Dolar (USD)
32.41
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2419.15
BIST 100
10045.74
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Vodafone FreeZone dünyası yenilendi

Vodafone, 26 yaşındaki gençlere yönelik FreeZone portföyünü ve marka iş birliklerini yeniledi.
Vodafone FreeZone dünyası yenilendi
14 Nisan 2023 11:50:03
Vodafone, 26 yaşındaki gençlere yönelik FreeZone portföyünü ve marka iş birliklerini yeniledi.

Şirketten yapılanmalara göre Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone çatısı altında yapılan yeniliklerle genç savaşçının yanında olmaya devam ediyor.

Vodafone FreeZone'un yenilenen dünyası gençlere yeni portföy ve marka iş ünitelerinden yararlanma imkanı sunuyor. FreeZone'lular, internetten yemekten sosyal medya ve oyun uygulamaları, faydalar ve çeşitli dijitale özel indirimler gibi pek çok şeyden yararlanabiliyor.

Vodafone FreeZone, sunulan yeniliklerle gençlerin özellikle ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence sistemlerindeki ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor.

'Genç yönlendirmeye yönelik teklif setimizi, hem yeni bir portföy hem de yeni marka iş birimleri ile zenginleştirdik'

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, Vodafone FreeZone olarak genç depolamalarını ve yaşadıklarını anlattıklarını, sundukları faydalarla gençlerin yanında olmaya devam ettiklerini belirterek, yaşadıklarını kaydetti:

TOG'un Konda iş birliğiyle elde ettiği Gençlerin İhtiyaçları Araştırması'na göre, gençlerin büyük boyutları ekonomik kayıpların nedeniyle umutsuz ve iş bulmakta, özellikle pandemi sonrası sosyalleşmekte zorlandığını ifade ediyor. , yüzde 97'sinde akıllı telefon olan ancak yalnızca yüzde 66'sının mobil internet kullandığı bir gençlik görüyor. .

Genç yönergeye yönelik teklif setimizi, hem yeni bir portföy hem de yeni marka iş birimleri ile zenginleştirdik. Buralarda, FreeZone'a gelen gençlere, hangi tarifeye gelirlerse getirmekler, tarifelerine ek GB'lar ve çeşitli faydalar hediye ediyoruz. FreeZone'lu genişlemeler için internetinden yararlanma uygulamalarına sosyal medya uygulamalarını da ekledik. Ayrıca, tüm FreeZone'lular dönemsel olarak askerlerin marka iş ünitelerinden de yararlanabiliyorlar. Vodafone FreeZone olarak, kullanılan ürün ve servislerimizle genç yaşam hayatını kolaylaştırmaya devam etmek."

Gençler için tarifeye ek GB'lar

Verilen bilgilere göre, Vodafone FreeZone Güzellikleri paketi, gençlerin her geçen gün artan mobil internet ihtiyacına yanıt verecek şekilde güncellendi. FreeZone'lu tarifeye göre farklı oranlarda tarifeye ek GB'lar sunuluyor.

Buna göre, tarifeye ek pakette bulunanlar geçerli olmak üzere, Kırmızı tarifeleri için +20GB, faturasız tarifeler için +5GB ve 'Süper Uyumlu' fiyatları için +3GB otomatik olarak yükleniyor. Paket içeriğindeki internetten kullanman uygulamalar arasında görüntülü konuşmada da geçerli sınırsız WhatsApp, sosyal uygulamalar medya (Instagram, Facebook, Twitter, TikTok) ve oyun uygulamaları (Twitch, Discord, PubG Mobile, League of Legends: Wild Rift, Free Fire, Teamfight Tactics Mobile, Zula Mobile) yer alıyor. FreeZone'lular ayrıca, dijitalden yapılan başvurulara özel fiyatlardan da yararlanabiliyor.

FreeZone'dan yeni marka iş birimleri

Vodafone FreeZone'un yenilenen dünyasında farklı faydalar da sunuluyor. Bu geziler, genç gezintiler ulaşım, yeme-içme, kişisel gelişim ve eğlence ortamları marka iş merkezlerinden çeşitli şekillerde yararlanabiliyor. Ulaşım alanında FreeZone'lu otobüs biletlerinde 100 TL, şehir içi ulaşım alternatifi Uber'de ilk kullanımda 50 TL indirim alırken, yeme-içme alanında Kahve Dünyası'nda 1 kahve alana 1 kahve hediye ediliyor.

Eğlence alanı FreeZone'lu gençlere Cinaverse'lerde geçerli 50 TL'lik indirim kodu sunuluyor. Kendilerini isteyenler FreeZone'lular, ana dili İngilizce olan eğitmenlerden çevrimiçi İngilizce dersleri alınıyor Cambly'nin üyeliklerinde indirime ek olarak 10 dakika ücretsiz konuşma ayrıcalığından yararlanabiliyor.

Oyunsever gençlere ikramlar

Vodafone FreeZone, oyunsever gençlere Fifa 23, Call of Duty, Valorant gibi 200'den fazla popüler oyunu ücretsiz oynanabildiği Microsoft Xbox PC GamePass'i ilk 3 ay hediye ediyor.

FreeZone müşterileri, Her Şey Yanımda'da bulunan FreeZone Oyun Dükkanı'da, e-pinden aksesuara, gamer'lara yönelik birçok üründe sepette 30 TL indirimden yararlanabiliyor.