Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2450.82
BIST 100
10332.26
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Şubat 2020

ABD Evanjelik Şeriat kantonları imparatorluğu


*

“Tek Din ve Dünya Devleti

ABD artık bir ŞERİAT (din Evanjelik) devletidir.

Yeni bir eyalet sistemine geçiyor.

Dünya Din İmparatorluğu'nu kuruyor

Amerika Birleşik Devletleri'nden

Amerika Birleşik Din (Evanjelik/Hristiyan/Yahudi ve İSLAM) Devletleri oluyor.

Tek dine doğru gidiyoruz” (18:47 - 1 Şub 2020)

*

Küçük Filistin, küçük Kürdistan kantonları ve MEGA İsrail

Yukarıdaki twitter mesajımda da özetlediğim gibi, ABD (Hristiyan/Evanjelik) merkezli tek din (Yahudilik/Hristiyanlık/İslamiyet) devletine, kanton modelli tek din Evanjelik İmparatorluğuna doğru gidiyoruz.

ABD’nin Filistin (Kudüs’ün İsrail’in bölünmez başkenti kararı ve Küçük Filistin Devleti) hamlesi, ÜÇ (YHİ modeli) dini birleştirip tek din haline getirme projesi midir? Büyük İsrail Arzı Mevud hedefi artık küçük mü görülüyor? Daha büyük bir proje mi söz konusudur? İsrail artık Nil-Fırat arasını aşan bir Arzı Mevud mu istiyor. Vaat edilen topraklar daha da genişliyor mu? Gibi çok sayıda cevap bekleyen soru…

Demek ki İsrail ve arkasındaki güçler, artık Arzı Mevud’u bile küçük görüyor. Hedef büyüttüler ABD ile birlikte.

Filistin Kantonları kuruluyor. Şehir devletleri modeli. İslam dünyasını parçalama kantonları kuruluyor.

Mega İsrail, Küçük Filistin (Filistin Birleşik Kantonları) ve Küçük PKK (Kürdistan adı kullanılarak, Kürdistan Birleşik Kantonları) Kantonları kuruluyor.

Büyük İsrail demek; Siyonistlerle Kürtleri birleştirmek demektir. Kürtler Siyonist Yahudilerle birleşmeden, büyük İsrail kurulamaz. Büyük İsrail bir Yahudi Kürt (PKK) İmparatorluğu olarak ve PKK üzerinden ancak kurulabilir. Yani Kürtler, büyük İsrail devletinin vatandaşları olacak. Kürtlere biçilen rol, büyük İsrail’in kurulmasında rol oynamak. Kürtleri Yahudileştirerek, İsrail (ABD)’e hizmet edecek bir topluluk yapmaya çalışıyorlar. PKK üzerinden hatırı sayılır bir yol da alınmış durumda. Filistin kantonlarından sonra, sıra PKK kantonlarına da gelecek. Türkiye oyunu bozmasaydı, önce PKK Kantonları Devleti kurulacaktı. Oyun kısmen bozulduktan sonra muhtemelen strateji değişikliğine gidildi. Önce Filistin Kanton Devleti, sonra PKK Kanton Devleti stratejisine yöneldiler. Hem Filistin kantonları hem PKK kantonları ancak Büyük İsrail’e hizmet edebilir.

Bu konuyu daha önce (Milat, 25.07.2017) aşağıdaki şekilde analiz etmiştik.

***

“Büyük İsrail İçin Küçük Filistin Devleti

Büyük İsrail için; göstermelik, etkisiz, küçük, ve sözde bağımsız bir Filistin devleti kuruluyor. Filistin devleti için stratejik olmayan bir toprak belirlenmiş durumda.

Kişisel tahminim; Suriye ve Ürdün arasında küçük bir bölge ya da Mısır'ın Sina Yarımadası'nda, çölde, küçük bir bölge olabilir. Bir Filistin hükümeti ve sonrasında göz boyama küçük bir Filistin devleti kuracaklar. İslam dünyasını bu şekilde ikna (stratejik oyun) etmeye çalışacaklar. ... ABD (büyük ortağı İsrail), Suriye'ye; büyük İsrail, PKK devleti, küçük Filistin devleti ve hepsinden önemlisi de; Türkiye ve İran'ı bölmek için geliyor. İslam dünyasında oluşturduğu kantonların güvenliğini sağlamak, kantonlaşmayı fiilen yönetmek için geliyor. İslam dünyasını param parça etmeye geliyor. Küçük Filistin ve PKK (2. İsrail) devletinin bağımsızlık ilanları birlikte de ilan edilebilir. Böyle bir strateji olduğu görülüyor.

