Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2401.80
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Temmuz 2016

Alamut, Alliance Israelite ve FETÖ okulları

İşe önce eğitimden başladılaru2026 Güya barış için, dostluk için, hoşgörü için, sevgi için yeni bir dünya kuracaklardı! Gittikleri her yerde bu tür süslü cümlelerle küçücük çocukların fıtratına müdahale ederek onları uyuşturarak sapkın emellerine alet ettiler. Pensilvanya CIA ortak yapımı bir "Altın Nesil" yetiştirilecekti. Vatikan'ın görünmeyen Türkiye temsilcisi işte bu projenin önemli ayaklarından biriydi. Bulundukları ülkelerin devlet teşkilatlarını ele geçirmek ve o ülkelerde üst aklın nüfuz alanını genişletmek gibi ulvi bir amaçları vardı. Geçmişte nasıl ki medeniyeti yeniden inşa etmek için tesis edilen Nizamiye Medreseleri'nin karşısına Alamut Dershaneleri kurulmuşsa bugün de medeniyet birikimimizi yok edip bizi üst akla teslim etmek için FETÖ okulları inşa edilmiştir.

Dün Alamut merkezli dershanelerde peygamber(!)Hasan Sabbah ve öğretisi için kendilerini kurban eden şehitlerin hayatları anlatılıyordu. Çünkü bu dershanelerin temel amacı fedailer/intihar timleri yetiştirmekti. Bu okul yapısına göre bir fedainin tam karşılığı, 'büyük önderin emri üzerine gözünü kırpmadan ölüme atlayan bir İsmaili'dir. Görevi sırasında ölürse şehit şayet sağ kalmayı başarırsa "dai" rütbesine getirilirdi. "Dai" yani imamu2026 Bugün de Pensilvanya merkezli kendini Mehdi ilan eden bu sapkın, psikopat adamın öğretileri üzerine bir eğitim düzeneği inşa edildi. Bu okullardan kendini feda etmeye hazır binlerce terörist yetiştirildi. 15 Temmuz günü üzerimize tank yürüten, uçaklarla bomba yağdıran, üzerimize kurşun sıkan teröristler, sevgi dolu yeni bir dünya kuracak olan işte bu altın nesildi(!)

Diğer taraftan FETÖ okul yapısı ve işleyiş tarzı, 17 Mayıs 1860 yılında Paris'te 17 Yahudi gencin bir araya gelerek kurduğu ve hemen akabinde üst aklın para baronlarından Maurice de Hirsch'in ve Rothschild'in finansörlüğünü üstlendiği Alliance Israelite Universelle okullarının işleyiş tarzına da benzemektedir. Kuruluşundan bir yıl sonra 850 üyesi olan bu okullar 10 yıl gibi kısa bir sürede üye sayısını 30 bine çıkarmıştı. Temel amacı dünyada Yahudi kültürünü yaymak ve büyük İsrail devletini inşa etmek olan bu okullar, komiteler (mütevelli heyetleri)tarafından yönetilmekte ve bağış esasına göre finanse edilmekteydi. Okul idarecilerinin tek merkezden atandığı bu okullarda özellikle gönüllü/fedakarca hizmet verecek bayan öğretmenlere(ablalar)önem verilir. Bu arada arkasındaki büyük para baronlarından Hirsch'in Tanzimat'tan sonra Osmanlı maliyesini iflasın eşiğe getiren kişilerden biri olduğunu da hatırlatalım.

Başlarda Yahudi çocukları için hizmet vermek üzere kurulan okullar bu katı kuralı sadece Müslüman çocuklar için bozmuştur. Çünkü Alliance okullarından yetişecek olan çocuklar ileride bu ülkelerde üst düzey görevler üstlenecek ve ülkelerinin yönetiminde söz sahibi olacaktı. Bu sebeple bilhassa Ortadoğu ve Kuzey Afrika'nın köy ve kasabalarına kadar gönüllü öğretmenler gönderilir ve buralarda ciddi çalışmalar yapılır. Batılı tarzda giyinmelerine azami hassasiyet gösterilen bu tür öğretmenler özellikle İstanbul, Çanakkale, Halep, Manastır, Şam, Beyrut ve Selanik gibi şehirlerde eğitim hizmeti(!) verirler. Bu bayan öğretmenler sadece öğretmenlik yapmakla kalmıyor bu okullardan mezun olan ve "şakird" denilen öğrencilerin istihdam işleriyle de uğraşıyorlardı. Dahası o bölgelerin demografik yapıları inceleniyor ve aileler tek tek raporlanıyordu.

1885 yılına gelindiğinde Balkanlarda tam 20 okul açan Alliance Israelite örgütü 1912 yılında bu sayıyı 115'e çakırdı! Yine bu tarihlerde (1912)Fas'ta 14 okul açan örgüt 1939 yılına gelindiğinde bu sayıyı 45'e çıkarmıştır. Bu sayılar başka yerleşim bölgeleri için de geçerli. Amaç; eğitim şemsiyesi altında ülkelerde istedikleri yönetim kadrolarını oluşturmaktı. Buraya dikkat! Zamanla küresel ihtilalin merkez üssü haline gelen bu okullardan mezun olanların aynı zamanda İttihat Terakki Cemiyeti'nde de etkin olduklarını görüyoruz. Vaktiyle Abdülhamid'i devirmek için İttihat Terakki'nin gönüllü taburlarına kayıt olan ve Türkiye Cumhuriyeti'nin üçüncü ve asker kökenli olmayan tek Cumhurbaşkanı olan Celal Bayar işte bu okullardan mezun olmuştu! Bu okulların tehlikeli olduğuna ilk dikkat çeken ve bazı hukuki tedbirler alan kişinin Abdülhamid Han olduğunu hatırlatarak meseleyi burada noktalayalım. Bu konuda detaylı bilgi almak isteyenler Murat Akan'ın Üst Akıl kitabına bakabilir.

Demem o ki bugün ülkemize kasteden terörist başı Gülen'in okulları işte tam da bu metotla işlev gördü. Temel amaç, bu okullardan mezun olanları üst düzey yönetici pozisyonuna getirmek ve ülkeyi üst akla teslim etmekti. Başarılı olmayınca da feda eylemleriu2026 Nereden bakarsanız bakın dehşet verici bir durum! Çözüm mü? Tek bir FETÖ teröristi kalmayana kadar mücadeleye devamu2026

@ufukcoskunn