Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

USMED ekibinden Hatay ziyareti

USMED Başkanı Said Ercan öncülüğündeki USMED ekibi 16 Nisan sonuçlarını değerlendirmek ve bir dizi görüşmelerde bulunmak amacıyla Hatay'ı ziyaret etti...
USMED ekibinden Hatay ziyareti
03 May 2017 17:45:00
USMED Başkanı Said Ercan öncülüğündeki USMED ekibi 16 Nisan sonuçlarını değerlendirmek ve bir dizi görüşmelerde bulunmak amacıyla Hatay'ı ziyaret etti...

Uluslararası Sosyal Medya Derneği Başkanı Said Ercan, USMED üyesi Milat Gazetesi İnternet Haber Müdürü Şerif Varol, USMED Teknoloji Sorumlusu Kemal Başoğlu ve USMED üyesi Erdem Söylemez'den oluşan heyet Hatay'daki USMED Temsilcisi Son Net Haber yazarları Furkan Yazar, Ünsal Akyürek ve Yahya Kılıç ile ziyaret ettiler.

Hatay'ın tarihi yerlerinden olan Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi ve Antakya Habibi Neccar Camisini gezen ekip, bölgenin önemli işadamlarından hayırsever Hatay Ro Ro Başkanı İbrahim Güler'in misafiri oldular.

Başkan İbrahim Güler'in Reyhanlı'da yer alan Karasüleymanlı köyünü de ziyaret eden heyet yöreye özgü doğal biberli ekmeğin tadına bakmadan geçemediler.

Karasüleymanlı köyü Muhtarı Mehmet Hatipoğlu'ndan köy ile ilgili bilgi alan heyet köyde yer alan kişilerin ağırlıklı olarak nakliye işi ve tarımda da pamuk hasatıyla uğraştığı bilgisini verdi. Daha sonra heyet görüşmelerini tamamlayarak Hatay gezisini noktaladı.

Aynı zamanda ilim yayma Hatay Temsilciliğini Ak parti İskenderun belediyesi ve İskenderun ilçe teşkilatını da ziyaret eden heyet Hatay hakkında referandum sonrası ve genel olarak Hatay hakkında bilgiler aldı.

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve İskenderun Belediyesi Basın Müdürü Ömer Soylu ve basın mensuplarıyla görüşmelerde bulunan USMED heyeti derneğin faaliyetleri konusunda bilgilendirmede bulunduktan sonra tarihi kentten ayrıldı.