Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yeni yıl tasarım şal modelleri ve büyük beden ferace modelleri

Yeni yıl tasarım şal modelleri ve büyük beden ferace modelleri
07 Aralık 2017 11:51:00

Tesettürlü hanımların en dikkat ettikleri ve en özen gösterdikleri ürünlerin başında kuşkusuz başörtüleri geliyor. Şıklığından ve farklı tarzından ödün vermek istemeyen hanımlar için ise bu konuda farklı bir alternatif olarak tasarım şal modelleri ortaya çıkıyor. Hem şık hem de konforlu kullanıma sahip bu şalların birçoğu ütüye bile gereksinim duymuyor ayrıca.

Bir diğer önemli ürün ise, elbette dış giyim parçalarından feraceler. Büyük beden ferace modelleri ile hızlı bir şekilde hazırlanmak mümkün. Hem de öyle güzel modeller mevcut ki, şıklığı elden bırakmadan tek parça ile istediğiniz stili yansıtabilirsiniz.

Tasarım şal modelleri

Tasarım şallar, farklılığı seven ve yaşatmak isteyen hanımlar için birebir, harika bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Çeşitli seçenekleri ile tarzını konuşturmak isteyen hanımlar için tam isabet bir ürün olan tasarım şal modelleri, bu aralar pek bir revaçta. Bu üründen ikili ve üçlü renkli olanlar en çok tercih edilenlerden. Zıt renklerle ya da siyah ve beyaz renkler ile oluşturulan bu şallar, hem kombin açısından kolaylık sağlıyor hem de farklı renkleri ile yenilikçi bir görünüm ortaya çıkarıyor. Tül kumaşlı modelleri de bu tarzlarda oldukça seviliyor. Bunun yanında kenarları ve uçları dantelli olan modeller de sıkça kullanılan şal türlerinden. Yine güpürlü şallar da bu kategoride yer alan tasarım şal modellerinden biri. Özel günlerde kullanmak için oldukça ideal ve şık olan bu şallar, günlük kullanımda da yerinde bir kombin ile çok hoş bir görünüm sunabilir.

Büyük beden ferace

Her mevsime ve her ortama uyum sağlayabildiği için hanımların en sık tercih ettiği ürünlerin başında gelen Büyük Beden Ferace parçası geliyor. Hem konforlu hem de tek parça oluşu ile kolay kullanımlı feraceler, hanımların her dönem yoğun ilgisini görmekte. Büyük beden ferace, hem sportif giyinmeyi seven hem klasik olmayı seven hanımlar için envai çeşit model bulunduruyor. Nakış işlemeli, dantel detaylı, zarif desenli renk renk büyük beden feraceler, yeni sezonu süslüyor. En çok siyah rengin kullanıldığı büyük beden ferace modelleri, mavi, krem, pudra pembesi, kahve tonları ve mürdüm renklerinde raflarda yerlerini alıyor. Fermuarlı, bağlamalı ve içten düğmeli alternatif sunumları içinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Her kesime hitap eden model ve renk seçenekleri ile hanımları oldukça memnun eden bu ürünlerin kullanımı da oldukça rahat. Kalın kumaştan yapılan büyük beden feracelerin de artık piyasaya çıkması ile birlikte kış mevsiminde de bu ürünleri kullanmaktan geri kalmayacaksınız.