Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2433.15
BIST 100
9971.59
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Ağustos 2023

Covid-19 varyant tuzağına dikkat!

The Telegraph'ın haberine göre; sızan WhatsApp mesajlarında eski İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, yeniden karantina uygulamalarına geri dönmek için yeni bir korona varyantına gerek duyulduğunu söylüyor.

Biden yönetiminin de Eylül ayından itibaren karantina uygulamalarını başlatacağı haberleri var.

Bugünlerde medyanın ağız birliği etmişçesine insanları yeni varyantla korkutmaya çalıştığını düşünürsek haberler doğru gibi.

Koronavirüste yeni varyant alarmı. Tekrar aşı olmalı mı?” diyor mesela CNN Türk.

Sözcü; “Yunanistan’da Eris varyantı alarmı! Vakalar fırladı”

NTV: “İsrail'de Covid-19'un yeni varyantı "BA.2.86" ilk kez tespit edildi”

“Dünya diken üstünde”, “DSÖ alarm verdi”, “yeni varyant çok hızlı yayılıyor…” şeklinde devam ediyor başlıklar.

Birleşik Krallık Hükümeti'nin danışmanı ve Oxford'daki Nüfus Yaşlanma Enstitüsü'nün kurucusu aynı zamanda WEF’e bağlı olarak çalışan, Profesör Sarah Harper, Batı'da azalan doğum oranlarını "gezegenimiz için iyi” bir gelişme olarak gördüğünü söyledi.

Çünkü profesör, azalan nüfusların bu ülkelerin "karbon ayak izlerini" azaltacağını düşünüyor. Bu yüzden Çin ve Hindistan açık ara dünyanın en büyük kirleticileri olarak görülüyor.

Covid öncesi doğum oranları normal seyrinde gidiyordu. Ancak son iki yılda tüm dünyada doğum oranları azalmaya başladı.

Belli ki daha da azalması gerekiyor!

Diğer taraftan geçen hafta Amerika’da mortgage oranları %7'yi aşarak yirmi yılı aşkın süredir en yüksek seviyeyi gördü. Amerika’da balon yine büyümeye devam ediyor.

Amerikalı ekonomistler, ekonomi güç belirtileri göstermeye devam ederse ve Federal Rezerv oranları yeniden artırmaya karar verirse, ipotek oranlarının yüzde 8'in üzerine çıkabileceğini tahmin ediyor.

Şunu demek istiyorum bir önceki pandemide olduğu gibi yine Amerika’yı kurtarma operasyonuna dahil edileceğiz.

Bunu bizim Amerikancı medyaya ve onların kukla uzmanlarına anlatmamız zor ancak bu sefer insanlarımız bu tuzağa düşmesin istiyorum.

Öyle ki Covid-19 sürecinde yaşanan tüm saçmalıklara karşı çıkan aklı başındaki profesörleri hedefe koymaya devam ediyorlar.

Kanadalı doktor Dr. Chris Shoemaker, mRNA aşılarının dünya üzerinde üretilmiş en zehirli protein olduğu konusunda uyarıyor ve bu aşıların miyokarditeye neden olduğunu,25 alıcıdan birinin bu hastalığa yakalanacağını ve bunların da yaklaşık yüzde 75'inin on yıl içinde öleceğini söylüyor.

Dolayısıyla bu tür mutajenik enjeksiyonların kanser ve diğer ölümcül hastalıkların oranlarında artışa yol açacağını ifade ediyor.

Bu işin uzmanları daha evvel de uyarmıştı uyarmasına da, insanların çoğu medyaya ve onların itaatkâr, hakikati çarpıtmada ustalaşmış ucuz uzmanlarına inandı.

İçlerinden çoğu pişman olduğunu ifade etti. Umarım bu yeni varyant palavrasına inanmazlar.

Tüm dünyada ciddi bir ekonomik kriz yaşanıyor yakın bir zamanda borsa çöküşlerine tanıklık edebiliriz. Hatta geçenlerde Amerikalı bir yatırımcı bu konuda milyon dolarlık bir bahse bile girdi.

Bendeniz bu konularda çok sayıda yazı kaleme aldım. Bir önceki pandemi tiyatrosunda da uyarmıştım.

Çünkü bu yaşadıklarımızın hiçbiri tesadüfi değil.

Covid-19 tıbbi acil durumdan öte bir kara para aklama planı, büyük bir psikolojik operasyon ve mevcut dünya sosyal ve ekonomik düzeninin tamamen elden geçirilmesi ve yeniden yapılandırılması için bir bahaneydi.

Bunu ben değil bizzat kendileri söyledi.

Kısacası Covid-19 senaryosu, küresel ekonomiyi yok etmeyi, küçük işletmeleri batırmayı ve ayrıca insanların zihinlerini, iradelerini ve sosyal dokularını kırmayı amaçlıyordu. Bu operasyon hala devam ediyor. Siz, siz olun bu tuzağa düşmeyin.