Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2468.00
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Eylül 2018

Alın F35''lerinizi başınıza çalın

ABD, Türkiye'ye her dediğini yaptırdığı günleri arıyor. Bunlar tak diyecek, Türkiye şak yapacak. Hiç kusura bakmayın, o zamanların akşamı oldu. Tayyip Erdoğan'ın yönettiği Türkiye'de, öncelik kendi menfaatlerimizdedir.

Değerli dostlar, Türkiye'yi eskisi gibi kontrolü altında tutamayan Amerika, kudum kudum kuduruyor. Herhalde bu kudurmanın etkisinden olacak, son zamanlarda ülkemizi tehdit etmeye başladılar. Neymiş efendim, biz s-400'leri alırsak, onlarda F35'leri vermezlermiş.

Vermezseniz vermeyin... Çünkü, Türkiye alternatifsiz değildir. Nasıl ihtiyaç duyduğumuz füze savunma sistemlerini Rusya'dan aldıysak, yeni nesil savaş uçaklarınıda bir başka ülkeden alırız. Ha böyle bir alım mümkün değilse, gerektiğinde üretiriz.

Dedim ya, Türkiye alternatifsiz değildir. O yüzden, siz ülkemizle didişme yerine, anlaşma yoluna gidin. Ha bu tehdit dilini bırakmayacaksanız, alın F35'lerinizi başınıza çalın.

Aslına bakarsanız, dünyada alternatifsiz değildir. Bugün güç birliği yapıldığında, ortaya en az üç dört Amerika çıkar. Peki böyle bir güç birliği olur mu? diye sorarsanız. Olması gerekiyor derim. Çünkü, ABD'nin kendi menfaatleri söz konusu olduğunda, kanun kural tanımayan halleri çizmeyi aştı.

Bir gün kıllısının altına gideceksiniz

Efendim,çok eskiden bizim buralarda, uzun boylu, geniş vücutlu biri yaşarmış. Bu kişi fiziki yapısına güvendiği için, sağa sola sürtünürmüş. Etrafındakiler,yapma böyle, bak bir gün kıllısının altına gideceksin diye uyarırlarmış.

Bizim adamda, uyarılara kulak asmadan yoluna devam edermiş. Öyle bir zaman gelmiş ki bu kendinden daha cüsseli birine sataşmış. Buda onu bir hamlede altına alıvermiş. Alta alan adamın pantolununda yırtıklar varmış. Kendine çok güvenen kişi, alta gidince, o yırtıklardan görmüş ki hakikaten kıllıymış.

Eyyyyy Amerika, bir gün sende kıllısının altına gideceksin. Trump'ın yönetiminde, bu son çok uzakta değil.