Dolar (USD)
32.32
Euro (EUR)
34.55
Gram Altın
2410.64
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Şubat 2019

Antiemperyalist direniş merkezi

Maduro’nun diyalog çağrısına kulaklarını kapatacaklar. Çünkü amaçları üzüm yemek değil. Muhammed Mursi’nin de diyalog çağrılarına karşı çıkmışlardı.

15 Temmuz öncesinde de ABD mahfillerinde toplantılar yaptılar, medya üzerinden şartlar oluşturmaya çalıştılar. Kaset kumpaslarından sonra MHP’nin olağanüstü kurultaylarla ele geçirilmek istenmesi de Emperyalist planların önemli parçalarından biriydi. Çünkü 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra oluşturulmak istenen kaos ortamını daha sandıkların açıldığı ilk saatlerde Sayın Bahçeli, seçimin yenilenmesi gerektiğini söyleyerek bozmuştu. Bu tarihten sonra MHP’yi işgal girişimini, çukur olaylarını başlattılar…

Türkiye üzerine planları tutmadı; ittifak çabaları bundan.

Dünya Beş’ten büyüktür.” duruşu Hz. İbrahim’in baltası gibi boyunlarında gerçeği haykırıp duruyor.

Yerli parayla ticaretin gündeme gelmesi, BM’de İsrail’in Kudüs’ün başkenti olamayacağı kararıyla ABD’nin karizmasının yerle bir olması, ABD’nin, Suriye’nin kuzeyinden çekilme zorunda kalması, Türkiye’nin Emperyalizmle mücadelesinde gücünün göstergesidir.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın, Adalet mülkün temelidir, diyerek medeniyetini adalet üzerine inşa eden bu millet, daima mazlumlardan yana olmayı inancının gereği görmüştür.

Mazluma adı sorulmaz.

Türkiye, bugün dört milyondan fazla mülteciye ev sahipliği yapıyor. Medeniyetimiz, insan merkezlidir; adaleti ve iyiliği emreder. Bir gayrimüslimin hakkını, canını, malını, namusunu savunmak her Müslümanın en temel görevidir. Böyle bir durumda ölürse de şehittir. Kul hakkı; rengine, diline, diline, ırkına bakılmaksızın her insanı, varlığı kapsar. Çünkü var olan her şey kuldur. Bunun içindir ki camiiyle, kilise ve havra yan yana olagelmiştir. Bundan dolayı Venezuela’nın yanındayız.

Millî irade tuzakları bozdu.

16 Nisan 2017’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş referandumu – tabiri caizse- yarma harekatıydı. Yine, Sayın Devlet Bahçeli ve arkadaşlarının mücadelesi ve kararlılığı olmasaydı yeni hükümet sistemine geçmek mümkün olmayacaktı.

Normal şartlarda milletvekili seçimleri bu yılın haziranında , cumhurbaşkanlığı seçimleri de ağustosunda yapılacaktı. Mahallî idareler seçimleriyle birlikte 2019’da üç seçim üçer ay arayla yapılacaktı.

Milletvekili ve cumhurbaşkanı seçimlerinin 24 Haziran 2018’e alınmasıyla da provokatif eylem hazırlığındaki aparat örgütlerin elleri boşa çıkartılmıştır. Çünkü malum Gezi- FETÖ bileşenleri 2018’in başlarında oturma eylemlerine Hakkari’den başlamışlardı.

Bu eylemlerini 2019’da yapılacak olan mahallî idareler seçimlerine, hazirandaki milletvekili seçimlerine ve ağustosta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar kademeli olarak yayacaklardı. Ancak Devlet Bahçeli Bey’in erken seçim çağrısı tüm bu şer planları bozdu. Batı ise erken seçim kararından rahatsız olmuş; Türkiye’nin bu karardan vaz geçmesi gerektiğini ileri sürmüşlerdi.

Emperyalizm, toparlanma telaşında, 31 Mart seçimlerinden bir çıkış yolu aramakta.

Bayrak ve millet düşmanlarıyla Atatürkçülüğün yan yana getirilmesi ise başlı başına bir faciadır. Bunu Gezi olaylarında da gördük: terörist ve Atatürk posterlerinin yan yana asılması ittifakın maddi delillerini teşkil etmekteydi. 15Temmuz’a, tiyatro’ diyenler direnişi kırmak istiyorlar.

Sokakları tuzaklayanlarla, Atatürk nasıl yan yana getirilebiliyor?

Atatürk, bayrak düşmanlarıyla, teröristbaşının heykelini dikeceklerini söyleyenlerle ittifak kurar mıydı?

FETÖ, dini; Kemalistler de Atatürk’ü istismar etmekteler.

Terör örgütleri, Doğu ve Güneydoğu’da belediyelerdeki yaptıklarını

Türkiye’nin geneline yaymaya çalışıyorlar.

Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Adana ve Gaziantep gibi büyükşehirlere de kayyum atamak zorunda bırakılacağı bir zemin oluşturmak ve buradan tekrar ‘ dikta’ propagandası çıkartarak Gezi olaylarını başlatmayı planlıyorlar.

Venezuela’da olduğu gibi, işgal çağrısı yapacaklar.

Kaşıkçı’yı katledenler, Venezuela’da da katliama hazırlanıyorlar.

BM ve devletler hukuku yerlerde sürünüyor.

Uluslararası ticarette millî paranın önerilmesi, Emperyalizme başkaldırının bayraklaşmış halidir.

31 Mart: Ergenekon’dan çıkıştır.

Türkiye, dünya siyasetinde yeni bir dönemin kapılarının açıyor.