Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2401.33
BIST 100
10208.65
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Aralık 2023

Ateşi kesemeyen insanlık!

Değerli okurlarım iki aydır yaşadıklarımızdan da anladık ki, insanlık ölmüş ama cenazesini kaldıracak bir merci yok.

Dünyanın jandarmalığına soyunmuş büyük şeytan çaresiz(!) küçük şeytanın yapıp ettikleri karşısında.

Daha önceki kasapların yediği herzeleri aratan, Gazze kasabı sadece kendini değil tüm insanlığı öldürüyor ama gıkını çıkaran yok.

Kimini şantajla, kimini montajla, kimini de ekonomi ile tehdit etme cüretini ağababası büyük şeytandan alıyor.

Olan insanlığa ve insanlığın geleceğine olduğu apaçık meydanda.

Gazze kasabının doymayan katliam iştahı, insanlığın yok olmasına doğru hızla yol alırken, dünya vicdanı sızlıyor ama dünyamızı yaşanmaz hale getirmek isteyen ezoterik akıl sapması dediğim dedik çaldığım düdük demeye inatla devam ediyor.

Kukla devlet başkanlarından ve öksürmekten dahi korkan yardakçılarından umudum yok ama dünya başşehirlerinin meydanlarını dolduran insanlığını kaybetmemiş ve vicdanının sesine uyan milyonlardan umudum var.

Bıkıp usanmadan her hafta sonu şehir meydanlarına Filistin bayraklarını dalgalandırarak akın eden eli öpülesi insanlar bu zulme dur diyecek inşallah.

Sırp kasabının uğradığı akıbete er ya da geç Gazze kasabı da uğrayacak ama keşke on binlerce çocuk daha ölmeden bu gerçekleşse.

Sırp kasabının on binlerce masum Bosnalıyı şehit etmesi için yol gösteren ve önünü açan birleşmiş milletlerin himayesinde NATO gücü, bugünde maalesef aynı aymazlıkla utanmadan sıkılmadan aynı hatasını yapmaya devam ediyor ve kasabın yediği herzelere kınama dahi yapamıyor. Yüzlerce ülkenin bu zulme dur demesinin hiçbir anlamı yok.

Büyük şeytan ne derse o oluyor ve olanlarda olmaya devam ediyor.

Ateşi kesmek gibi ivedi alması gereken bir karar ise anında ABD giyotini tarafından davranıp etkisizleştirilerek kasabın işine mani olunmamaya azami özen gösteriliyor.

Uğur Işılak son bestesinde Birleşmiş milletler diyerek bu gerçekliği çok güzel dile getirmiş kendisini tebrik ediyorum.

Dünya tarihi benzer katliamların yaşandığını gösteriyor ama bu kadarını görmek maalesef bizim dönemimize geldi.

Tarih Moğol katliamlarından, tapınakçıların katliamlarından ve haçlı katliamlarından bahseder.

Koca bir imparatorluğu büyük entrikalarla çökerten vahşi batının kurtuluş savaşı günlerinde ülkemizde yaptığı katliamları saymıyorum.

Vahşi batının bizzat kendi topraklarındaki yerlilere yaptığı katliamları da saymıyorum.

Kassam askerlerini 7 ekim saldırısı ile ilgili suçlayanlar aslında Filistin’e gitseler ve bizzat orada yaşayan insanlara yapılan ezaları cefaları bir görseler aslında suçlamak yerine geç bile kalmışlar diyebilir.

Hatta daha ileri bile gidenler olabilir.

Yıllardır hafızalarda yerleşmiş bir algı vardı.

İsrail dendiğinde akla ilk gelen şeyler vardı.

Demir kubbe, Mossad, ve İsrail’e kafa tutanların akıbeti gibi şeyler Kassam askerlerinin bu son saldırısı ile bu algılar büyük oranda gizemini ve gücünü yitirdi.

Dünya vicdanı Kasabın acımasızlığı karşısında kıyam etti.

Kasap on binlerce ton bomba ile bu işi halledeceğine inandığı için geçmişteki gibi işi havadan bitirir, tünelleri su ile doldurur ve açlığa susuzluğa mahkum ettiğim halkı dize getiririm dedi ama bu sefer olmadı.

Kassam askerlerinin direnci ve dünya vicdanının kıyamı karşısında şaşkın ördek olup sapıttıkça sapıtarak hala işi bitireceğine inanıyor ve büyük yanılgı içinde olduğunu görmüyor.

İsrail hamisi vahşi batı bu körlüğe karşı çaresiz ve elleri kolları bağlı üç maymunları oynayarak daha ne kadar direnecekler doğrusu merak ediyorum.

Zulme sessiz kalmak gerçekten çok zor.

Ateşkes demekten korkan vahşi batı da bu çaresizliğinin bedelini ödeyecek.

İstiklal marşımızın 5 kıtasında bahsettiği gibi yurtlarından edilmek istenen Filistinlilerde bu hayasızca akına karşı kıyam ettiler ve göğüslerini siper ederek direniyorlar ve kazanacaklarına inanıyorlar.

Tıpkı Maraşlı Sütçü İmam gibi, Kıbrıslı mücahid gibi, kurtuluş savaşında kazanacağına inanan komutan gibi inanıyorlar ve yarın ya da yarından da yakın bir gelecekte bunu görmeyi umuyorlar.

Rabbim onlara da bizlere de bu günü görmeyi nasip eylesin.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.