Dolar (USD)
32.37
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2396.77
BIST 100
10162.48
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

20 Kasım 2018

​​​​​​​Lanetli fitne ittifakına doğru-1

PKK, CHP’yi de Türkiye’yi de büyük bir tuzağa çekiyor. PKK yöneticilerinin değişik tarihlerde ve ısrarla CHP ile HDP üzerinden ittifak yapmayı önermeleri, kesinlikle hayra alamet değildir.

*

Kürt Sorununda sebep ve sonucun ittifakı

Sebebi CHP ve sonucu PKK olan terör belası ile yıllardır uğraşıyoruz.

CHP, sebebi olduğu sonuç olan PKK ile açık ve net bir şekilde HDP kamuflajı altında ittifak yapacak.

PKK’yı yüzde 10 barajını açtırarak HDP üzerinden meclise taşıyan CHP, şimdi de yerel seçimlerde HDP üzerinden PKK ile yeni bir ittifak (işbirliği) yapacak.

Gizli fitne görüşmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yerel seçimlerde ittifak konusunu eski HDP Mardin Belediye başkanı Ahmet Türk’le görüştüğünü ve prensip anlaşmasına vardıklarını yazılı ve görsel basından öğrendik. Görüşme basında, “Kürt siyasetini domine edebilen Ahmet Türk ile CHP liderinin ‘demokrasi ve adalet ittifakı” başlığı altında şu şekilde özetlenmektedir:

“Sayın Türk, Türkiye ağır bir süreç geçiriyor. Bu resmi bir ittifak görüşmesi değil ama bazı kritik yerlerde demokrasi ve adalet arayışında mutabakat içinde olabiliriz. Özellikle İstanbul ve Ankara seçimlerinin sonucu Türkiye’yi yeniden şekillendirebilir!

‘Kafasıyla Kılıçdaroğlu’nu onaylayan Ahmet Türk şöyle diyor:

- Haklısınız efendim. Neler yapılabilir konuşalım. Biz Kürtler de hatalarımızı gözden geçirmeliyiz. Ulusal bir sorunu, sadece Kürt bakışıyla çözemeyiz!

Kılıçdaroğlu, somut önerilerini sorunca, Ahmet Türk devam ediyor:

- Tabanımızın oy vereceği isimler koyabilirseniz demokratik mutabakat olabilir. Mesela Ankara’da Mansur Bey’e (Mansur Yavaş’ı kastediyor...) tabanımız sıcak bakmaz! İstanbul’da bazı kritik ilçelerde de CHP listelerinden Kürt seçmene yakın isimlerle sonuç alınabilir!”

***

CHP neden PKK’yı meşrulaştırmaya çalışıyor?

Bir güvenlik korucusu ya da PKK’nın hedefinde olan bir Kürt, Ahmet Türk ile gizli ya da açık görüşürse, artık PKK’nın hedefinde olur mu? Neden Kürtler PKK’yı bırakıyor da CHP bir türlü PKK’yı bırakmamakta ısrar ediyor?

CHP’nin HDP ile gizli ya da açık ittifakı, PKK’yı meşrulaştırmaktan başka neye yarayacaktır?

Siz (CHP) Ahmet Türk’ün, PKK’ya kadın, çocuk, öğretmen,… öldürme dediğini duydunuz mu?

Ahmet Türk’ün kimse PKK’ya gitmesin dediğini duydunuz mu?

Ahmet Türk iyi bir insan ise; neden kimse çocuklarını PKK’ya göndermesin demiyor? Neden PKK’ya: sen Türkiye ile neden savaşıyorsun, neden benim devletimin insanlarına kurşun sıkıyorsun demiyor? Neden Türkiye’de kan dökmeyi bırak demiyor?

***

Ahmet Türk, Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı

RS FM'de yayınlanan Yavuz Oğhan'dan Bidebunudinle programına konuk olan Ahmet Türk, Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı.

Ahmet Türk, 2015 yılının yaz aylarında sona eren çözüm sürecine atıfta bulunarak: "Süreci bitiren sayın Erdoğan oldu ama ben olsaydım bu konuda sabırlı olurdum. Süreci bitiren olmazdım" diye konuşmuş.

Türk, PKK’nın çözüm sürecini bitirdiğini açık bir şekilde inkar ederek, herkesi salak yerine koyuyor. PKK, ABD’nin 2. İsrail PKK devleti kurma sözüne karşılık çözüm sürecini bitirdi. Bunu aklı (beyni) olan herkes biliyor.

***

PKK (DBP) belediyeleri, PKK’ya para ve eleman gönderiyordu

CHP yöneticileri, DBP (HDP) belediyelerinin PKK’ya para gönderdiğini, eleman gönderdiğini bilmiyor mu? Ahmet Türk’ün de PKK belediye başkanı olduğunu ve görevden alındığını bilmiyor mu?

CHP yöneticileri, HDP yöneticilerinin, beyinlerini yıkayarak kandırdığı ve PKK’ya gönderdiği Kürt çocuklarının; öğretmen, asker, polis, kadın, çocuk,… öldürdüğünü bilmiyor mu?

CHP neden ümidini Kürtlere değil de PKK (HDP)’ya bağlıyor? CHP neden Kürtleri kazanmak yerine PKK’yı kazanmaya çalışıyor?

***

HDP bir parti midir?

HDP bir parti ise;

Neden PKK’ya eleman gönderiyor?

Neden PKK’nın uyuşturucu ticaretine göz yumuyor?

Neden öğretmen, kadın, çocuk, öldürenleri PKK’ya gönderiyor?

TSK neden HDP’nin PKK’ya gönderdiği elemanlarla savaşıyor?

HDP bir parti ise, neden bunca yıldır kan akıyor?

HDP bir siyasi parti değildir. Sadece şartların oluşturduğu fiili bir durumdur.

Açık ve net, HDP ile ittifak, PKK ile ittifaktır ve PKK’nın işlediği ve işleyeceği bütün günahlara ortak olmaktır.

***

CHP, marjinalleştiğinin farkındadır. HDP ile yapacağı ittifak ve İYİ Parti faktörü, CHP’yi gittikçe marjinalleştirecektir. İYİ Parti aslında, AK Parti’nin değil, CHP’nin en büyük rakibi olarak ortaya çıkmıştır. İYİ Parti CHP’yi marjinalleştirerek, AK Parti’nin rakibi olacak ve ana muhalefete oynayacaktır. Türkiye’nin geleceğinde AK Parti ve İYİ Parti yarışı olacaktır artık. Atatürk de CHP’den alındı mı, CHP tamamen marjinalleşir. Artık Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de CHP istismarından kurtarmanın zamanı gelmiştir. Anıtkabir bahçesinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk türbesi bile yapılabilir. Gelenler de böylece bütün Kurtuluş Savaşı kahramanları için dua ederler. Türkiye’nin geleceğinde, radikal (Laikçi, Türkçü, Kürtçü, Dinci,…) ideolojili partiler olmayacaktır. Herkes hesabını ona göre yapsın.