Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.58
Gram Altın
2393.69
BIST 100
10214.75
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

06 Temmuz 2015

AKP Yalakası Medya




Her konuda olduğu gibi bu konuda da yalan söylüyorlar.

Herif güya 'yorum' yapıyor. Tahlil edip durum 'tesbiti' yapıyor. Halbuki gönlünden geçen, kafasında 'kurguladığı'(aslı 'uydurduğudur' da, ben hafiflettip öyle söyledim!) şeyi gerçekmiş gibi yutturmaya çalışıyor. Çünkü 'patron' öyle istiyor. Ne yaparsın 'ekmek parası'. Ama kişiliğe, erdeme falan gelinceu2026 onu da bunlardan soracaksın. Erdoğan'a küfretmiyorsan 'haysiyet' yoktur mesela!

Hele 'patronun çıkarlarına' halel getirecek bir söz, bir oluşum, hükümet, koalisyonu2026 Artık herne olursa 'alayına' saydıracaksın. Aksine her oluşumu herne pahasına olursa olsun destekleyecek, aklayıp paklayacaksın.

HDP midir burda menfaat, anında o tarafı yıkayıp, yağlayıp 'parlatacaksın', yok eğer CHP ise oraya dönecek, yerinde, nerdeyse taban tabana zıt hatta kendi ifadeleriyle 'aynı cümle içinde bile olmak' istemediklerini söyleseler bile, MHP de bu işin içine girer. Hasılı yeterki çıkarları olsun 'şeytanla bile' işbirliği yapar bunlar!

Ramazan diye 'şeytanlar bağlı' biliyoruz, lakin 'işbirlikçiler' serbest maalesef!

Diğer taraftan menfaatlerinin, değil olması, aksine zarar geleceğini bildikleri için hem AKP'ye hem de Erdoğan'a düşmandırlar. Saldırılarına hem sözde 'hukuk' kılıfı, Anayasadaki Cumhurbaşkanının konumunu gerekçe göstermeye yeltenenler, nasıl koalisyon kurulacağı talimatını da veriyorlar.

Ben hiçbir yorum ekleyip çıkarmadan hatta kendi ifademle de yazmadan doğrudan Devlet Bahçeli'ye havale ediyorum.

"Bir kısım köşe yazarını ve ekran yorumcusunu hayretle izliyorum; sanki dünya çevrelerinde dönüyor, sanki Türkiye onlarsız bir hiç!"

Eh, buna bayağı bozuldular tabii.

Bence dönen birşey var, var elbet, o da şüphesiz o eşhasın 'patronları', patronlarının da 'üst akıl' etrafında dönmeleri, döne döne binbir 'takla atmaları'u2026

Cumhurbaşkanının durumunu dahi 'Koalisyon Protokolüne' yazılmasını isteyecek kadar ileri gidiyorlar 'hadsizler'! Bunun nasıl bir akıl ve izanı olabilir?

Ne yazacakmış o protokolde? 'Cumhubaşkanı otursun oturduğu yerde, bize 'ses etmesin' biz istediğimiz gibi'küfür' ederiz falan mı! Bundan başka bir anlam çıkmaz usta!

Peki AKP için bu söylenen geçerli midir? Yani bizler de AKP 'yalakası mıyız' gerçekten?

Tabloya, aritmetiğe, icraate baktığımızda cevap ortada! AKP'nin 'milleti öncelemekten, memleket menfaatinden başka 'çizgisi mizgisi' yoktur. Ne sorumluluktan, ne koalisyondan, ne 'muhalefetten', ne de yeniden ve yahut 'tekrar' seçimden kaçmıyor aga!

@yusufserce twitter.com/yusufserce