Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2398.45
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Twitter'da 1 milyon takipçiye ulaştı

Anadolu Ajansı, dünyanın en popüler sosyal ağlarından Twitter'da 1 milyon takipçisiyle ulusal haber ajansları arasında ilk sırada yer aldı.
Twitter'da 1 milyon takipçiye ulaştı
17 Ağustos 2016 10:12:00
Anadolu Ajansı, dünyanın en popüler sosyal ağlarından Twitter'da 1 milyon takipçisiyle ulusal haber ajansları arasında ilk sırada yer aldı.

Anadolu Ajansı (AA), dünyanın en popüler sosyal ağlarından Twitter'da 1 milyon takipçisiyle ulusal haber ajansları arasında ilk sırada yer aldı.

Türkiye ve dünyadaki son dakika gelişmelerin 24 saat takipçilerle paylaşıldığı hesaptan, özel olarak hazırlanan foto galeri, video ve multimedya çalışmaları ile infografik ve tweet kartlardan oluşan geniş bir içerik paylaşılıyor.

Instagram'da da 1 numarayız

Anadolu Ajansı (AA), dünyanın en popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'da, Reuters'ın ardından 227 bin takipçi ile en fazla takip edilen ikinci haber ajansı oldu, ulusal haber ajansları arasında ise ilk sırada yer aldı.

AA resmi Instagram hesabında, dünyanın dört bir yanında görev yapan 300'den fazla foto muhabirinin objektifine yansıyan görseller arasından geniş bir seçki sunuluyor. AA Yeni Medya Haberleri Yayın Yönetmenliği tarafından yönetilen hesapta, 100'den fazla ülkeden servis edilen fotoğraflara, hikayeleri ile geniş yer veriliyor.

Son bir yılda Instagram'da yüzde bin 172 büyüme sağlayan AA, Reuters'ın ardından 227 bin takipçisi ile en fazla takip edilen ikinci haber ajansı oldu. Instagram'da üçüncülük ise Fransız haber ajansı AFP'de.

AA Facebook'ta Türkiye'nin en beğenilen haber ajansı

Anadolu Ajansı, Instagram'da olduğu gibi Facebook'ta da Türkiye'de en fazla beğeni/takipçiye sahip haber ajansı. Anadolu Ajansı'nın facebok sayfasının 5,1 milyon beğeneni bulunuyor.