Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2468.84
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Nisan 2015

Albayrak üzerinden Erdoğan düşmanlığı

G.Saray Mali kongresi geldi geçtiu2026 Çoğu kimse bir detayı görmezden geldi. Hatta yandaş denilen medyada bile bu olay yer almadı.

Peki neydi bu olayu2026

Mali kongrede söz alan üyelerden Timur Kuban, kürsüye gelerek ve doğrudan doğruya Abdurrahim Albayrak'ı hedef alarak çok yakışıksız sözler sarf etti.

Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın, oyuncularla birlikte yeni cumhurbaşkanlığı sarayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ı ziyaret etmesini eleştiren Kuban, "Bu camia 400 küsur yıldır devlet yönetimine yöneticiler kazandırdı. Fakat devletle barışık olmakla yaranmak arasında fark var. Ak Saray'a yaptığınız o ziyaret ve demeçler, baştan aşağıya utanç vericiydi" dedi.

YAZIKLAR OLSUN

Bu sözleri bir grup GS üyesi alkışlarken Albayrak'ın yönetimdeki arkadaşlarından hiçbiri tepki koyamadı.

Zor günlerde yönetime giren ve takım oyuncularını çok iyi motive eden Albayrak, gitti denilen şampiyonluk ümitlerini yeniden yeşerten isimlerin başında geliyor oysa. Bu sözler onu çok incitici sözlerdi. Hiç mi hakkı yok bu adamın. Sağlığını tehlikeye atma pahasına takımla iç içe olan bir yöneticiye reva mıydı bu sözler.

İKİNCİ ERDOĞAN SKANDALI

Albayrak üzerinden Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı sergilemek G.Saray Mali kongresine hiç yakışmadı. TT Arena gibi bir stadı G.Saray'a kazandıran Erdoğan'a yönelik bu düşmanlık neden. TT Arena'nın açılışında yaşanan skandalın ardından bu ikinci bir skandal bana göre.

TELEFONLARA ÇIKMIYOR

Albayrak tabii ki buna çok üzülmüştür. Kırılmıştır. Kırılması da gayet normaldiru2026 Göreve geldikten sonra Hamza Hamzaoğlu hamlesiyle takımın yeniden şampiyonluk yarışına girmesinde büyük rol oynayan ve gecesini gündüzünü katan Albayrak, günlerdir telefonlara çıkmıyor. Küskün, dargın ve çok ama çok üzgünu2026

Erdoğan düşmanlığını konuşacak başka bir mecra bulamayan ve adını basında manşetlere taşıma hevesinde olan bir üyenin G.Saray'a yakışmadığını söylemek isterim. Cumhurbaşkanına saygı duymayan birinin başarılı bir yöneticinin üzerinden ona yüklenmesi ve prim yapmaya çalışması çok iğrençti benceu2026