Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Mart 2024

​Atatürk rahatsız edilmemeyi bekliyor...

Değerli okurlarım, CHP'nin Acemi Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin son grup toplantısında, Atatürk'ün ardına fena şekilde sığınmış.



Grupta bazı il başkanlarını ayağa kaldırarak, kendi vermek istediği talimatları Atatürk üzerinden vermiş.


Atatürk üzerinden verilen talimatlar şunlar: "Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor.


Atatürk Sinop'a gidin diyor. Atatürk Erzurum'da çalışın diyor. Tekirdağ'ı kazanın İstanbul'u kaybetmeyin diyor. Atatürk Bilecik'i tekrar alın istiyor."


Bu sözleri ilk duyduğumda, Özgür Bey, bu kadar kesin ifadeleri nasıl kullanabiliyor? Acaba kendisi Atatürk'ün yanına mı varıp gelmiştir? diye mırıldandım.


Tabi bu işin latife tarafı... Gerçek olanı ise: Sıkışıldığında Atatürk'ün ardına sığınmak CHP'de bir gelenek haline gelmesidir.


Sen Millet İttifakını yeniden kurmayı başaramayacaksın. Sonra çıkıp, Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor diyeceksin.


Sen belediye başkan adayı belirleme sürecini doğru yönetemeyeceksin. Sonra çıkıp, Atatürk şuraları kaybetmeyin, buraları kazanın diyor diyeceksin.


Hızlı gelenler hızlı giderler...


Özgür Özel'in, teşkilatlarına talimatlarını Atatürk üzerinden vermesi var ya... İşte bu, kendisinin partideki ağırlığının azalmaya başladığının göstergesidir.


Büyük umutlarla getirilen bir kişinin, böyle tükenişi biraz hızlı olmadı mı? Eeee hızlı gelenler hızlı giderler.


Hani CHP'nin Acemi Genel Başkanı "Atatürk yok şunu istiyor; yok bunu bekliyor" diyor ya... Bende Atatürk asıl rahatsız edilmemeyi bekliyor diyorum.