Dolar (USD)
32.29
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2403.11
BIST 100
10250.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Şubat 2024

​"Açılım" değil BPS...

Değerli okurlarım, Başak Demirtaş'ın İBB Başkan adayı olmamasına yorum yapılırken, geçmişte denenmiş bir sürece atıfta bulunanlar oluyor.



Evet devletimiz, eli kanlı örgüt ve destekçilerine, bir defalık pişmanlık hakkı tanıdı.


Fakat onlar bu hakkı, kendilerine alan açmada kullanarak suistimal ettiler. Mesela çukur eylemlerini hatırlayın...


Ne zaman PKK yandaşlığı yapanların ağzından, "açılım" sözlerini duyduğumda, acaba yeniden ülke içinde teröre alan açmayı mı planlıyorlar? diyorum.


Hamdolsun... Yapılan kararlı mücadele neticesinde, hainler sınır dışına süpürüldü. Şimdi geçmişte terörle anılan yerlerde huzur ve güven var.


İşte bu, birilerinin "açılım" dediği; benimse BPS diye adlandırdığım çalışmaların sonucudur. Zaten yapılan çalışmalardan da beklenen bu değil miydi?


Peki BPS nedir? Efendim BPS nin açılımı: Birlikteliğinizi Pekiştirme Sürecidir. Ne dersiniz? Geçmişte yapılan çalışmalara bu isim yakışmıyor mu?


Ha birileri birlikteliğin pekişmesine bizde katkı sunmak istiyoruz diyorlarsa, önce kalleşlere silah bıraktırsınlar. Tabi o kadar güçleri varsa...


Dahası... Bunlar diyorlar ki, "Biz Kürt Hakları savunucusuyuz"... Madem öyle... O zaman yıllardır Evlat Nöbeti tutan Anaların Evlat hasretini bitirin de, sizin samimiyetinizi anlayalım.


Yoksa siz, Kürtleri PKK'yı sevenler, sevmeyenler diye ayırıyor musunuz?