Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

24 Temmuz 2017

70 yıldır kahrolmuyor, neden?

İki dakikalığına elimizdeki pankartları yere koyup biraz düşünelim/akledelim istiyorum.

Bugün karşımızda küresel servetin % 50'sini tekelinde bulunduran (karşılıksız basılan dolar bunun 10 katı) 250 yıldır medya, iletişim ve sinema/algı sektörüne yön veren, nükleer, kimyasal ve biyolojik silahlara sahip, HAARP, Blue Beam(Mavi Işık Projesi) MK Ultra, yapay zeka ve gen teknolojileri üzerinde çalışmalar yürüten azgın bir topluluk var. Ve bu insanlar Eski Ahit'in kehanetlerinden yararlanarak Yeni Ahit'in vaat ettiği Armagedon Savaşı'yla birlikte büyük bir Tanrı imparatorluğu inşa etmek istiyor.

Siz hala üç dinin barış şehri falan diyedurun onlar Tevrat ile İncil'i birleştirerek insanlık tarihinin gelmiş geçmiş en tehlikeli terör çetesini çoktan meydana getirdiler bile. Evangelizmu2026

İstanbul'u fethinden 39 yıl sonra Süleyman Tapınağının Romalılar tarafından yıkılışının günü olan bir tarihte 1492'de, İspanya'da 781 yıllık İslam devleti tüm birikimi ve tarihi yapılarıyla birlikte yerle bir edildi. Aynı tarih Yahudilerin bir plan dahilinde sürgün edildiği tarihtir. Tek amacının Yahudilere yurt bulmak ve Süleyman Mabedi'ni inşa etmek olan Tapınakçı'ların üstadı Kabalacı, Osmanlı düşmanı Juan Colon (Kristof Colomb) da aynı tarihte yeni dünyaya ayak bastı!

Bu bir Mesih projesiydi. Mesih'in yeryüzüne inip Tanrı imparatorluğunu kuracağına inanıyorlar. Bunun için evvela Filistinlilerin kökünün kurutulması (Yeşaya) Mescid-i Aksan'nın yıkılıp Süleyman Mabedi'nin inşa edilmesi gerekiyor. İsa, Kudüs'te ortaya çıktığında, Megiddo Vadisi'nde büyük bir savaş olacak 6. Melek de tasını Fırat'ın sularına dökecek ve Fırat kuruyacak. Anlayacağınız Türkiye bu senaryonun merkezinde. Bu yüzden yönetimi değiştirmek istiyorlar. Erdoğan ise milletiyle direniyor.

İnançlarına göre Süleyman Mabedi inşa edildiğinde Tanrı bir daha geri dönmemek üzere sonsuza kadar Yahudilerle birlikte olacaktı. Ne var ki Babil Kralı Kudüs'ü yerle bir ettiğinde Tanrıları Yahudileri terk etti. Süleyman Mabedi yeniden inşa edilene kadar da Babil'de (Irak) kalacağını söyledi. Tanrı'nın tekrar geri gelebilmesi için Mescid-i Aksa'nın yıkılması gerekiyor. Tapınağın yeniden inşası için de Ayasofya'da bulunan bazı emanetlere ihtiyaç var!

Anlayacağınız Evangelistler, Mesih'i yeryüzüne indirmek için dünyanın anasını ağlatıyor. İslam coğrafyası bölük pörçük. Eğer mani olamazsak sadece Türkiye değil tüm dünyayı bir felaket bekliyor. Bu işin şakası yok! Birkaç gün evvel paylaşılan bir videoda bir Yahudi'nin; "Tanrı 50 yıl sonra Kudüs'e geri döndü" diyerek sevinç çığlıkları atması boşuna değildi.

2000 yılında G.W. Bush başkan olduğunda Mescid-i Aksa'yı havaya uçurmak üzere olan bir grup, CIA ve MOSSAD tarafından yakalanıp engellenmeseydi Aksa, gözlerimizin önünde yerle bir olacaktı. Bu eylem engellendi çünkü her şeyin belirli bir plan dahilinde, kontrollü ve senaryoya uygun olması gerekiyor. Üstelik bunu Müslüman görünümlü birine yaptırmak dururken neden risk alsınlar ki!

Kehanetlerine göre vaat edilmiş topraklar için İsrail güdümlü bir Kürdistan(PYD) devletinin de kurulması gerekiyor. Yakın bir zamanda İsrail Adalet Bakanı Şaked:"Kürtlere yapılan haksızlığı düzeltme zamanı. 'Bağımsız Kürdistan' kurulmasına destek veriyoruz" diyerek meseleye açıklık getirdi. ABD'deki Yahudi lobisinin önemli sözcülerinden biri olan Paul Wolfowitz de Irak'ın işgalinden sonra kurulacak bir Kürdistan devletinden ve Armagedon'a giden bu yolda vaat edilmiş topraklar için Irak'ın, Suriye'nin ve Türkiye'nin toprak bütünlüğünün de ortadan kalkmasının gerekli olduğunu söylüyordu.

Nicolas Rockefeller de yaptığı bir açıklamada, "Küresel bir değişimin eşiğindeyiz. Beklentimiz tam zamanında gelecek bir bunalım/kaostur. Uluslar Yeni Dünya Düzenimizi o zaman mecburen kabul edecekler" demişti. Bir dönem Türkiye'de elçilik de yapmış olan CFR üyesi Robert Strausz-Hupu00e9 ise "Milli devletleri tarihe gömmek bizim en önemli misyonumuzdur" diyordu. Çünkü Tanrı imparatorluğunun önünde engel istenmiyor.

İsrail devletini kurabilmek için Osmanlı'yı parçalayan ve iki büyük dünya savaşı çıkartan bir bela ile mücadele ediyoruz. Fantastik bir öykü değil anlatılanlar. İsmi geçen şahıslar da çizgi film karakteri değil. Vakti geldiğinde Blue Beam teknolojisiyle Mesih'i indirip, Kudüs üzerinden dünyayı yönetmeyi planlıyorlar. Her şeyleri kurgu ancak korkunç olan bu uğurda servet biriktiriyorlar, profesyonel ajan yetiştiriyorlar ve teknoloji üretiyorlar. Eğitim sistemleri ise hala bunlara hizmet ediyor. Öyle ki bir Kürt siyasetçi/ajan "Kudüs Yahudilerin, Taksim de bizim kıblemiz" diyebilmişti.

Vahim olan nedir biliyor musunuz? 50 yıldır durmaksızın "Kahrolsun İsrail" diyoruz. FETÖ ile ittifak yapanlar, kızgın demiri soğutmak için uzlaşma kampanyaları düzenleyenler, batı ile ilişkilerimiz bozuldu diyenler, sağa sola selam gönderenler bile kahrolsun İsrail diyor! Ama kahrolmuyor. Allah, dualarımıza karşılık vermiyor. Neden? Çünkü biz evvela kendi içimizde verdiğimiz savaşı kaybettik. Kudüs'ün boynu bükük değil, Kudüs teslim alınmadı bizim ruhumuz teslim alındı. Yüz kere söyledik, neredesiniz diyor bir Filistinli? Nerede olacak güzel kardeşim. Büyük bir kesimi Darphanede "dava" basıyor!

Çıkış yolu mu? Tövbe, fiili dua ve Allah'a tam teslimiyet.