Dolar (USD)
32.23
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2508.35
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Haziran 2017

Ağustos böceğiyle Kılıçdaroğlu'nun benzerliği

CHP'nin hiç seçim kazanamayan Genel Başkanı on bir gündür yollarda yürüyor. Geçen yazdım, bu yürüyüş kendi sağlığı için çok faydalı olacaktır. Ancak, bu yürüyüşün ülkeye hiçbir katkısı bulunmayacaktır.

Dostlar, Kemal Bey'in yollardaki halini görünce, aklıma ağustos böceğinin durumu geldi. Biliyorsunuz, yaz aylarında karınca kışlık yiyecek toplarken, ağustos böceği saz çalıp türkü söylemiş. Kış gelip çattığında ise, açlık ve soğuktan bitap düşerek karıncadan yardım istemek zorunda kalmış.

Evet, Kemal Bey'de ağustos böceği gibi davranıyor. Allah aşkına söyleyin, koskoca ana muhalefet partisinde yapılacak bir iş yok mu? Varsa, Genel Başkan dahil tüm yönetim kadrosu faydasız bir iş için niye yollara düştüler?

Tarihe not düşme adına yazıyorum, AK Parti Genel Başkanı partisi ve ülkesi için karınca gibi çalışırken, CHP'nin Genel Başkanı ağustos böceği gibi yollarda saz çaldırıp türkü söyletiyor. Bak iddiayla söylüyorum, ağustos böceği gibi davranan bu Genel Başkan yarın seçim kaybettiğinde suçu ona buna atacaktır.

Aslında, bu beyefendi hemen istifa etmelidir. Çünkü, bu beyefendi ne yaparsa yapsın, ne söylerse söylesin, artık millette bir karşılığı yoktur. Kendisi temcit pilavı gibi millettin önüne çıka çıka vatandaşta bıtkınlık uyandırmıştır. Hatta o temcit pilavı ekşimiştir. Bu saatten sonra yiyenleride zehirleyecektir.

Size soruyorum, yollarda yüründü diye memlekete adalet mi gelir? Acaba bu kafalar yürüyüş yaparak hakimleri korkutmayı mı düşünüyorlar? Bu kafalara göre, hakimler karar verirken , "Biz şu kararı yanlış vermeyelim, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu yollara düşer" mi diyecekler?

Eğer niyetleri baskı kurarak Enis Berberoğlu'nu serbest bıraktırmaksa, bu yapılan suçtur ve o niyet hakkındada savcıların gereken işlemi yapması gerekir. Hani şu ana kadar hiçbir işlemin yapılmamış olması insanın aklına çeşitli sorular getiriyor.

Not: Hamdolsun, bir Ramazan Bayramına daha ulaştık. Umarım, hep beraber bayram gibi bir bayram geçiririz.

 
TDV kurban