Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2401.42
BIST 100
10336.5
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Türkiye Gençliği Başkomutanının emrindedir

Türkiye Gençlik Kuruluşları Birliği Kurucu İcra Kurulu Üyesi Mustafa Alpay: Türkiye gençliği başkomutanının ikinci bir emrine kadar meydanları terketmeyecek.
Türkiye Gençliği Başkomutanının emrindedir
20 Temmuz 2016 11:46:00
Türkiye Gençlik Kuruluşları Birliği Kurucu İcra Kurulu Üyesi Mustafa Alpay: Türkiye gençliği başkomutanının ikinci bir emrine kadar meydanları terketmeyecek.

ŞERİF VAROL / İSTANBUL

Yazarımız ve aynı zaman Türkiye Gençlik Kuruluşları Birliği Kurucu İcra Kurulu Üyesi Mustafa Alpay, Türkiye gençliğinin tek yürek olarak cuntacılara karşı Başkomutanın ikinci bir emrine kadar devletinin yanında meydanlarda kalacağını söyledi.

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Cuntacı vatan hainlerinin yapmış olduğu bu kalkışma hareketi sadece Cumhurbaşkanımıza yönelik değildir. Bu kalkışma hareketi sadece hükümete, diğer siyasi partilere ya da milletimize yönelik değildir. Bu kalkışma hareketi Filistin'e, Bosna'ya, Somali' ye, Doğu Türkistan'a kısaca tüm islam ümmetine ve mağdur ve mazlum halklara yapılmıştır. Çünkü bizim aziz vatanımız gösterdiği siyasi ve ekonomik istikrar, her daim mazlum ve mağdurların yanında ve zalimlerin karşısında takındığı dik ve onurlu duruş ile onlara umut olmuştur. ABD - ruhunu şeytana satmış Fetö ve cuntacılar tarafından girişilen bu kalkışma mazlumların bu umudunu ve beklentisini kırmaya ve ülkemizde ki iç huzuru bozmaya yönelik bir girişimdir.

Olayların başladığı ilk andan itibaren ikamet ettiğim Kavacık 'a çok yakın bulunan Fatih Sultan Mehmet köprüsüne intikal ettim. Büyük bir kalabalık ile birlikte köprüye yürüdük ve askere silah bırakması gerektiğini, aldıkları emrin kanunsuz olduğunu ve bu kalkışmanın emir - komuta zinciri içerisinde olmadığını söyledik. Askerler halka ateş açtı ve çok sayıda yaralananlar oldu. Bu sırada tankların üzerine çıkarak tankları teslim aldık. Polisimiz teslim alınan tanklarda ki askerleri göz altına aldı.

Milletin silahı millete doğrultuldu. Milletin tankı milletin üzerine sürüldü ve milletini ezdi. TBMM bombalandı. Bu kalkışma TSK içerisinde bulunan vatan hainleri tarafından doğrudan millete yapılmış fakat aziz ve necip milletimiz bu kalkışma hareketine gerekli cevabı vererek geri püskürtmüştür. Halkın Cumhurbaşkanı'nın, Başkomutanı'nın canına kast edilmiştir. Bu gözü dönmüş teröristler devleti teslim almaya yeltenmişlerdir. Milletimiz Cumhurbaşkanlığımızın Başkomutanlığında büyük bir felaket yaşanmadan dik durarak ve ferasetli davranarak bu cuntacı hainlere fırsat vermemiştir.

Gençlik Vatan Nöbetinde Görevinin Başında

Türkiye de faaliyet gösteren milli ve manevi değerlere bağlı tüm gençlik yapılanmaları ilk andan itibaren meydanları doldurarak cuntacılara geçit vermemiştir. TÜGVA da Çalışan Gençlik Koordinatörlüğünde sorumluluğum altında bulunan illerde ki arkadaşlarıma gerekli talimatları Genel Başkanımızdan aldığım talimat ile ilettim. Size şunu da söylemek isterim. Türkiye Gençliği bu cuntacılara asla geçit vermeyecek, ülkemizde ki birliği bozamak ve aydınlık geleceğimizi karartmak isteyen vatan hainlerine karşı tüm hatları ile teyakkuzda olacaktır. Gençliğimizi karartmak, geleceğimizi ipotek altına almak isteyen vatan hainleri asla hedefine ulaşamayacaktır. Çünkü tüm ülke gençliği tek yürek olarak devletinin ve başkomutanının emrinde olacaktır.

Cuntacılar şunu bilmelidirler ki Cumhurbaşkanımızın ikinci bir emrine kadar Türkiye gençliği hep alanlarda, meydanlarda olacak ve vatan haini cuntacıların karşısında olmaya devam edecektir. Buradan Gazetemiz vasıtası ile tüm Türkiye Gençliğine sesleniyorum ; '' meydanları asla terk etmeyelim, gevşemeyelim. Başkomutanımızın vereceği emirlere riayet edelim. İkinci bir emre kadar asla meydanları boş bırakmayalım. Bu vatan hainleri kendilerini çok iyi gizlemektedirler. Bu sebepten teyazkkuz da olalım. Ayrıca alevi - sünni çatışması çıkarmak isteyen Fetö cüler aramızda fitne yaymak için gizlenmiş olabilirler. Kesinlikle bu tarz provakasyonlara gelmeyelim. Sizleri şurada Fetöcü varmış haydi evini, iş yerini dağıtalım diyenlere fırsat vermeyin. Hiç bir yağma, talan, linç girişimine prim vermeyelim. Cumhurbaşkanımızın ve Başkomutanımızın emirlerine riayet edelim ve bu emirlere göre hareket edelim ''.