Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2386.81
BIST 100
10159.6
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Eylül 2018

Böyle muhalefet varken, başımıza taş yağmazsa iyidir

24 Haziran seçimlerinde, milletimiz muhalefete öyle bir ders verdi ki adayları uzun süre kameralar karşısına geçemedi. Adayları konuşamadığı gibi, birçok muhalif ismin havası da pörsüdü.

Mesela, seçimlerden önce programında şafak sayan teyzenin şafağı karardı. Mesela, 24 Hazirandan önce anormal şekilde gülen sabah programı sunucusunun kahkahaları kesildi. Mesela, sosyal medya çığırtkanları seçimlerde ağızlarının payını aldı.

Bunlardan başka, bazı muhalefet partilerinde değişim rüzgârları esmeye başladı. Şu manzaralar karşısında, işte bu dedim. Şimdi ülkemizin demokrasisi olgunlaşıyor. Milletten yetkiyi alan iktidar, vaatlerinin çalışmalarını başlatırken, muhalefette kendi eksiklerini tartışmaya yöneldi.

Evet, her zamanki gibi, memlekette yaşanan bir güzelliğe karanlık eller müdahale etti. Yapılan manipülasyonlarla ekonomimizde bazı darlıklar oluşmaya başladı. Sözün özü, ekonomiyi manipüle edenler, muhalefet ve muhalif isimlere yeniden cesaret kazandırdılar.

Size bu yaşananlar, Bay Kemal’in koltuğundaki sekiz şiddetindeki sarsıntıyı kesti. Beyefendi yine başarılı lider gibi ortalıkta dolaşıyor diyeyim de, ne demek istediğimi anlayın. Biliyor musunuz? Sadece şu dediğim bile ekonomide yaşanan darlığın nedenini ortaya çıkarmaya yetiyor.

Dostlar, bu karanlık eller, muhalefete gün doğdurmak için, başımıza taş yağdırmazsa iyidir. Sakın olur mu öyle şey demeyin... Ortalıktaki karanlık eller kırılmadığı sürece, her şeye hazırlıklı olmak gerekir...