Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Mart 2017

AK Kadınların AK Türkiye Mücadelesi

AK Parti davasını yüreğine koydu, fedakarlık sembolü AK kadınlar sancağı her daim onuruyla taşıdı, onuruyla korudu. Yüreğini sonuna kadar davasına açan Ak kadınlar, her türlü bedel ödemeyi göze alarak alanlara indi, yasakların önüne dikildi, yeri geldi terörün ve tankların önünde elif gibi durdu.

Hor görüldü. Yılmadı. Davası 79 milyon içindi. Davası 7 milyar yani tüm dünya hakları içindi. Mazlumlar için ayağa kalktı, zulüm merkezlerine karşı direnişe geçti.

Hiç durmadıu2026

Anne oldu.

Yol arkadaşı oldu.

Merhametin eli oldu.

Onurun, samimiyetin temsilcisi oldu.

Siyasetin öncüleri, öznesi oldu.

Ak Parti siyasetinin temeli oldu.

Eski Türkiye'de "Bu kadına haddini bildirin!" diyenlerin yasaklarının sonu oldu.

İkna odalarını yıktı, eşitliğin gerçek anlamda haklim kılınması için mücadelede en önde oldu.

Kadınlara saygı, kadınlara siyasette yer açan Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın yanında milli iradenin temsilcisi oldu, özgürlüklerin teminatı, yeni Türkiye'nin inşacısı oldu.

Emek verdi, alınteri akıttı, örgütlü gücüne güç katarak dört milyonları aştı. Ak siyasetin ak temsilcisi oldu, ırmak gibi, nehir gibi geleceğe aktı.

Bitmedi..

Yeni başladı.

Yükselen Türkiye'nin lokomotif gücü olan AK kadınlar, demokrasi mücadelesine devam ediyor. Sadece kadınların değil tüm insanlığın onurunu korumak için sorumluluk alıyor. Hak mücadelesini omuzluyor, gece gündüz demeden çalışıyor. Kar, kış, yağmur, çamur demeden kapı kapı dolaşarak davamızı anlatıyor, yükselen performansla yeni başarılara imza atıyor. Ekonomiden, sosyal politikalara kadar her alanda sahada çalışmalar yürütüyor. Yeri geliyor yavrularını, yeri geliyor kardeşlerini, yeri geliyor anne babalarını komşusuna emanet ederek uğramadık sokak, çalmadıkları kapı bırakmıyor. Bunun adı vefadır. Bunun adı samimiyettir. Bunun adı Ak davadır.

Ve Ak kadınlar; eşitlik ve adalet için mücadele ediyor, yılmadan yorulmadan, aydınlık yarınlar için çaba sarf ediyor. "Teşekkür" beklemiyor, yola düşüyor, hedefe odaklanıyor, her türlü ayrımcılığa karşı çıkıyor, yolda kalanların yol arkadaşı oluyor.

Düşmüşün elinden tutan, yetimin nefesi olan Ak kadınlar şimdi de ayaktau2026 Halk oylaması için büyük mücadele veriyor, bir daha; 27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül, 28 Şubat ve 15 Temmuz yaşanmasın diye "Evet" çalışması yürütüyorlar. 17 Nisan günü uyandığında daha özgür daha güçlü bir Türkiye'ye kavuşmak için direniyorlar. Ne mutlu haklı davasında yol alanlara.

8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyor, tüm kadınlarımızı en kalbi duygularımla selamlıyorum..