Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2435.87
BIST 100
9999.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Mart 2017

Avrupa'da Esen Türk Rüzgarı !

Başlığa bakıp da 'ne oluyor kardeşim, adamlar hergün bizi linç eden haberler yapıyor' dediğinizi duyar gibiyim.

Evet, Batı'da hergün onlarca gazetede Cumhurbaşkanımızın da şahsında, bizim aleyhimize haber yapılıyor, her ülkeden bir kaç siyasetçi bizi kötüleyen açıklama yapıyor, oluşturdukları kurullarda aleyhimize kararlar alıyor ve kendi milletlerini bize karşı dolduruşa getirip düşmanlıklarını azdırıyorlaru2026

Bahsettiğim esen rüzgar da bu zaten. Uzun bir zamandır Batı'nın ve Batıcı güruhun ana gündemini biz oluşturuyoruz! Ve asıl güzel olan ise bu algı oluşturma çabaları tersinden bizi, olmamız gereken noktaya götürecek yolu açıyor.

"Niye böyle, Batılılar bizi niye kötülüyorlar" falan gibi sığ soru sormaz herhalde kimse.

Biraz tarih şuuruna sahip herkesin bildiği gibi hadiselerin tabii akışı, var olan düşmanlığı açığa çıkartıp bu noktaya getirecekti, bugün veya yarın, ama mutlakau2026

Batı, genetiğine işlemiş olan Türk-Osmanlı korkusunu uzun zamandır unutmuştu. Karşılarında el pençe selam duran, üç kuruş için kırk kez kapısını aşındıran, sevdiklerini seven sevmediklerini kötüleyen, dini dili kültürü başka olsa da Batı hayranlığından bütün değerlerini kaybeden Türk-Müslüman imajı bu korkuyu unutturmuştu.

Son yıllarda yaşanan değişim, Batının iki yüzlü politikalarına gösterilen direnç, İslami mücadelenin açtığı yoldan ne yapsalar engel olamadıkları özüne- ruhuna dönme çabası ve en son 15 Temmuz gecesi yedisinden yetmişine Anadolu insanının tankların silahların ve bombaların karşısında gösterdiği destanlık direniş, Batılıların, alt beyinlerinde unuttuklarını sandıkları korkuyu tekrar açığa çıkarttı.

İngiltere'de "Neden Avrupa Birliğinden ayrılmalıyız" sorusunun ana cevabı "Türkler gelecek" propagandasının üzerine kurulmuştu. Aynı şekilde Kutsal Roma Cermen İmparatorluğunun varisi olma iddiasından hiçbir zaman vazgeçmemiş ve bu verasetin doğal sonucu Avrupa'nın lideri ve sözcüsü olan Almanya'nın bize karşı attığı her adımın altında bu gerçek yatıyor. ABD ve Avrupa'nın PKK devleti kurdurmaktan, referandum meselesine kadar bize dair her meseleyi kaşıyıp kullanma çabaları kabuslarını gerçekleştirebilecek olan Müslüman Anadolu'nun dirilişini engellemek içindir.

Gücümüzün farkına varmalı ve ona göre hamle yapmalıyız. Düşmanlarımız bizdeki bu potansiyelin farkına vararak hamle yaparken biz kendi gücümüzün idrakine varamamanın bedelini ödememeliyiz artık.

Almanya'da yarısından fazlası Türk vatandaşı olmak üzere altı milyondan fazla Müslüman yaşıyor. Fransa, İngiltere, Hollanda vs Avrupa ülkelerinde de benzer şekilde. Avrupa sömürge politikasıyla asimile etmek için içine aldığı Müslümanlarla dolu. Dikkat edin, gücünüzün farkına varmak derken bu işin hem psikolojik tarafı hem de Pratik karşılığında atılacak adımlardan bahsediyoruz.

Gerekeni gerektiği yerde ve şekilde yapabilmek fikrini bir anlayabilsek, gücümüzü ve bu gücü nasıl kullanacağımızı da anlayacağız aslında. Hadiseler bizi olmamız gereken noktaya götürüyor, bunu ihtar kabul ederek olamayış bahanelerinden kurtulmalıyız.

Sona doğru gidiş başladı, yeni başlangıç için ise bu sistemin değişmesi gerek. İnandığımız sistemi inşa ve idrak ettiğimiz güç ile zaten fosile dönmüş Avrupa'da esen Türk rüzgarı kök salan çınarlarla tahkim edilecektir inşallah.