Dolar (USD)
32.45
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2438.85
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Türkiye'yi hiç kimse bölemez

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 'Türkiye'yi hiç kimse bölemez. Ülkemizde, Türk-Kürt kavgası yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez' dedi.
Türkiye'yi hiç kimse bölemez
16 Haziran 2013 00:00:00
MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, 'Türkiye'yi hiç kimse bölemez. Ülkemizde, Türk-Kürt kavgası yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez' dedi.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı'ya gelen Adan, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye'nin birlik ve beraberliği için ülkenin çeşitli yerlerinde mitingler düzenlediklerini söyledi.

Mitinge davet

Partilerinin mitinglerinin sürdüğünü belirten Adan, "Biz burada, Türkiye'nin birliği, beraberliği konusunda, uzun süredir Bursa ile başlayan İzmir ile devam eden ve en sonra da Adana'da yapmış olduğumuz, önümüzdeki hafta cumartesi günü de Erzurum'da yapacağımız mitinge halkımızı davet etmeye geldik" dedi.

Kavgalara kimsenin gücü yetmez

Adan, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu şartlara bakıldığı zaman, ülkenin hergün biraz daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ifade etti. AK Parti iktidarının Türkiye'yi tahrip ettiğini savunan Adan, şunları kaydetti: "Türkiye'de iç çatışmalar üzerinden bir siyaset geliştiriyor. Biz de diyoruz ki Türkiye'yi hiç kimse bölemez. Türkiye'de, Türk-Kürt kavgası yapmaya hiç kimsenin gücü yetmez. İktidar partisi bu gafletten mutlaka kendisini kurtarmak mecburiyetindedir. Bu konudaki uyarılarımızı devam ettireceğiz. Önümüzdeki dönemlerde, genel başkanımızla Ağrı'ya geleceğiz ve Başbakanın buradaki birlik ve beraberliği, halkın tek millet, tek devlet, tek bayrak etrafında nasıl bütünleştiğini görmesi lazım."