Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Eylül 2013

Başbakanlık'a giren böcekler!

TÜRKİYE Gazetesi'nin önceki günkü manşet haberi çok enteresandı. Arzu Yıldız imzalı habere göre, AK Parti'nin kurucuları arasında yer alan iki kadın, Başbakanlık'taki bazı birimlere dinleme aracı yani "böcek" yerleştirmiş. 14 Ağustos 2001 tarihinde partinin kuruluşunda görev alan ve halen partiye dışarından destek veren iki kadının, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'na (YTB) böcekler yerleştirdiği tespit edilmiş. Aynı gün AK Parti'li Bekir Bozdağ, "Böceği koyan kişilerin AK Parti ile kesinlikle ilgisi yok. Tahkikat devam ediyor" dedi. Yani böcek olayını yalanlamadı, böceği koyanların AK Partili oldukları iddiasını yalanladı. Eğer iki kadın veya her kimlerse, Başbakanlığa böcek yerleştirebiliyorsa demek ki Başbakanlık'ta güvenlik önlemleri zayıf... İktidar partisi, Başbakanlık binasına muktedir olamıyorsa, devlete nasıl muktedir olacak? Bir başka değişle: Başbakanlık binasına zararlı böcekler (!) giriyorsa, vay AK Parti'nin haline!

***

İran, Esed'i bıraktı mı?

SURİYE diktatörü Beşar Esed'in en büyük iki destekçisi Rusya ve İran'dı... Rusya, "Kimyasal silahları teslim etsin" teklifiyle, Esed'e yönelik yapılacak askeri bir harekatın önünü keserken, İran'dan sürpriz bir çıkış geldi.

İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Suriye'de halkın seçeceği her lideri kabul edeceklerini açıkladı. Ruhani, Tahran'da yaptığı bir konuşmada, "Suriye halkı ülkeyi kimin yönetmesini istiyorsa biz de onu kabul ederiz" diyerek, Esed'in sonu için bir anlamda ışık yakmış oldu.

***

Terim'e yönelik çirkin itham

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin, 2010 yılında yazdığı biyografi kitabının içerikleri yeni yeni gün yüzüne çıkmaya başladı. Ancelotti'nin yazdığı kitapta, bir dönem Milan'ı çalıştıran Terim için söyledikleri son derece çirkin ve bana göre de dava konusu...

NTV Spor muhabiri Emek Ege'nin, Ancelotti'nin kitabından paylaştığı bölümde, "Terim, bir Big Brother (Biri bizi gözetliyor) bağımlısıydı. Sık sık Adriano Galliani'nin (Milan 2. Başkanı) yanından ayrılır ve öğlen yemeğini yalnız yiyip, özel odasına giderdi. Tek başına televizyonun karşısına oturur, Biri Bizi Gözetliyor'da insanların seks yapmasını görmek isterdi" ifadeleri yer alıyor. Ben de buradan şunu soruyorum, "Ey Ancelotti, sen nereden biliyorsun Terim'in BBG izlediğini, demek ki sen gizlice Terim'i takip etmişsin veya ettirmişsin. Bu bir suçtur ve Terim'in buna sessiz kalacağını sanmıyorum. Ayrıca Terim'in de bir BBG bağımlısı olduğuna asla inanmıyorum. Ne iğrenç bir iftiradır bu böyle... Ve asla hesabı kapanmadan unutulup gitmemelidir. Sayın Fatih Terim, bu iğrenç ithamlar için ağır bir tazminat davası açmalıdır. Açmazsa aklımıza farklı şeyler gelecek, onu da bilmeli...

Beşiktaş maçı son buluşma olabilir

Ancelotti, Salı gecesi Terim'e öyle bir darbe vurdu kiu2026 6-1'lik hezimetin yanı sıra ligde oynanan son 3 maçta alınan 3 beraberlik, Fatih hoca'nın G.Saray'la yeterince ilgilenmediğinin göstergesi. Milli Takım'a giderek "ölüye can veren" Terim, diri G.Saray'ı ise öldürüyor. Bu haftaki Beşiktaş maçı, Terim'in G.Saray'daki son maçı olabiliru2026 Belki de 6-1'lik hezimet bir silkinişe sebep olabilir.

***

Manken tesettüre girmiş ama

Türkiye Mankenlik Kraliçesi Tuğçe Güder'in tesettüre girdiği öğrenildi. 2005 Türkiye Mankenlik Kraliçesi Tuğçe Güder, bu kararıyla ilgili olarak "Birileri için değil Allah için kapandım" dedi. Güder, evlendikten sonra mesleğini bırakmıştı. Tuğçe Güder, 5 yıl önce Uğur Karas'la nikah masasına oturdu. Bu evlilikten bir oğlu olan Güder, İstanbul'dan Yalova'ya taşınmıştı. Bir çok internet sitesinin bu haberi verirken, Tuğçe hanımın, eski dekolte resimlerini kullandı. Tesettüre bürünen bir hanımın haberini verirken, eski dekolte resimlerini yayınlamak basın ahlakına uygun değil bence.

***