Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2434.76
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Haziran 2014

ASELSAN MÜHENDİSLERİDE MİİBDA'CIYDI?

Edward Said'in dediği gibi "Müslümanların ve Arapların, esas itibariyle, ya petrol müteahhitleri ya da 'geleceğin teröristleri olarak' haber kapsamına alındığıu2026" bir dünyanın -ki o dünya asla Müslümanların huzurunu istemeyen Batı dünyasıdr- yanında yer alarak kendi ülkesinin ve mağdur ve mazlum olan bu milletin başını belaya sokmanın karşılığında milletten, ülkeden daha değerli bir "şey"i almak gerek, tabi, yeryüzünde ve ahirette b/öyle bir "şey" var ise.

Dahası ülkemizin topraklarını kendilerine Ard-ı Mev'ud yani "va'd edilmiş topraklar" olarak gören ve bu toprakları elde etmek için her yolu mıbah görüp bu uğurda çalışan Siyonistlere duyulan bu sevgi hiçbir şekilde izah edilemez.

Bakınız, Yeni Şafak Gazetesinin ortaya çıkardığı yeni dinlemeler şu gerçeği ortaya çıkardı:

"Paralel elemanlar sadece iktidarı sıkıntıya sokmak için değil, Türkiye'nin kısa, orta ve uzun vadedeki bütün güzelliklerini yani ülkenin bugününü, yarınını ve gelecek asırlarını "sevdikleri Güney'deki ülke uğruna harap etmek maksadıyla" bütün ülkeyi dinlemişler. Dinlemeleri aleyhimizde kullanılmak üzere başkalarına vermişler.

Kimlere?

Güney'deki sevdikleri ülkeye,

Yani İsrail'e.

F. Gülen Yahudilerin Arz-ı Mev'udinancından bihaber olamaz. İsrail/Tanrı Krallığı için vaat edilmiş toprakları özgürlüğe kavuşturmanın kendileri için farzdan da öte "imanu00ee bir yükümlülük" olduğunu defalarca deklere ettiği bu Siyonistlere kimi üst düzey Gülen'cinin besledikleri derin sevginin nedeni elbette merak edilmemelidir.

Bu platonik aşk-sevgi değil karşılıklı sevgi. Paralel darbe sürecinde "bizim Türkiye'deki dostlarımız Tayyip Erdoğan'ı devirmek için harekete geçtiler" diyen Siyonistlerin önde gelenlerindendi. Sayın başbakanı koltuğundan ederek Türkiye'yi eskisi gibi esas duruşta tutmak isteyen güçlerin birleşmesi normal de bunlara dindar bildiğimiz grubun ölümüne destek vermesi anormalu2026 idiu2026 o da normalleşti.

Sosyal medyada Adana'da paralel yargı ve askerlerin durdurup aramak istedikleri MİT TIRları için "TIRların içinde 47 milyar euro vardı" diyeninden tutun, "APO özel uçakla Oslo'ya götürüldü" diyenine kadar yalan ve iftira u2013haşa- farz! olmuştu ki bunu ne ulusalcılar başbakan Erdoğan'a, ne faşistlerle komünistler birbirine, ne Siyonistler Filistinlilere reva görmüştü. Tek dertleri "Tayyip Erdoğan gitsin de varsın Türkiye batsın"dı. Çünkü Erdoğan iktidarda olduğu sürece asıl görevleri olan İsrail yararına hizmeti bihakkın yerine getiremeyecekler.

Ayrıca, yeni ortaya çıkan dinleme skandalında isimleri geçen "Başbakan gitsin"ciler ittifakında "eski dünyacı" entellerle F. Gülen aynı paydada buluşuyor. Bu öyle bir ittifak ki, TİB'de dinlemeler yapan paralelciler bu Mao'cu ve ulusalcıları -hem de İBDA-C örgütü yöneticisi ve elemanı- iddiasıyla dinlemişler. İşte bu ihanete rağmen eski Mao'cularla paraleller Tayyip Erdoğan düşmanlığında yine birlikteliklerine devam edebiliyorlar.

Peki, bu ittifakı sağlayan 'gizemli!'şey ne?

BigPatron "sizin düşmanınız bir, siz de bir olun" mu dedi bilmiyorum,

Bildiğim o ki her kesimden insan için uydurma isimler bulunmuş, bunlara hayali suçlamalar yapılmış ve böylece bunlar için mahkeme kararı çıkarıp dinlemiş paralelciler. Rahmetli Erbakan Hoca terörist, Aydın Doğan'ın kızı Arzuhan Yalçındağ da İBDA-C liderlerindenmiş, Tuğçe Kazaz da, CHP'li Yılmaz Ateş de İBDA-C üyesi!

Peki, ya Hüsamettin Cindoruk? Hinlik ve 'Cinlikte dorukta' olduğunu bilirdik, ama terörist olduğunu bilmemiz mümkün olmamıştı. Cindoruk'u da 28. 05. 2009 itibariyle terörist olarak dinlemişler.

Diğer bir dostları olan ünlü sosyolog! Ertuğrul Özkök de uyuşturucu işinden dolayı dinlemeye alınmış.

Ama,

Üzerinde çok durulması gereken bir dinleme de ASELSAN MÜHENDİSLERİ,

Kim, neden ASELSAN mühendislerini dinledi ve malumunuz bu mühendislerimiz şaibeli şekilde genç yaşta öldü(rüldü)ler.

Kim bu mühendislerimizi takibe aldı? Bu mühendislerimiz nasıl bir proje üzerinde çalışıyordu? Bu çalışmaları kimin işine yaramıyordu? Olay çok bilinmeyenli denklem değil, apaaçık ortada. Bu cinayetler ve dinlemelerin ilişkisi su götürmez bir gerçek.

Yine kirli ittifakçılara dönüyorum,

Sizi dinleyenlerle, jurnalleyenlerle ve belki de bu dinlemelerle hayatınızı karartacak özelinize ulaşanlarla hala ittifakı 'başbakan Erdoğan gitsin' diye sürdürüyorsanız bekleyin, biz de bekliyoruz.

Bu çirkinliklere, aşağılık iftiralara reva görülen kalantor isimler hala kendilerini bu iftiralar üzerinden dinleyenlerle canciğer kuzu sarması hali sizce normal mi? Bir insan nasıl böyle bir zillete katlanabilir insan olarak kalıyorsa..?

Kalınabiliyormuş, bu iftiralara maruz kalan adı geçen kişiler hala başbakana karşı, dinleme suikastini gerçekleştirenlerle dost.

Dahası,

Bunlar çözüm sürecine de beraber karşıdırlar, çocuklarını isteyen annelerin Diyarbakır'daki onurlu eylemini de yine beraberce görmeyenler bunlar. Başbakan Tayyip Erdoğan'ın, milletin kazançlı çıkacağı her şeye karşı, kaybedeceği her şeyin yanında bunlar beraberdirler.

Bence sorun yok, uyar.

Her zaman "her şey, herkes kendine uyanı, yakışanı yapar" ilkesi gereği bu yakınlıklarını bir sorun olarak görmüyorum.

@ahmetay_