Peki, Küçük Filistin (sözde bağımsız) devleti neden kuruluyor?

Elbette her şey büyük İsrail için, yani Arz-ı Mevud için. Bütün Filistin halkı, bugünkü İsrail sınırlarının tamamen dışına çıkarılacak. İsrail'in son Mescid-i Aksa hamlesi; bütün Filistinlileri, İsrail'in şimdiki sınırlarının dışına çıkarıp, küçük Filistin devleti ile sonuca ulaşmaktır. Küçük Filistin kurulduktan sonra, KUDÜS, İsrail'in başkenti olarak ilan edilecek ve neredeyse bütün dünya (başta ABD, AB) bunu tanıyacak.

En önemli sonuçları ise;

1-Ya PKK devleti ile Filistin devleti ya aynı anda bağımsızlık ilan edecek ya da PKK'nın kuracağı devlete altyapı hazırlanacak. Elbette ki bu hamleler, Türkiye'yi küçültmek ve durdurmak için yapılacak.

Eğer derin güçlerin; İslam dünyasını kantonlaştırarak bölmek ve dahası Türkiye ve İran'ı bölmek hedefleri olmasaydı; Irak ve Suriye'yi de bölmezlerdi. Hedefteki asıl ülke ise, Türkiye'dir.

2-İsrail'i tam manası ile meşru bir devlet haline getirmek için. Filistinlilerin; küçük, etkisiz, sözde, bağımsız bir devletçikleri olmalıdır. O zaman, İsrail daha meşru hale gelir. İslam dünyası bu şekilde Filistin (gerçek manada Mescid-i Aksa) sorununa daha duyarsız hale getirilebilir. Bu şekilde; hem Mescid-i Aksa İsrail'de kalır hem PKK devletinin tanınmasının yolu da açılmış olur. Filistin bağımsız devletçiği, Mescid-i Aksa olmadan kurulacak. Yani kısacası her şey, büyük İsrail ve İsrail'in güvenliği için yapılıyor.

Büyük İsrail'e doğru giderken

Büyük İsrail ancak; Kütler üzerinden kurulabilir. Kürtler kendilerini kullandırtmazlarsa, ne İslam dünyası bölünür ne de Büyük İsrail kurulur. PKK devleti kurularak, İslam dünyası ile Türkiye arasına bir set çekilecek, Kürtler bütün İslam dünyasına, İslam dünyası da bütün Kürtlere düşman edilecek. Kürtler; Yahudiler (SİYONİST) ile kardeş, Müslümanlar ile düşman yapılacak. Kürtlere; 2. İsrail PKK devletini kurarak, Kürtleri büyük İsrail için bir meze olarak kullanacaklar. PKK devleti, Ermenistan (Rus askerlerinin sınırlarını koruduğu ve Türk dünyası ile Türkiye arasında bir tampon bölge) gibi tampon bir devlet olacak ve ABD askerlerinin sınırlarını koruduğu, İslam dünyasının bağrına saplanan, 2. HANÇER olacak.

ABD, Barzani'yi devreden çıkarıp, PKK üzerinden laik bir devlet kurmanın planlarını yaparken, İran ise; Şii Irak, Şii Suriye ve Şii Lübnan ile birleşip, Akdeniz'e çıkmaya çalışmaktadır. Bu strateji; Türkiye ve İran'ı, bölünme dışında bir yere götürmez. İran; Şii Irak, Şii Suriye ve Şii Lübnan ile bileşip tek devlet olmayı hedeflerken, bölünmekten kurtulamaz. PKK da, devlet kurayım derken, Kürtleri bütün İslam dünyasına düşman yaptırıp, Kürtleri Filistinlilerin durumuna düşürerek perişan edecek. İsrail ve ABD'nin hedeflerinden biri de; Türkiye'yi İsrail'in konumuna, Kürtleri de Filistinlilerin konumuna getirmektir. Büyük İsrail'e ulaşmanın yolu, Türk-Kürt savaşından geçer. Suriye topraklarında PKK üzerinden başlayıp, Türkiye topraklarına taşınacak olan Türk-Kürt savaşı, büyük İsrail'in yolunu tamamen açacaktır. Asıl hedefte budur.

Kısacası, Türkiye tamamen kuşatılmış olacak.

Hatta, beklenen " BÜYÜK İSTANBUL DEPREMİ" bile, bu hengamede gerçekleşebilir.

