Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2469.49
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Ağustos 2018

Akşener siyasi mevtadır

Partisinin Afyon'daki toplantısında, ağır eleştirilere dayanamayan Akşener, İP'i olağanüstü kongreye götürme kararı vermişti. Kararın ardından da kongrede kesinlikle aday olmayacağını açıklamıştı.

Hanımın kesinlikle aday olmayacağım demesini bir polim olarak gören yazarınız, eninde sonunda aday olmayı kabul edeceğini düşünüyordu. Çünkü, kendisini ortaya atanlar, hanımı öyle kolay bırakmayacaklardı. İşte görüyorsunuz, bırakmadılarda...

Allah aşkına söyleyin, hanımı maddi yönden destekleyenler, hadi sen evine git de babaanne ol diyebilirler miydi? Ya onu medyada gazlayanlar, projelerinin ellerinde patlamasına müsade edebilirler miydi?

Elbette bunlar, yatırım yaptıkları siyasi figürü son damlasına kadar kullanmak isteyeceklerdi. Bunlar isteyebilirler... Lakin,iddialı dönmeyeceğim çıkışından tornistan etmesi, kendisinin siyasi hayatını bitirmiştir. Bu saatten sonra, Meral Akşener siyasette sözüne güvenilmeyen biri olarak tanınacaktır.

Aslına bakarsanız, İP'i kimin yönettiği çok önemli değildir. Önemli olan, muhalefetin başarısız genel başkanlardan kurtulamamasıdır. Şu cennet vatanda, birileri hala kendini bulunmaz hint kumaşı olarak görüyor.

Üzücü olan, bazılarının kabrisleri yüzünden, İP'te kongre tiyatrosu oynanacak olmasıdır. Efendiler, değişim olmayacaksa, şu kadar insanın vaktini ve naktini niye boşa harcıyorsunuz? Sokaktan mı toplanıyor bu?