Dolar (USD)
32.21
Euro (EUR)
35.01
Gram Altın
2500.90
BIST 100
10933.23
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Mart 2014

BAŞBAKAN, RECEP, TAYYİP VE ERDOĞAN İSTİFA!

Artık anlamamız hatta kavramamız gerekir ki Tayyip Erdoğan istifa etmeden olmuyor,

Hayır hayır, kimse bana 'üç hafta sonra seçimler var, bu seçimlerde başbakan Erdoğan'a seçimi kaybettirin ki istifa etsin' demesin. Ben bu milletin ne yapacağını bilmez miyim? Götürecek oyunu yine R. T. Erdoğan'a verecek, ne bulmuşlarsa bu adamda!?

Onun için başbakan Erdoğan bir an önce istifa etmeli.

İstifa etmeli ki önümüzü görelim, o iktidarda kaldıkça önümüz uzuuuun bir yol ve bu yolda bize muhalefet dışında iş yok. Bana demokrasi, seçim falan demeyin, 'benim oyum ile köylü Memed Emminin oyu bir iken' bana seçim meçim demeyin ve de sandık göstermeyin. Bu kafa oldukça başkaları sittin sene iktidar olamaz Türkiye'de, bu yüzden başbakan Erdoğan mahalli seçim ve sonuçlarını beklemeden istifa etmeli. Zaten sonucu şimdiden belli seçimleri yapmak bile gereksiz. Hem Hocamız efendi de artık bizi destekliyor onu değil, bu sebeple uzatmadan istifa şart.

Bakın, büyük ve MİLLİ ŞEFİMİZ döneminde partimiz hep iktidar olduğu için ne güzel günler yaşıyorduk. Hatta seçim gerekmişse eğer, orada da açık oy, gizli sayım yapardık da kimse itiraz etmezdi. Şimdi makarnanın etkisiyle milyonlarca insan oyunu götürüp Erdoğan'ın partisine veriyor. Ben makarna ihtiyacı olan kesimin onlara oy vermesini anlıyorum, da, şu hali vakti yerinde hatta zenginler neden oy veriyor anlamıyorum. Bu yüzden Erdoğan derhal istifa etmeli ki haksız rekabet ortadan kalksın. (Parantez içinde ve off ki ne off dı reqort söylüyorum, hakkaten haksız rekabet ve orantısız güçle yarışıyoruz. Niyekine? Çünkükine bizim seçmenlerimiz kadar adamın partisinin üye sayısı var ve boyu posu bizden uzun hatta bizden daha yakışıklı olduğuna bile inanmaya başladık, ayıptır, günahtır böyle dezavantajlıykene nasıl seçimde eşit şartlarda yarışılır değil mi Sayın Bahçeli ve Sayın Gülen ve Sayın Demirtaş ve Sayın Kamalak ve... neyse parantezi kapatıyorum çünkü çok ağırıma gitti)

Düşünebiliyor musunuz, adama kaset işlemiyor, MOSSAD işlemiyor, BEDDUA işlemiyor. Bunlara rağmen,

Fakir oy veriyor, zengin oy veriyor, başı açık, ya başı açık dedim de aklıma geldi,

Ya başı açık kardeşim bu Erdoğan değil mi her yerde başörtüsünü serbest kılan? Sana ne oluyor ki götürüp ona oy veriyorsun? Başörtülülerin her yerde çalışabiliyor olması demek, siz başı açık olan yurttaşlarımın istihdam alanını daralması demek. (Aklımla bin yaşayayım, şu 'istihdam alanının daralması' bugüne kadar hiç aklıma gelmemişti, ama Allah var çok entel de bi tümce oldu yani, ne de olsa genel müdürlük yapmış bir adamım. O mitinglerde bu genel müdür lafını diline dolamasa iyiydi, amau2026 neyse)

Evet, şu başı açıklar size sesleniyorum;

Ya size ne oluyor ki Erdoğan'a oy veriyorsunuz? Bir de anne olacaksınız, çocuklarınıza küçük yaşlarda yok Kur'an yok din... Bu devirde çocuklara bu eğitim verilir mi? Gidip yine de bu Tayyip Erdoğan'a oy veriyorsunuz. İlle de dini eğitim istiyorsanız onu kasetlerden, Şevkiyat Tepesinin kamyonetinden öğretin, ne güzel işte.

Bakın eğer sandıkta oyunuzu yine Erdoğan'a verecekseniz bana gelip iş falan istemeyin (yaw benden kimse iş ve falanı istememiş ki, neyse) hem iş miş de yok.

Şimdi sizin de anladığınız gibi (ne anlaması, anlayacağınızı hiç sanmıyorum, çünkü beni anlasaydınız gidip Erdoğan'a oy vermezdiniz) bakın ne diyorum:

Tayyip Erdoğan seçimleri beklemeden istifa etsin. Peki, ben bunları haykırırken siz ne yapıyorsunuz? Gidip alanlarda: ReeeeeceeeepTaayyyiiipErdooğaaaaaannnn çığırıyorsunuz. Bir gün olsun bana böyle türkü çığırdınız mı ha? Neymiş efendim DOMBRA'ymış, olsun, bana da Dombra olmasa da bir DOLMA'lık şarkı yapabilirdiniz, gönlüm kırıldı, bakmayın öyle çok duygusalım. Ama 'Başbakan Erdoğan İstifa' diye haykırırken duygu muydu tanımam, benim adım Kemal, hayır Ke-Mal değil kardeşim, Kemal.

İşte bütün bu yüzlerden başbakan Tayyip Erdoğan derhal istifa etmeli. (hangi bütün yüzlerden, bi de bu yüzlerden neyin nesi? Olsun canım dedim gitti)

Sözümüzün arkasındayız, Bahçeli ve Pensilin Van ya ile beraber diyoruz ki:

Başbakan istifa, derhal, seçimleri beklemeden, bugün, şimdi, hemen...

xxx

Şu televizyonu açın bakalım Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan istifa etmişler mi? Sadece başbakan istifa etse de olmaz, dördü de istifa etsin, etmişken tam esinler, dördü de; Başbakan, Recep, Tayyip ve Erdoğan beyler derhal istifa etsinler.

Yahu bir değil iki değil, üç değil, dört kişi, biri istifa etse diğerleri kalır, ikisi istifa etse öbür ikisi kalır, üfffff!

Benim olsa tek kişi; Kemal, çoğaltayım dersen mal çıkar, saçmalamaya mı başladım ne?

Çocuklar galiba ateşim var, geçen Elazığ sonra Malatya havası çarptı, hasta mıyım ne, acıtıyor yau2026

Montaj kaset yok mu alayım?.. Bana doktor çağırınu2026

Twitter: @ahmetay_

 
TDV kurban