Türkiye; Osmanlı'nın son dönemlerindeki gibi bir duruma getirilmeye çalışılıyor. 2. Abdülhamit, bütün çabalarına rağmen (içerideki işbirlikçilerin de etkisi ile), Osmanlı İmparatorluğu'nu dağılmaktan kurtaramamıştı. ERDOĞAN'ı da 2. Abdülhamit'in durumuna düşürmeye çalışıyorlar. Türkiye'yi dışarıda yalnızlaştırmaya çalışıyorlar, ERDOĞAN'ı ise, Türkiye'de yalnızlaştırmaya çalışıyorlar. Türkiye hem içeriden hem dışarıdan sıkıştırılmaya çalışılıyor. Sınırlarımızda Balkan Savaşları stratejisi uygulanıyor. İçeride ise; 2 iç savaş (FETÖ-PKK) zaten var. Buna; Sünni-Alevi, Laik-Anti Laik, çatışması da eklenmeye çalışılıyor.

Büyük İsrail nasıl engellenir?

Büyük İsrail'in önüne geçmek için; en başta Türk - Kürt birliği şarttır.

Bu da, Misakı Milli demektir. "Ya Misak-ı Milli Ya Arz-ı Mev'ud, http://www.milatgazetesi.com/ya-misak-i-milli-ya-arz-i-mev-ud-makale-113161 - 09.05.2017"

İsrail büyürken, küçülecek ülkeler, en başta Türkiye ve İran olacaktır. Türkiye ve İran'ın işbirliği yapması şarttır. İran'a karşı, Azerbaycan kartını kullanmanın zamanı da gelmiştir. İran, Türkiye ile işbirliği yapmak zorunda bırakılmalıdır.

Türkiye; kesinlikle nükleer silahlara (Pakistan, ortaklığı) sahip olmalıdır.

Türkiye; Kuneytra ve Golan Tepeleri'inde askeri üs kurarak (gerekirse ESED ile ortak askeri üs kurulmalı), İsrail ile sınırdaş olmalıdır. İsrail'i durdurmanın en etkili yolu, Türkiye'nin İsrail ile direkt sınırdaş/komşu olmasından geçer. ABD'yi durdurmanın yolu da (kısmen) İsrail'den geçer.

...

Kurduğu çok sayıda askeri üs ile (İncirlik üssünü taşıyacağı da görülmektedir) kantonların güvenliğini sağlayacağı görülmektedir. ABD; İslam dünyasını, ABD tipi bir eyalet sistemi ile (kantonlaştırarak) yönetme stratejisi uygulayabilir.

Daha önce ABD'nin kanton planını deşifre etmiştik.

"ABD'nin kanton planı!, http://www.haber7.com/ortadogu/haber/2141582-abdnin-kanton-plani - 27.09.2016)"

ABD, bu kanton planını, ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Anthony Blinken üzerinden inkar etmişti.

"Hain planı Milat bozdu!

… Terör uzmanı Galip İlhaner'in, 'Son derece dikkatli çalışmalıyız. ABD, Suriye'de DAEŞ ve PYD'nin bitmesini istemiyor. ABD'nin YPG'ye gönderdiği silahlar bu nedenle TSK'ya karşı kullanılabilir' açıklamalarından sonra ABD'den cevap gecikmedi.

Milat Gazetesi'nin ABD'nin Suriye'de kanton bölge kurma planını ifşa etmesinin ardından ABD'den cevap gecikmedi. ABD Dışişleri Bakan yardımcısı Anthony Blinken konu hakkında açıklamalarda bulundu. NTV Dış Haberler Koordinatörü Ahmet Yeşiltepe'ye konuşan Blinken, Musul ve Rakka'nın DAİŞ'ten geri alınması için yapılan askeri planlamalarda ilerleme sağlandığını söyledi. Blinken, Suriye'de Kürt kantonların birleşmesine destek vermediklerini de açıkladı. Hain planı Milat bozdu!, http://m.milatgazetesi.com/hain-plani-milat-bozdu-haber-95146 - 29.09.2016"

ABD, ABD eyalet sistemini model alarak, İsviçre tipi kantonlar kurmaya çalışıyor. Bu kantonların güvenliğini sağlamak için de, sürekli askeri üsler kuruyor. ABD ileride, Kandil, Şengal, gibi stratejik yerlerde de askeri üsler kuracaktır. ABD, PKK'yı peyderpey Suriye'ye taşırken, Kandil'de de askeri üsler kuracaktır. İran hedef alınacaksa; VAN, Azerbaycan, ve Kandil merkezli hareket edilecek demektir.

