Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2391.03
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Aralık 2016

Asla Başaramayacaksınız

Gün geçmiyor ki eli kanlı teröristlerin yeni bir saldırısına maruz kalmayalım. Bazen bir kişiyi, bazen bir gurubu, bazen de bir topluluğu hedef alan bu insan müsveddeleri en son İstanbul Beşiktaş'ta kirli yüzlerini gösterdi, onlarca evladımızı şehit etti ve onlarcasını da yaraladı. Yine ocaklara ateşler düşürdü hainler. Annelerimizi gözü yaşlı, eşlerimizi gönlü yaslı, evlatlarımızı yetim bıraktılar. Mevla'mdan şehit kardeşlerimize rahmet, geride bıraktıklarına sabr-ı cemil niyaz ediyorum.

Bu kansızları Kabil'den biliyoruz. Yeryüzünü kana bulayan bu vampirler, yeryüzünde ilk kan akıtan ataları gibi kardeşlerini öldürmekten çekinmeyen bir ruh haline sahipler. Dünyanın kuruluşundan beri aynı amaca hizmet eden bu adi varlıkların dünyadaki sonları adice bir ölüm ve leşlerinin bir çukura atılması, ahirette ise cehennemin dibidir.

Bu hainleri geçmişten tanıyoruz. Zamanı kirleten bu katiller tarihin her aşamasında bulunmuş ve bulundukları her yeri cehenneme çevirmişlerdir. Dünyanın birçok yerinde özellikle de Ortadoğu'da bunların vahşi saldırıları hafızalarımızda tazeliğini koruyor. Arakan'da, Sudan'da, Gazze'de, Beyrut'a, Hindistan'da, Nijerya'da, Irak'ta, Afrika'da, Endonezya'da, İran'da ve daha birçok ülkede. Hafızalar onları utançla hatırlamakta, kitaplar onları nefretle yazmaktadır.

Bu şerefsizleri ülkemizdeki kanlı eylemlerinden tanıyoruz. Kobani'de, Ankara'da, Ağrı Doğubeyazıt'ta, Sultanahmet Meydanı'nda, Atatürk Havaalanı'nda, Diyarbakır'da, Hatay Reyhanlı'da, Şanlıurfa Suruç'ta, Gaziantep'te, Kayseri Pınarbaşı'nda, Bingöl'de, Antalya'da ve daha birçok yerde kin ve nefretlerini kustuklarına şahit olduk.

Bu insan müsveddelerinin sahiplerini tanıyoruz. Onlar ihanet üreten evlerinde otururken dünyanın çeşitli yerlerinde uyuşturdukları beyinler vasıtası ile kanlı eylemler planlayan, ülkeler üzerinde kaotik planlar yapıp darbelerle kendi düşüncelerine mensup uşakları vasıtası ile yönetimlere el koyan, piyasalardaki spekülatif faaliyetlerle servetlerine servet katan kan emicilerdir.

Bu mahlu00fbkları biz Yüce Allah'ın ayetlerinden biliyoruz. Onları en güzel şekilde bilen Allah, Kur'an'da onları en açık ifade ile anlatıyor ve onları hayvandan daha aşağı varlıklar olarak niteliyor. Ne kadar vahşi olursa olsun hayvanlar bile böyle bir katliamı asla yapmazlar. Bu şerefsizler o hayvanlar kadar bile olamazlar. Mağaralarda yetişen bu ne idüğü belli olmayan sırtlan kümeleri sevgiden yoksun, saygıdan habersiz, insanlıktan nasibini almamış, geçmişi olmayan, gelecek hayalleri bulunmayan, uluslararası oyun kurucuların maşası olmaktan öteye geçemeyen zavallılardır.

Bu katillerin niyetlerini biliyoruz. Tek hedefi yeryüzünde bozgunculuk çıkarmak olan bu adi varlıkların varisleri aynı duygu ve düşüncelerle devraldıkları mirası devam ettirmekte, tarihi kirlettikleri gibi zamanı kirletmekteler ve geleceği de perişan etme düşüncesindeler.

Asla Başaramayacaksınız. Bu ülkede sizin kin ve nefretinize galip gelecek iyi insanlar, idealist idareciler, inançlı seçilmişler ve onların bu ülke ve millet için güzel hayalleri vardır.

Asla başaramayacaksınız. Dini, milleti, bayrağı ve namusu için kurşunlara hedef olan, bombalarla şehit düşen ciğerparelerimizin manevi mirası sizin kötü emellerinizi boğacaktır.

Asla başaramayacaksınız. Canından bir parça olarak dünyaya getiren, gözünden saklayarak büyüten, öpüp koklayarak göreve gönderen, dualarıyla arkasından destek olan, gecenin bir yarısında acı haberle yürekleri parçalanan şehit annelerinin gözyaşlarında boğulacaksınız.

Asla başaramayacaksınız. Kurduğunuz pusularla katlettiğiniz vatan evlatlarının yuvalarından ve kanlı eylemlerinizle ateş düşürdüğünüz ocaklardan yükselen ahlar sizin sonunuz olacaktır.

Asla başaramayacaksınız. Henüz ağzı süt kokan, baba sevgisine doyamamış, babasının tabutu başında annesinin gözyaşlarını silerken yüreklerimizi dağlayan yetim kalmış çocuklarımızın sinelerinde büyüyen vatan ve millet sevgisi sizin sonunuz olacaktır.

Asla başaramayacaksınız. Kökü mazide ve dalları atide olan bu milletin avuçlarından yükselen dualar sizin cehenneminiz olacak.

Asla başaramayacaksınız. Genç yaşında dul kalmış gönlü yaslı ama gözyaşını sizin gibi hainler sevinmesin diye içine akıtan, şehit verdiği eşini bir anıt gibi gönlünde saklayan ve hatırasına sadık kalan kızlarımızın dirayeti sizin celladınız olacak.

Asla başaramayacaksınız. Allah'ın vaadi vardır. Zafer inananlarındır.