Dolar (USD)
32.45
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2436.69
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

18 Mart 2023

Azıtan azıtana

Değerli okurlarım seçim günü yaklaştıkça özellikle sosyal medyada sürü halinde çoğalan sahte hesaplar, sizlerin de dikkatini çekmiştir. 2014 ve 2018 yılı Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de benzer garabetler yaşanmıştı, ancak azgın azınlık haddi aşıp birliğimizi ve bütünlüğümüzü bu kadar zedelememişti.

Vatandaşa cumhurbaşkanını seçme yetkisinin verilmesine karşı çıkanların korktukları üst üste iki kez başlarına gelince üçüncüsünden korkanların hezeyanı olsa gerek vatandaşa yaşatılan bu aymazlıklar.

Erdoğan dönemleri denebilecek çeyrek asırlık bir süreçte; hapsedilme, muhtıra, parti kapatma davası, gezi eylemleri, 17/25 Aralık süreçleri, MİT TIR’ları, hendek-çukur olayları, 15 Temmuz darbe teşebbüsü ve ekonomiyi çökertme projeleri gibi gözlerimizin önünde cereyan eden olaylar ve birde vatandaşın bilmediği ancak devletin bildiği işgal planları.

Ancak çok şükür ki, tüm bu badireler bedelleri ödenerek aşıldı.

Gâvur kafaya koyduğunu yapar inancı yıkıldı ve ülkemizde emelleri olanlar şaşkın ördekler gibi ne yapacaklarını bilemez haldeler.

Eski Türkiye’de bu işler çok kolay ve ucuz yollardan hallediliyordu.

Bölük pörçük olmuş halk, koalisyon hükümetleri ile bulduğuna razı edilerek idare ediliyor, gazete patronları, satılmış köşe yazarları, sanatçı bozuntuları veya çeteler gâvurun istediği gibi ülkemizin idarecilerine istediklerini yaptırıyorlardı.

Hatta daha ileri giderek bizim çocuklar dedikleri maşalar vasıtası ile her 10 yılda bir askeri darbeler yaptırılarak, mehter bölüğü gibi iki ileri bir geri ile ne olduruluyor ne de öldürülüyorduk.

Uyuyan dev uyanıp nerede kalmıştık diyerek işe koyulunca olanlar oldu ve olmaya devam ediyor.

Devam da edecek.

Geri dönülmez bir yoldayız ve mecburen ileri doğru yolumuza devam edeceğiz.

Dere tepe düz epey bir yolda da aldık.

Ülkemiz için her seçimin önemli olduğuna inanan bir vatandaş olarak 14 Mayıs seçimlerini bu süreçte yaşanılan gariplikler yüzünden bir başka önemsiyorum.

Sanki son dönemeçteyiz gibime geliyor.

Gavur kafaya koyduğunu yapmak için bu seçimleri son fırsat olarak görüyor.

Ülkemizi çoktandır zaten kafasında üçe hatta dörde bölmüş ve emeline ulaşmaya yemin etmişçesine fütursuzca hareket ediyor, olmazları olduruyor, elmaları armutları, portakalları birlikte toplamak gibi akla mantığa mugayir her türlü pespayeliği gözlerimizin içine baka baka yapıyor.

Elma ile armut toplanmaz gerçekliğine rağmen bunu yapıyor ve yerli işbirlikçilerinin aklı ile dalga geçme pahasına bu inadında devam ediyor.

Ben yıllar önce gittiğim Frankfurt kitap fuarında bölünmüş Türkiye haritasını gördüğümde çok şaşmıştım. Çünkü o yıllarda PKK terör örgütünün esemesi okunmuyordu. Kürt kardeşlerimiz devletine ve milletine din mayası ile bağlıydı.

Kars ve Siirt’te hekimlik yaptığım yıllarda bu gerçekliği bizzat yaşayan bir vatandaşım.

Geçen hafta Hakkâri’den bir hasta geldi. Tedavisini düzenledikten sonra kısa bir durum değerlendirmesinden edindiğim intiba, Kürt kardeşlerimiz PKK ve partisi ile ilgili gerçekleri görmüş.

PKK terör örgütünün kimin maşası olduğu ile ilgili aktardıkları ile benim düşündüklerim aynı olunca mutlu oldum ve çok şükür bugünleri gördüğüm için de mutluyum.

Seçimlerde bu gerçekliği göreceğimiz kanaatindeyim.

Terör partisi doğu bölgelerimizde eskiden olduğu gibi tulum oy alamayacak.

Batı bölgelerimizde zaten malum kesimin desteği ile oyları artıyordu.

Şimdi onlarda can derdinde.

Gerçekten tam bir bilinmezler manzumesi içerisindeyiz.

Kılıçdaroğlu mayası muhalefetin birlik ve bütünlüğüne yetecek gibi görünmüyor.

Deprem, sel, savaş ve ekonomik krizin kasıp kavurduğu cennet vatanımda, yaparsa Erdoğan yapar diyen kesim menfi tüm propagandalara rağmen seçimlerin favorisi.

Önümüzdeki günlerde olmazların oldurulduğu yalan pazarının gece gündüz demeden çalıştığı, trol ordusunun mesailerinin arttırıldığı daha zor günler bizi bekliyor.

Sabera zafera.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.