İlerleyen zamanlarda, bir de bakmışsın, VAN GÖLÜ çevresi uçuşa yasak bölge ilan edilmiş.

Türkiye'yi; 2023 yılına bölünerek göndermek istiyorlar.

Kantonlara ayrılmış bir İslam dünyası zaten geliyor.

Ve en az 3'e (Türkistan, Kürdistan, Alevistan) bölünmüş Türkiye hesapları var.

Türkiye'yi, 2023'e kadar son derece riskli bir süreç bekliyor.

ABD destekli Kemalist (Atatürkçü) bir darbe girişimi ve ne olursa olsun, ERDOĞAN'ı cumhurbaşkanı seçtirmeme planı uygulanmaya çalışılacak. Bir fiili askeri darbenin (ABD bile aktif desteklerse) başarılı olma şansı yok ama, bizi iç savaşa götürüp, parçalanmaya götürecek potansiyeli var. Burada; CHP, PKK (HDP), FETÖ, Aleviler, Saadet Partisi, gibi hareketler kullanılmaya çalışılacaktır. … ERDOĞAN ve AK Parti, Türkiye'nin, bütün milli aydınlarıyla diyalog kurmalıdır. Sağ, sol, Kürt, Ülkücü, Komünist, Alevi,… demeden Bütün Milli aydınlarla diyalog içerisinde olunmalıdır.” (Milat, 25.07.2017)

***

Yukarıdaki (2017) analizimizden de anlaşılacağı üzere, son derece büyük risklerle karşı karşıyayız. Olay artık öngörülerimizi de aşmış durumda. Bizi, bu stratejik analizlerimizden dolayı komploculukla suçlayanlar, artık komplo kavramını kullanmaya çekiniyorlar. Her şey o kadar açık oynanıyor ki; inkar etmek mümkün değil.

*

Selahaddin Eyyubi (Türk-Kürt-Arap-Fars) modeline ihtiyaç var

Tarih, Kürtlerin önüne büyük bir fırsat getirmiştir. Geçmişte Selahaddin Eyyubi Kudüs’ü nasıl kurtarmışsa, bugün de Kürtler, kendilerini PKK üzerinden ABD (İsrail)’ye kullandırtmayarak, Kudüs’ü tekrar kurtarabilir. Kudüs’ün kurtulması ve İslam dünyasının parçalanmasının önüne geçmek, büyük ölçüde Kürtlere bağlıdır. Kürtler; ABD-İsrail askerleri olan PKK’yı marjinalleştirip İslam dünyasından atarak, bunun yolunu açabilir. Küçük Filistin kantonları, Küçük PKK (Kürdistan) kantonlarına da model olabilir mi? PKK kantonları; Suriye’den başlayıp genişleyerek, … İran, Irak ve Türkiye kantonlarına kadar ulaşabilir mi? Buna Türkiye Kürtlerinin (ABD, … İsrail’e karşı) direnişi karar verecektir.

*

Suudi Arabistan Halifelik ilan edebilir

Kantonlaşma süreci Suudi Arabistan, … ile devam edebilir. Genç veliaht kral Selman, kantonlara ABD (İsrail) Halifesi olarak bile atanabilir. Buna HİLAFET Kantonları bile diyebilirler.

*

SELAM (barış/İSLAM) BAHARI başlatılmalıdır

İslam dünyasını parçalama (temelleri Suriye’de PKK ile atılan ve Filistin ile devam eden) kantonları modeline geçiş, maalesef başlamak üzeredir. Bu büyük oyunu ancak Türkiye ve Kürtler, yani Türk-Kürt (Misak-ı Milli) Birliği bozabilir.

İslam dünyasındaki yönetimleri kazanmak son derece zor. Çünkü büyük ölçüde satın alınarak bağımlı hale getirilmişler. İslam dünyasında; Arap Baharının etkilerini ortadan kaldıracak yeni bir süreç başlatmak gerekiyor. Selam (İSLAM Kardeşliği) Baharını başlatma zamanıdır. Selam seferberliğini başlatma zamanıdır.

Dünyanın dini ve rejimi İSLAM mı olacak, yoksa Evanjelizm (Yahudi/Hristiyan) mi olacak?

Dünyayı Türkiye (İslam-Anadolu Barışı Düzeni) m, yönetecek, yoksa ABD (İsrail, İngiltere, Çin, Rusya, …) mi yönetecek?

Dünyayı İSLAM ADALETİ mi yönetecek, yoksa Evanjelik zulüm mü?

Dünya insanlığının vereceği karar budur.

Dünyadaki bütün Müslümanlara SELAM olsun!