Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Mart 2024

ABD olmasa Siyonizm yok olur

Satırlarıma başlarken birkaç defa yazıp yazıp sildim. Hep aynı kelimeleri kullanıp hep aynı cümleleri kurmaktan yoruldum. Çünkü hiçbiri aylardır soykırım yaşayan Gazze'nin dermanı olmayacak biliyorum, bu yüzden uzun zamandır köşe yazısı da yazmıyordum. Tam 174 gündür bebeklerin, çocukların paramparça olduğu, kadınların tecavüze uğradığı, babaların dedelerin ailelerinden koparıldığı katliamları hala izlemeye devam ediyoruz. Terör örgütü İsrail'in katil ve hırsız askerleri her yeni gün vahşetlerine yenilerini ekliyor. Ölenler şehid oldu, ne yazık ki kalanların hemen hemen hepsi sakat kaldı. Ruhlarındaki yaraları saracak bir doktor bulmak da imkansız. Canını dişine takarak terör örgütü İsraile karşı mücadele eden Kassam Tugaylarına, Hamas'a dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

Gazze tek başına, Gazze yapayalnız. Hiç değilse yanında tek bir ülke olsaydı, yok. 57 İslam ülkesinden biri bile İsrail korkusundan ötürü Gazze'ye destek olmaya yanaşmıyor. Kukla Arap liderlerine katil Netanyahu'dan 'koltuklarınızı kaybetmek istemiyorsanız oturun oturduğunuz yerde' azarı gelince, zaten olmayan niyetleri tamamen içlerine kaçtı.

Terör örgütü İsrail'in milletvekili Almog Cohen adlı iğrenç mahluk "Gazze halkını öldürmek için en iyi zaman. Ramazan ayında yorgun ve zayıf oluyorlar, onlara acımıyorum" açıklamasında bulunmuş. Ey siyonist dışkı! Senin gibilerin çok iyi bildiği bir şeyi bir kere daha hatırlatayım! Sizin arkanızda Amerika olmasa, İsrail'in içindeki siyonistlerle birlikte tarih sahnesinden silinişi en fazla 12 saati alır, size 24 saat bile çok. Helak edilen kavimlerden biri olarak yerinizi alırsınız. Tarih boyunca sevilmeyen, nefret edilen, tüm ülkelerden kovulan bir topluluksunuz. Siyonizmin yok olmasından hiçbir dünya halkı da rahatsız olmaz. Arap ülkelerinin elinizde tasmasını tuttuğunuz liderleri bile sizi kurtaramaz. Başta Gazze için aylardır sokaklarda eylem yapan vicdanlı dünya halkları olmak üzere İslam ülkelerindeki gerçek Müslümanlar, Osmanlı'nın torunları Müslüman Türk milleti en ufak bir kıvılcımda bir sel gibi taşımaya hazır. Üstelik uyguladığınız soykırımdan dolayı Rachel Corrie gibi vicdanını kaybetmemiş Yahudiler dahi son derece rahatsız. Siyonizm sonunu hazırlıyor. Bunu kendileri de biliyor, biliyorsunuz. Hiçbir şey daha önceki yaptıklarınız gibi olmayacak. Tüm dünya sizden tiksiniyor. Tamamen yok olduğunuz günleri bu dünya bir gün görecek. Ve işte o gün gargat ağaçları da kökünden sökülmüş olacak.