 10:29:22
Donald Trump, ABD Başkanı Joe Biden'ın canlı yayında kendisiyle seçim münazarası yapmayacağını öne sürdü.

Fox News kanalında Laura Ingraham'ın programına katılan eski ABD Başkanı Donald Trump, Joe Biden'ı canlı yayında kendisiyle seçim münazarası yapmamakla suçladı.

Trump, Biden'ı televizyonda düelloya davet ederek, "Hemen burada, senin programında yapacağım, ona şimdi meydan okuyorum." dedi. Herkesle münazara yapmaya hazır olduğunu belirten Trump, Biden'ın seçim tartışmasına katılmayacağını düşündüğünü dile getirdi.

'Ben olsam benimle tartışmak isterdim'

Ayrıca, Cumhuriyetçi aday adayları arasındaki ön tartışmalara katılmayan Trump, bu kararını zeki bir tercih olarak gördüğünü ifade etti.

Başkanlık yarışındaki rakiplerinden Nikki Haley'in yarışı bırakacağına dair çıkan iddiaları da değerlendiren Trump, Haley'in hâlâ yarışta olduğunu ve kendisinin yardımcısı olması gibi bir seçeneğin söz konusu olmadığını söyledi.

Biden'ın Trump'ın münazaraya davetini, "Ben olsam benimle tartışmak isterdim." şeklinde yanıtlamasının ardından Trump, Biden'ın başka işi olmadığını ima etti ve tartışmaya hazır olduğunu tekrarladı. Bu arada, Biden'ın münazaraya katılmayacağına dair Trump'ın yorumlarına karşılık olarak Biden cephesinden bir açıklama yapılmadı.

VF kat sağ