Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.85
Gram Altın
2434.43
BIST 100
10098.06
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Aralık 2016

Bataklığı kurutmak

Beşiktaş'taki ve Kayseri'deki terör saldırılarının ardından Rus elçisinin katledilmesi, bunların Halep'ten tahliyelerin yapıldığı bir zamana denk getirilmesi, 15 Temmuz'da hezimete uğrayan üst aklın, melun emellerine ulaşmak için planlarından vazgeçmediğini gösteriyor.

Türkiye, sadece terörö örgütleriyle değil, terör devletleriyle mücadele ediyor. Sevr'i tedavüle sokmak için içimizdeki devşirmelerini kullanıyorlar. Bu mankurtlaştırlmış tipler, ülkenin ayağına pranga vurmak için, milletin değerlerini iğdiş etme çabasında. Bu yıkım ve işgal girişimlerini, çağdaşlık adı altında yapmakta. İşgalciler, bataklık oluşturmak istediler. Bu batakılıkta tarihine, dinine, medeniyet değerlerine saldırmayı, küfretmeyi medenilik sayan bir kesim oluşturdular. Kendilerini "kurucu irade" gören bu taife, emperyalist politikaları acımasızca uyguladılar.

Tanzimat'la başlayan bu kendine yabancılaştırma süreci sonunda Osmanlı zayıfladı, yıklıdı. Tanzimat züppelliğinin toplumu, değerlerine yabancılaştırdığını haykıranlar ise "gerici, yobaz" olarak yaftalandılar, "öz yurdunda parya" muamelesine tabi tutuldular.

"Batılılaşma"nın faturası ağır oldu. "Milliyetçilik" akımını parça tesirli bomba gibi kullananlar, 1908'de darbeyle devleti ele geçirdiler, Bunu "Hürriyet Bayramı" olarak 1935'e kadar kutladılar. 27 Mayıs 1960 darbesini de Anayasa ve Hürriyet Bayramı adıyla kutlayarak darbeciliğe devam ettiler.15 Temmuz'da bir kez daha denediler. Başarılı olamadılar. Ancak vazgeçmiş de değiller. Saldırıları giderek artırıyorlar."2017 martında oluk oluk kan akacak", 2017-2019 arasında üç yıl sürecek iç savaş çıkacak." diyerek ABD'nin Ankara eski Büyükelçisi, Eric Edelman'la aynı zihniyette olanlar, aynı bataklığın sinekleri, aynı odağın beslemeleri. İttihat- Terakki'yle Osmanlı'yı yıkanlar, bugün de Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya çalışıyorlar. İT'in uzantılarıyla terör örgütlerinin yan yana olmaları tesadüfu00ee değil.

Bataklık oluşturup orada toplumu boğmak isteyen üst akıl, darbelerle, anarşi ve terörle bunu yapacağını hesaplıyor.

Bataklık oluşturmak için önce tarihe ve dine sövmekle başladılar. Tarihinden, dininden kopartılanlara yeni tarih, yeni "atalar"; izm'lerden yeni din oluşturdular.

"Yaprak yığını gibi /Burada yandı mazi./Burada erdi Musa;/Buradan uçtu isa./ Ne örümcek, ne yosun,/Ne mucize, ne füsun;/Kabe Arap'ın olsun, /

Çankaya bize yeter!" (Kemalettin Kamu) Bu söylemle Kabe'ye, kardeşliğe uzak, izm'lerin insafına terk edilmiş nesiller yetiştirildi. Bundan dolayı, Irak'ta, Suriye'de, Arakan'da, Bosna'da, Orta Asya'da, Kafkaslar'da olanlara kayıtsızlar, Bundan dolayı "Bizim ne işimiz var Suriye'de Irak'ta ?" diyorlar. Köle olmayı hürriyet kabul edenlere tasma, madalyadır. Hiçbir güç bunları hürriyetine kavuşturamaz. AB kapısında bekletilmeyi, şeref sayan anlayışının rahminde oluştu terör. Suriye'de camilerin yıkılması onu hiç ilgilendirmez çünkü kendisi de camileri yıktı, ahıra, depoya çevirdi, haraç -mezat sattı. Çağdaşlaşma adına cinayetler işledi. Kılık-kıyafet bahanesiyle zulmetti. Kendini "aydınlanmacı, çağdaş" olarak tanımlayan bu ulusalcı, ırkçı, etnikçi, mezhepçi anlayış, terörü üretiyor ve besliyor. Bunların terör örgütleriyle kol kola olması ebeveynlikten. Terör canavarı, medeniyet denilen "tek dişi kalmış canavar"ın piçi.

Köle tüccarları, artık gemileri sahile yanaştırıp yakaladıklarını gemilere doldurup kaçırmıyor, yerlileri, yaşadıkları kendi topraklarında "çağdaşlık" adına köleleştiriyor, onları birer azat kabul etmez köleler haline getiriyor, ülkeleri işgal ediyor. Bundan dolayı işgal edilmiş ülkelerin sokaklarında emperyalizmin askerleri yoktur, devşirmeleri vardır. Adı, dili, kıyafeti, dini halkınkiyle aynıdır. FETÖ bunun en açık örneğidir. Halkın masum duyguları, samimi inançları istismar edilip himmet adı altında nasıl ihanetin finansörü haline getirildiğini 15 Temmuz'da gördük.

Bundan dolayı bu ülkenin haini çoktur.

Tanrı Krallığı'nın kuruluş tarihini 1914 olarak gösteren Siyonist Yehova Şahitleri, bataklaştırmaya devam ediyor.

Yeryüzünde bozgunculuk yapanları, durdurmak aslu00ee görevimiz.

Cumhurbaşkanlığı Sistemi, bataklığı kurutabilecek önlemlerden biri olabilir.