Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Aralık 2018

ABD eyaletine müdahale

Türkiye, ABD’nin, Suriye’nin kuzeyinde PKK için kurduğu 52. ABD Eyaletine (51. Eyalet İsrail), yani Fırat’ın doğusuna müdahalede bulunmaya hazırlanıyor. Türkiye açıktan, ABD ise PKK üzerinden Türkiye ile savaşıyor. ABD’nin planı, Türkiye içinde Kürtleri ayaklandırarak dış müdahale yapmaktır. Kürtler de bu oyuna hiçbir zaman gelmedi hiçbir zaman da gelmeyecektir.

Anadolu- Amerikan Savaşı başladı

Sözü fazla uzatmaya gerek yok. Suriye’de 3. Dünya Savaşı var. Suriye’de, Türk - Amerikan Savaşı

Anadolu (İSLAM) Coğrafyası Milletleri ile Haçlı savaşları var. Suriye’de; Anadolu (İslam) Milletleri (Türk, Kürt, Arap) ile Türkiye liderliğinde ve Haçlı milletleri (AB) ile ABD liderliğinde bir savaş var.

Dünyanın geleceğinin kaderi bugün Suriye’dedir artık. Dünyanın geleceğinde etkili olacak aktörleri Suriye sorununun sonucu belirleyecek.

Kürtlerle savaş mı Kürtlerin savaşı mı?

ABD, bütün Kürtleri PKK çatısı altında birleştirerek, bir piyon 2. İsrail devleti kurmaya çalışıyor.

Bu ileride Türkiye’nin bölünmesi ve Kürtlerin de perişan olması demektir. Dahası İslam dünyasının bölünüp parçalanması demektir. İslam dünyasının bağrına 2. Hançerin (1. Hançer İsrail) saplanması demektir.

ABD, Suudi Arabistan’ı da işin içine (PKK finansörü) katarak, Arabistan Federasyonu vaatleri ile Suudi Hanedanın sınırlarını Suriye (Ürdün) üzerinden genişletmeye çalışıyor. İngiltere perde gerisinden, ABD ise açıktan, Suudi Hanedanına Halifelik (Hilafet) ilan ettirme hamleleri yapıyor.

Tam bir satranç tahtası. Türkiye ise bu büyük oyunu bozmaya çalışıyor. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır.

Türkiye’nin PKK ile savaşı Kürtlerle değildir. Türkiye’nin savaşı, PKK üzerinden Kürtleri kullanarak İslam dünyasını kontrol almaya çalışan ABD (İsrail) ve müttefikleri iledir. Ve Suriye’deki savaş da Kürtlerin savaşı asla değildir.

PKK Kürtlerin savaşını vermiyor. Tam tersine ABD askerleri olarak Kürtlerin devleti olan Türkiye ile savaşıyor. Kürtler, Suriye’de bir bağımsızlık savaşı vermiyor. PKK, Kürtleri kullanarak, ABD ve İslam dünyasını parçalamak isteyenlere hizmet ediyor. Kürtler zaten dünyanın sayılı devletlerinden biri olan Türkiye ile bağımsız bir devlete sahiptir. Kürtler, Kurtuluş Savaşı’nda bir bağımsızlık savaşı verdi ve Türkiye gibi güçlü bir devletin kurulmasına büyük katkılar yaptı. Bütün Kürtlerin en büyük devleti Türkiye’dir.

Kürtlerin, ABD’nin kuracağı 2. İsrail PKK ABD/eyaletine ihtiyaçları yoktur. Hiçbir zaman da olmayacaktır. Kürtlerin tarihteki en uzun savaşı PKK ile olan savaşıdır. Kürtler de yıllardır PKK ile savaşıyor. Hem de 40 yıldır. Çünkü PKK, Kürtlerin devleti olan Türkiye ile ve emperyalizmin bir maşası olarak savaşıyor. PKK ile asıl mücadeleyi Kürtler yapmaktadır. PKK ile asıl savaşı Kürtler vermektedir. Çünkü Kürtler, PKK’nın haksız olduğunu ve Türkiye’yi Suriye gibi derinleşmiş bir iç savaşa çekmeye çalıştığını biliyor. Çünkü Kürtler, PKK’nın Anadolu/İslam coğrafyasına saplanacak bir 2. İsrail benzeri hançer olacağını görüyor ve biliyor.

Iğdır Belediyesi PKK mı AK Parti mi?

Yerel seçimler yaklaşıyor. Iğdır’da AK Parti adayı Adil Aşırım Iğdır’da MHP de aday gösterdi.

MHP’nin oy arttırıp Iğdır belediyesini PKK’dan alma şansı yok. Ama AK Parti ve adayı Adil Aşırım’ın şansı yüksek. MHP’nin AK Parti’yi, özellikle de Güneydoğu’da desteklemesi gerekiyor.

Bölgenin de Türkiye’nin de geleceği, birlik ve beraberliği 2019 yerel seçimlerinde.

PKK, alacağı belediyeleri, Büyük Kürt İsyanı/Baharı hazırlama zemini için bir araç olarak kullanacaktır.

Iğdır belediyesinin kaderi MHP’nin elindedir. MHP AK Parti’yi desteklemezse, Iğdır belediyesi PKK (HDP)’ya geçecektir.