Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
34.97
Gram Altın
2515.31
BIST 100
10739.57
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Temmuz 2014

Başbakan Erdoğan İslam \u00c2limlerine seslendi:

SİYONİSTLER VE ETOBURLAR

u00c2limlere ilim dersi verdi, ilim adamının korkusuz olması gerektiğini, ama buna rağmen haksızlık karşısındaki tepkisizliğini, kardeşlik hukukunu anlattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İslam ülkelerinden gelen alimlere "silkinin, Kur'an zulüm-zalim-mazlum konusunda ne diyor"a bakın dedi, "kardeşlerinizle bir bedenin uzuvları gibisiniz"i hatırlattı. Bu ümmetin Filistin uzvunun halini ve ona karşı duyarsızlığın sebebini sordu başbakan Erdoğan. BM'in haince sessizliğini ve katliamı seyrettiğini anlattı başbakan.

Tam da bugün kara harekatıyla Gazzelilere en vahşi bombalarla saldıran korsan devlet İsrail, İslam Dünyasının ETOBUR Şeyhlik ve Krallıklarını alimleriyle birlikte rehin almış durumda. Kimseden çıt çıkmıyor.

1948'den sonra adım adım Filistin topraklarını işgal eden korsan devlet her seferinde oluk oluk Müslümanların kanını akıttı, dünya seyretti bu vahşeti.

Korsan ülke İsrail'e bir tek kere "ne yapıyorsun?" diyen olmadı. Toplu katliamlarla kadınlar öldürüldü, bebekler-çocuklar katledildi, engelliler evlerinde vuruldu.

Korsan ve katil devlet günlerdir Gazze'ye bombalar yağdırdıktan sonra kara harekatı başlattı.

Küstahlığı öyle boyutlara vardı ki İsrail'in, kimi zaman gülünç gerekçelerle binlerce Filistinliyi, Gazzeliyi katletmekten çekinmedi.

İsrail bazen hiçbir gerekçe ileri sürmeye ihtiyaç duymadan da Filistinlileri katletti.

Hatta İsrail pek çok kez ABD'den aldığı yeni silahını denmek için de Filistinlileri öldürdü...

Zaten İsrail bazen lütfen gerekçe, -o da yalan gerekçe- ileri sürerek katliam yaptı yapıyor.

Hepimiz biliyoruz ki İsrail'i bu kadar küstahlaştıran onun gayrimeşru babası ABD'dir. İsrail önceleri İngilizlerle Fransızların himayesindeydi. ABD dünyanın süper gücü olduğunu atom bombasıyla kabul ettirdikten sonra PİÇkurusu yavrusu İsrail'i besledi, büyüttü, en ağır silahlarla donatıp İslam dünyasının üstüne saldırdı.

En son ABD Dış İşleri Sözcüsü 'İsrail'in kendini savunma hakkını destekliyoruz'diyerek İsrail'in Gazze saldırısına ve katliamına destek verdiğini yeniledi. Ve diyor ki sözcü; "hiçbir ülke kendisine füze atılmasına seyirci kalamaz."

Doğrusu ABD'ye haksızlık yapmak istemiyorum,

Obama'nın ABD'si bildiğimiz ABD. Yerlileri yurtlarında katleden, hatta bu yerlileri soykırıma tabi tutan, siyahları insan yerine koymayan ABD.

Yani yıllarca meydanlarda 'katil Amerika' diye haykırdığımız bildik ABD. Amerika budur, ABD'nin bir varil petrol, bir-üç birim altın için yeryüzünde katliam yapmadığı bir toprak parçası kaldı mı bilmiyorum. Elbette ki bu ABD'den Gazze katliamıyla ilgili insani bir açıklama bekleyecek kadar saf değilim. Yeni dünya düzeni dedikleri dönemde B. O. Başkan seçilmiş ve "dünya barışına doğru yürüyoruz" dediklerinde bazıları gibi ben de gaflete düştüm, ama kısa süre sonra Obama'nın kalıbının adamı olmadığını gördük.

Sadece Filistin'de değil, Arap aleminin dört bir yanında Araplar öldürülüyor, Arapların kalmışsa bir parça haysiyeti o da Siyonistlerin kirli botları ve kanlı paletleri altında çiğneniyor, ama bununla ilgili ETOBURlardan çıt yok. Bu yüzden tahta oturtulan ve ENİNE İRİLEŞEN bu mahlu00fbklara söylenecek bir şey bulamıyorum.

Son 75 yılda rahmetli Kral Faysal'ı saymazsak Arapların en haysiyetlileri Saddam ve Esad idi, artık varın gerisini siz düşünün, onların da en zevk aldıkları şey halkını katletmekti.

slam Dünyasının kutsallarını barındıran Suudi Kralı ise Resul-i Ekrem'in kah evini, kah mescidini ve şimdi de ihtirama layık olan mezarını yıkmakla meşgul. Hiçbir zaman Filistin'deki katliamlar KRALKULLARın gündemine girmedi girmiyor. Anlaşılan, Kral da olsanız Allah'a layık kul olmazsanız kula kul olursunuz, yani Kralkul...

Demek ki bir toplumun üzerine miskinlik yağınca böyle olurmuş,

Gazze'de ne oluyor diye sorsanız -Allah bilir ama- 'yok bir şey, her zamanki gibi' diyecek kadar Filistin'i, Gazze'yi, ümmeti ilgilendiren sorunlara karşı duyarsız ve gamsızdırlar bu ENİNE İRİLEŞEN KRALLAR.

Buradan Arap alemine sesleniyorum:

Tamam, ŞEYHleriniz, Krallarınız böyle, de, size ne oluyor?

Bu kadar yıldır haysiyetsizce sessiz kalmanızın sebebi hangi korkudan kaynaklanıyor?

Ölüm mü?

Yazıklar olsun size,

Siz yaşadığınızı mı zannediyorsunuz?

Ey yaşayan ölüler,

Akif'in ediği gibi "dipdiri meyyit"siniz.

Tarihin sizi lanetlenmiş Siyonistlere sessiz kalmanızdan dolayı lanetleyeceğinden hiç mi korkmuyorsunuz?

Bakın, ölüm korkusunu yenen Müslüman Gazzeli bütün yalnız kalmışlığına rağmen onurlu direnişini sürdürüyor.

Bakınız, erdemlilikten taviz vermeyen'Gazzeliler, adam gibi ölürüz, ama onurumuzu, vatanımızı korumayı bırakmayız'diyor. Bugün ve yıllardır bir avuç Gazzeli ümmetin onuruna sahip çıkıyor, ama Gazze duyarlılığına sahip olan küçük bir kesim dışında 'ümmet'buz gibi cocacola derdinde Türkiye hariç.

Gazze kazanacak, katil devlet ebediyyen kaybedecek. Bu kutlu mücadelede sadece sınavını verenler kazanacak. Yani, kendi işini Allah'a havale etmeyip bizzat 'kulluk görevimdir' diye yapanlar kazanacak.

Gazze'ye sahip çıkmak bizlere nasip olmuş. Türkiyeli müslümanlar Gazze ile yatıp Gazze ile kalkıyor. Tepkisini en üst düzeyde ve en sert tonda gösteriyor. Bu, YENİ TÜRKİYE'nin durdurulamayan ayak sesleridir.

Hamdolsun, bugünleri de gördük, R. Tayyip Erdoğan ile YENİ TÜRKİYE bütün dostdüşmanlarıkorkutuyor, bu düşmandostlar 'korkunun ecele faydası yoktur'ubilmiyorlar mı?..

@ahmetay_

 
TDV kurban