Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2434.06
BIST 100
10268.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Başarılı hoca sizce hangisi?

PAZARTESİ sabahı işe gelmeden önce şöyle birkaç kanal dolaşayım da haberlere göz atayım dedim. Serde G.Saraylılık var ya, daha çok spor haberlerine takıldım. Bir de pazar günü Türk Telekom Arena'da olduğum için "Şampiyon G.Saray" haberleri ve görüntüleri daha çok cezbetti beni...

Bir ara TRT'nin bir kanalındaydım... Yorumcu arkadaşımızın ağzından şöyle bir laf çıktı: "Evet Fatih Terim başarılı ama bana göre Aykut Kocaman da başarılı"...

Düşündüm... Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmiş, ligde G.Saray'dan 10 puan fark yemiş, keza sezonun ilk yarısında kovulmanın veya ayrılmanın eşiğinden dönmüş bir teknik adam. Eeee nasıl başarılı oluyor o halde... Hele hele Terim kadar başarılı olması ne demek... Fatih hoca, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid'e elenmiş. Aykut Hoca ise "Avrupa'nın bir anlamda ikinci ligi" olan UEFA Ligi'nde Benfica'ya elenmiş... Geçen yıl, normal sezonda G.Saray'dan 9 puan fark yemiş, bu sezon ise bitime iki hafta kala fark 10 puan. Bu makas açılır veya kapanır o ayrı mesele... Ama gerçek ortada, Aykut Kocaman başarısız bir teknik adamdır... G.Saray'ın tek hedefi şampiyonluk kalmışken, Fenerbahçe'nin önünde 3 hedef birden vardı. Şimdi o üç hedeften üçüncüsü de tehlikeye girdi.

Tatlıses kızgın, Başbakan unuttu

Fenerbahçe'nin İBB karşısında aldığı 2-0'lık yenilginin ardından duygularını twitter üzerinden aktaran İbrahim Tatlıses, "Galatasaray'a hak, bize müstehak. Rezil olduk bu da bize yeter. Bu abdestle bir sene namaz kılarız" diye yazdı.

Öte yandan Başbakan Erdoğan, önemli spor başarılarında hatta milli takımın önemli zaferlerinde dönemin teknik direktörü Fatih Terim'e bizzat telefon açıp kutlardı. Geçen sezon Saracoğlu'ndaki şampiyonlukta bile aramıştı. Ancak pazar gecesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, hükümet sözcüsü Cemil Çiçek, Bakan Zafer Çağlayan'ın kutlama mesajlarını gördük ama Başbakan Erdoğan'ın mesajını göremedik. Galiba Başbakan da Fenerbahçeli oluşu sebebiyle, peşpeşe gelen yenilgilerin üzüntüsünden kutlamayı unuttu. Mazur görmek lazım!

****

Vadi kanal değiştirir mi?

KURTLAR Vadisi geçen hafta perşembe günü Benfica-F.Bahçe maçı sebebiyle özel bir bölüm halinde ekrana geldi. Çünkü dizinin yapımcısı PANA Film, F.Bahçe karşısında reytingde ezilmek istemedi.

Şimdi merak edilen soru şu: ATV'de ekranlara gelen ve önümüzdeki haftalarda sezon finali yapacak olan Kurtlar Vadisi Pusu kanal değiştirecek mi?

Kulislerde dolaşan bilgilere göre pek mümkün gözükmüyor. Haziran'da sözleşme bitiyor. Ancak, ATV yönetimi PANA Filme ödemelerini zamanında yapıyor. Bu yüzden herhangi bir sıkıntı yok. Büyük ihtimalle Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda da ATV'de olacak. Tabii son anda bir aksilik çıkmazsa.