Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Eylül 2017

Adil Öksüz neden (Fetökulli) bekletiliyor?

Adil ÖKSÜZ, 15 Temmuz (FETÖ) darbesinin en önemli aktörlerinden,u2026 Hatta ve hatta, ilk 3'e girebilecek kadar önemli biri. Gizemli bir şekilde, adeta görünmez (ABD/CIA) bir el tarafından, bir Gatakulli (Fetökulli) ile alıp götürüldü.

ABD'de mi karşımıza çıkar, bir Avrupa ülkesinde (Almanya) mi, yoksa bir Afrika ülkesinde mi karşımıza çıkar, henüz belli değil.

Ama, ABD dışında bir ülkede ortaya çıkması, daha yüksek bir ihtimaldir. Ve büyük ihtimalle, bir AFRİKA (Öcalan gibi Kenya,u2026 olabilir) ülkesinde karşımıza çıka(rtıla)caktır. Tabi ki yaşatılıyorsa.

ÖKSÜZ, eğer yaşıyorsa, şüphesiz ki; önemli bir etki yapması için bekletiliyor. Acaba, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Erdoğan'ı engellemek için mi bekletiliyor?

Büyük ihtimalle Adil ÖKSÜZ, 2019 seçimleri öncesi (ya da erken seçim olursa), Erdoğan'a iftira atmak için kullanılacaktır.

Adil ÖKSÜZ'e; "kontrollü darbe yaptık" demesi için mi onu bekletiyorlar? Kontrollü darbe söylemlerini güçlendirmek için mi?u2026. Adil ÖKSÜZ; 2019 seçimleri öncesi ortaya çıkartılarak, MİT ajanı olduğunu ve kontrollü darbede kullanıldığını söyleyerek, ERDOĞAN'ın seçilmesini etkilemek, engellemek,u2026 için kendisini kullandırabilir.

Adil ÖKSÜZ ile birlikte; 2019 seçimlerini etkilemeye yönelik ve ERDOĞAN'ın seçilmesini engellemek için, başka bazı sürprizler de ortaya çıkartılabilir. Adil ÖKSÜZ'ün, ERDOĞAN'a iftira atması için bekletildiği, son derece kuvvetli bir ihtimaldir. ERDOĞAN ve Hükümet, bu duruma göre tedbirler almalıdır.

***

Nemrut (ABD)'un sineği (Kim Jong Un - Kuzey Kore)

ABD'nin, dünyanın gündemini kendi üzerine çekeceği bir strateji ile hareket edeceği görünüyor. Burada asıl hedef, ÇİN

Çin, Kuzey Kore üzerinden ABD'ye meydan okurken, ABD de Kuzey Kore üzerinden Çin'e meydan okumaktadır. İki Fil (ABD-ÇİN)'in kavgasında, Koreliler ve dünya büyük zarar görebilir.

***

ABD, Kuzey Kore'ye ciddi bir müdahaleye hazırlanıyor. ABD'nin, bir güç gösterisine ihtiyacı var. 15:53 - 11 Mar 2017, https://twitter.com/Galipilhaner/status/840546159458422784

***

ÇİN, Kuzey Kore'ye nükleer denemeler yaptırarak, ABD'yi müdahaleye zorluyor. ÇİN bundan dolayı zarar görebilir. ABD, Çin'e de yerleşebilir. 23:33 - 29 May 2017, https://twitter.com/Galipilhaner/status/869290698373312514

***

Yukarıdaki twitter mesajlarımızdan da anlaşılacağı üzere, daha önce, ABD'nin Kuzey Kore'ye bir müdahalede bulunma ihtimalini ifade etmiştik.

ABD, bugün dünyanın Nemrut'udur. Kuzey Kore ise, ABD karşısında, bir sinek mesabesindedir. Nemrut'u bir sinek etkisiz hale getirmiştir. ABD'yi de bir sinek hükmünde olan Kuzey Kore, ciddi derecede sarsabilir.

ABD'nin, Kuzey Kore'ye karşı, nükleer silah kullanma olasılığı düşük olmakla birlikte; bütün dünyaya gözdağı vermek, nükleer silahlarından bazılarını test etmek için,u2026 yeni silahlarını kullanabilir. Buna karşı; Kuzey Kore'nin nükleer başlıklı füze kullanma olasılığı da yüksektir. Kuzey Kore'nin nükleer güç kullanması, domino (sinek) etkisi yaparak, ABD'nin dünya hakimiyetini sarsabilir. Ya hiçbir ülkenin nükleer silahları olmamalıdır ya da isteyen her ülkenin nükleer silahları olmalıdır. Nükleer silahlar (Hidrojen, Atom,u2026) sorunu; hiçbir ülkenin nükleer silahlarının olmamasıyla ya da her ülkenin nükleer silahlara sahip olabilmesiyle çözülebilir. Asıl yapılması gereken ise; bütün nükleer silahların yasaklanmasıdır. ABD, İsrail, Rusya, Çin,u2026 dahil olmak üzere, hiçbir ülkenin nükleer silahları olmamalıdır. Aksi halde her ülke nükleer silahlara sahip olabilmelidir.

Türkiye için, nükleer bilgiye ulaşma fırsatı (Kuzey Kore krizi/gerilimi)

Türkiye, Kuzey Kore-ABD krizinde arabulucu olmalı. Bu şekilde bir diplomasi yürüterek, Kuzey Kore'nin nükleer altyapısından da faydalanmalıdır. Kuzey Kore; Türkiye'nin dünya siyasetindeki rolü için de nükleer silah bilgisi alması için de büyük bir fırsattır. Dış işleri bakanlığı, Kuzey Kore ile ABD arasında kriz çözücü bir rolde olmalıdır.

***

İslam dünyasını bekleyen en büyük tehlike

İslam dünyasını bekleyen en büyük tehlikelerden biri; TÜRKİYE ile ABD arasında çıkabilecek, dolaylı (PKK üzerinden doğrudan) bir savaştır. ABD, Türkiye ile fiili savaşa girmek yerine, modern bir ordu haline getirdiği PKK'yı, doğrudan savaş aracı olarak kullanabilir.

İslam dünyasını bekleyen en büyük tehlike; Türk-Kürt (ABD/İSRAİL) savaşıdır. ABD (İSRAİL), PKK ve Suriye üzerinden, bizi Türk-Kürt savaşına sürüklüyor. Böyle bir gelişme, Kürtler için de İslam dünyası için de büyük bir felakettir.

Batı nasıl ki;

Arapları hedef alarak, Endülüs Emevi Devletini ortadan kaldırmışsa, Türkleri hedef alarak, Türkiye'yi ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Endülüs Emevi devletinde nasıl ki hedef; Araplar (Müslüman) değil, İslam ise, Türkiye'nin hedef alınmasında da, hedef; Türkler (Müslüman) değil, İSLAM'dır.

Türkiye, İslam (Anadolu) dünyasının başı, beyni,u2026 ve ebedi lideridir. Bütün oyunlar, lideri zayıflatmak, hatta yok etmek için kurgulanıyor. Bu oyunu bozmanın yolu, önemli ölçüde Türk-Kürt birliğinden geçer.