Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeni transfer Trabzon'a ayak bastı

Trabzonspor, transfer görüşmelerine başladığı Joaquin Fernandez Moreno ve Mislav Orsic isimli futbolcuların sağlık kontrollerinden geçtiğini duyurdu.
Yeni transfer Trabzon'a ayak bastı
29 Haziran 2023 23:16:57
Trabzonspor, transfer görüşmelerine başladığı Joaquin Fernandez Moreno ve Mislav Orsic isimli futbolcuların sağlık kontrollerinden geçtiğini duyurdu.

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, takıma katılan iki yeni transferin sağlık kontrollerini başarıyla tamamladı.

Bordo-mavili takımdan yapılan açıklamada, "Kulübümüzün transfer görüşmelerine başladığı Joaquin Fernandez Moreno ve Mislav Orsic, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti." ifadeleri yer aldı.

Trabzonspor'dan önceki gün yapılan açıklamada her iki oyuncu için de transfer görüşmelerine başlandığını duyurulmuştu.

Orsic için yapılan açıklamada, "FC Southampton'ın profesyonel futbolcusu Mislav Orsic'in kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

Fernandez'in için KAP'a yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanılmıştı, "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno'nun kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." ifadesine yer verildi."

nenad_15fc737eeeef28d83b95aa6339e9c713.jpg

'Şehirle ilgili birkaç küçük detay konuştuk'

Sağlık kontrolünün ardından Trabzon'a giden Mislav Orsic ve Joaquin Fernandez Moreno havaalanında açıklamalarda bulundu.

Mislav Orsic açıklamasında, "Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım iyi bir sezon geçiririz. Hocamızla Dinamo Zagreb'de birlikte çalışmıştık. Trabzonspor'a gelmemde onun katkısı çok büyük. Şehirle ilgili birkaç küçük detay konuştuk. En önemlisi futbol oynamak. Onun için buraya geldim. Çok emin değilim ama 99 numaralı formayı giyeceğim. Uğurlu sayım diyebilirim." ifadelerini kullandı.

Joaquin Fernandez Moreno ise şunları söyledi, "Trabzonspor'da olmaktan dolayı çok mutluyum. Başarılar için sabırsızlanıyorum. Kulüple ilgili burada daha önce futbol oynayan oyunculardan bilgi aldım. Transfer süreci çok hızlı gelişti. Yaptığım görüşmeler sonucunda doğru kararı aldığımı ve doğru yerde olduğumu düşünüyorum. 20 numaralı formayı giyeceğim. Real Valladolid'de giyerken 24 numarayı giyiyordum, bu sefer bunu tercih ettim."