Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.72
Gram Altın
2434.62
BIST 100
9987.48
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

'Yavru vatan Kıbrıs Büyük İsrail olmasın' yayında

Gazeteci –Yazar Bekir Sıtkı Şirin tarafından kaleme alınan ve Ravza Yayınlarından satışa çıkan 'Yavru Vatan Kıbrıs Büyük İsrail Olmasın' isimli kitap, Kıbrıs'taki Siyonist işgali mercek altına alıyor.
'Yavru vatan Kıbrıs Büyük İsrail olmasın' yayında
01 Kasım 2023 12:32:51
Gazeteci –Yazar Bekir Sıtkı Şirin tarafından kaleme alınan ve Ravza Yayınlarından satışa çıkan 'Yavru Vatan Kıbrıs Büyük İsrail Olmasın' isimli kitap, Kıbrıs'taki Siyonist işgali mercek altına alıyor.

İsrail ile bağlantılı kişi ve kurumların KKTC’de taşınmaz mal alımında bulunması meselesini konu alan ‘Yavru Vatan Kıbrıs Büyük İsrail Olmasın’ isimli kitap satışa çıktı. Gazeteci –Yazar Bekir Sıtkı Şirin tarafından kaleme alınan ve Ravza Yayınlarından satışa çıkan kitap üç bölümden oluşuyor. Kitabın ilk bölümünde “Kıbrıs Siyonizm İçin Neden Önemli?” sorusuna yanıt verilirken ikinci bölümde ise Şirin’in konuya ilişkin araştırmalarda bulunup haber ürettiği süreçte başından geçenler aktarılıyor. ‘Yavru Vatan Kıbrıs Büyük İsrail Olmasın’ isimli kitabın üçüncü bölümü ise Siyonist odakların KKTC Topraklarını Adım Adım İşgal Etmesine Dair Rapor” başlığını taşıyor.

'Kıbrıs, Siyonizm'e karşı bir cephe'

Uzunca bir emek sürecinin sonunda kaleme alınan kitabın önsözünde, Kıbrıs’ın Siyonizm’e karşı kafa tutulması gereken cepheler arasında yer aldığını belirten Yazar Bekir Sıtkı Şirin, “Sessiz ve silahsız bir şekilde Kıbrıs adasını işgal eden Siyonistlerin maskelerini düşürmek ve onları bu işgal faaliyetlerini yapamaz hale getirmek hepimizin görevi… İslam coğrafyasının en stratejik noktalarından olan Kıbrıs adasında her geçen gün nüfuzunu arttıran İsrail’e karşı verilecek mücadele büyük önem taşıyor.” İfadelerini kullanıyor.

Kitap Erbakan ve Asiltürk'e ithaf ediliyor

Gazeteci-Yazar Bekir Sıtkı Şirin, ‘Yavru Vatan Kıbrıs Büyük İsrail Olmasın’ isimli kitabına dair “Türkiye’nin etrafının ateş çemberiyle donatıldığı bir zamanda Kıbrıs’a sahip çıkmak her zamankinden daha büyük bir önem arz ediyor. Zira Kıbrıs’ın kaybı Türkiye’nin başta Doğu Akdeniz olmak üzere birçok alandaki politikasından geri adım atması anlamına geliyor. Stratejist ve uzmanların dediği gibi Kıbrıs’a sahip olanın tüm Ortadoğu’ya hakim olacağı gerçeğini de hatırlatmam gerekiyor.” diyor. Kaleme aldığı kitabı okuyan bir kişinin Kıbrıs’taki Siyonist işgal tehlikesine dair ciddi anlamda bilgi sahibi olacağını belirten Şirin, kitabını Milli Görüş liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Oğuzhan Asiltürk’ün aziz hatıralarına ithaf ediyor.