Dolar (USD)
32.15
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2466.59
BIST 100
10158.63
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


BAĞIMSIZ İSTİHBARAT

Son günlerde ülke gündemine yerleşen Hakan Fidan ulusalcıların maskesini düşürmüş durumda.

Onun için o kadar çok ve çelişik iddialar vardı ki şaşırmamanız elde değil. Kimi İrancı diyordu kimi İran karşıtı. Bazıları Amerikancı bazı mihraklar da ABD karşıtı olduğunu söylüyordu. İsrail'e karşı mıydı? O konuda da değişik iddialar ortalıkta dolaşıyordu.

Son olaylar gösterdi ki Hakan Fidan, Türk Devleti'nden ve Türkiye'den yanadır. Onun tek derdi ülkemizin menfaatlerini korumaktır. Ulusalcıların da millilikle ilgilerinin olmadığı ona karşı tutumlarıyla ortaya çıkmıştır. İsrail'i ve ABD'yi rahatsız eden bir tablonun ulusalcıları da rahatsız etmesi, Ak Parti'nin bağımsız politika izlemesi bazı odakların içyüzünü açığa çıkarmıştır.

Hakan Fidan Türkiye'nin parlayan değeridir. Ona elbette sahip çıkacağız.

KANSER İLu00c2CI BULUNDU MU?

Önceki yazımızda kanser in ilacının %100 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Halis Süleyman tarafından bulunduğuna dair haberleri eleştirmiş, "Kanserli hastaları gereksiz yere ümitlendirmeye kimsenin hakkı yok" demiştik.

Şimdi gazetelerden okuduğumuza göre Prof. Dr. Halis Süleyman bir açıklama yaparak haberin doğru olmadığını bildirmiş. Yapılan ise elde edilen bir bitki ekstresinin anti-tümör etkisini yani kanseri yenmede faydalı olup olmadığının araştırılmasıymış. Bu sebeple deneyler yapılıyormuş. Kanserin ilacı 4 aşamalı araştırmalardan sonra ancak hastaların kullanımına sunulabilirmiş. Bu da ortalama 5-15 yıl sürecek bir çalışmayı gerektiriyormuş. Üstelik araştırma daha ilk safhadaymış.

Kısacası ortada bir şey yokken sanki kanser ilacı tamam diye haber yapılmış.

Ah medya yalanlarıu2026