Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

27 Ekim 2016

Batı yakasında kaybolan çocuklar!

"Zoos Humains" Türkçesi "İnsan Hayvanat Bahçeleri" demek! Afrika'dan getirilen çocuklar yıllarca etrafı dikenli tellerle çevrili hayvanat bahçelerinde teşhir edildi. Eski zamanlardan bahsetmiyorum daha 60 yıl kadar evvel Belçika'da yaşandı bu insandışılık! İnsan Hayvanat Bahçesinin(!) girişinde asılı bir levhada "Lütfen yiyecek vermeyin daha önce beslendiler" yazılıydı. Afrika'dan getirilen binlerce genç, yaşlı, çocuk Belçika, Hollanda, İspanya, Macaristan, Almanya, İsveç, İtalya, ABD'de sergilendi. 1931'de Paris'te, Eiffel'in altında açılan İnsan Hayvanat Bahçesi'ni tam 1 milyon kişi gezdi. Bu insanların çoğu çıplak teşhir edildi. Bazıları intihar etti, bazıları ise teşhir edilirken kahrından öldü. Ve ölüsü bile sergilendi! Batı kendi gibi olmayanı hayvan, terörist, aptal, cahil hatta fazlalık görür. ABD örneğin, Kızılderilileri öldürme hakkını kendinde görmüştü. "Rabbin size emrettiği gibi tamamen yok edeceksinu2026" emri üzerine kendi gibi olmayan insanları acımadan katlediyorlar onlara zulüm ediyorlar. 100 yıldır Ortadoğu'yu kan ve gözyaşı ile sulayan batılı küresel güçlerin dünyasında, lügatinde insana yer yoktur!

Batılı güçlerin doğuda yol açtıkları savaşlar neticesinde milyonlarca insan mülteci konumuna düştü. Bu insanların birçoğu da batıya sığınmak durumunda kaldı. Savaş mağduru mülteci ailelerin Türkiye'de oldukları gibi rahat ve huzur içinde ikamet ettiklerini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bu konuda bilhassa çocuklar için verilen rakamlar korkunç! Avrupa ülkelerine sığınan pek çok göçmen çocuğun kaybolduğu ortaya çıktı. Örneğin Avrupa Polis Örgütü Europol, son 2 yıl içerisinde 10 binin üzerinde göçmen çocuğun Avrupa Birliği (AB) ülkelerine geldikten sonra kaybolduğunu açıkladı. İnsan Hakları ve Çocuk Hakları Örgütlerinin raporlarına göre çocuklar kayıp! Son iki yılda çoğunluğu Suriyeli olan İsveç'e 83 binden fazla mülteci sığındı. Bu ülkede ortadan kaybolan çocuk sayısı son rakamlara göre 2 bin civarında! Esir kamplarını aratmayan şartlarda yaşamaya mecbur bırakılan ailelerin durumu ise içler acısı. Geçen yıl Viyana'daki Traiskirchen mülteci kampına gelen 37 refakatsiz mülteci çocuktan 14'ü kaybolmuştu. Hala haber yok!

Almanya'da ise durum daha farklıu2026 Bu ülke özellikle Türk çocuklarını sudan sebeplerle alıkoyarak asimile ediyor. Alman polisinin verilerine göre, Almanya'da her gün yaklaşık 250 çocuk kayboluyor. Jugendamt (Alman Gençlik Dairesi) ise hiçbir kanuna riayet etmeden bu gaddar tutumunu sürdürüyor. Her yıl ortalama 40 bin çocuğa el koyan Almanya'da özellikle Müslüman ailelerden alınan çocuklar kilise yurtlarına yerleştiriliyor. Gerçekten çok trajiku2026 Ne var ki Fuat Uğur dışında kimse bu meseleyi dillendirmiyor. Daha da vahimi Fuat Uğur'un bu feryadı ne dışişleri bakanlığının ne konsoloslukların ne de elçiliklerin umurunda! Peki, Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarını alıkoyan ve onları asimile eden, zulmeden bu ülkelere kim dur diyecek? Neden bu konuda sessiz kalınıyor? Stuttgart'ta Emin Esen ve Sibel Esen çiftinin üç çocuğunu alıkoyan Jugendamt adlı kripto Nazi örgütü bu çocukları pazar günleri kiliseye götürerek Hıristiyanlaştırıyor! Fuat Uğur'un yazısında da ifade ettiği gibi bu aileler perişan ve aylardır yetkililere yalvarıyorlar ama kimse ses vermiyor!

Almanya'da alıkonulan çocuklar, ebeveyninin dinu00ee ve kültürel değerlerinden uzak bir şekilde yetiştiriliyor. Müslüman çocuklara domuz eti yediriliyor. Pek çok çocuğa onlarca yıl geçmesine rağmen bir daha ulaşılamıyor. Bu konuda özel haber yapan Yenisöz Gazetesi'nin verdiği rakamlar gerçekten dudak uçuklatacak cinsten. Bakınız yüzlerce Afrikalı çocuğun kaçırılıp, İngiltere'de satıldığı ortaya çıktı. Çocukların özellikle ezoterik yapıların ayin ve büyü ritüellerinde kurban edildikleri öğrenildi. Uluslararası örgüt ve polis verilerine göre, Afrikalı çocuklar kaçırılarak sapkın dinu00ee ritüellerde kullanılmak üzere, İngiltere'nin başkenti Londra'ya getiriliyor. Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Komitesi Başkanı Kristen Sanberg bu konuda; Masum çocuklara büyü seanslarında önce tecavüz ediliyor, sonra çeşitli işkenceler uygulanarak kesiliyor. Polis teşkilatları ise suç çeteleri ile mücadele etmek istemiyor ya da yetersiz. Kaç çocuğun bu aşağılık muameleye maruz kaldığı tam olarak bilinmiyor' demişti

UNICEF'in verilerine göre, dünya genelinde her yıl yaklaşık 1.2 milyon dolayında çocuk, kaçakçılar ve suç çetelerinin eline düşüyor. Hindistan'ın resmi verilerine göre, ülkede her yıl 500 bin çocuk kaçırılıyor. Bu çocukların büyük bir kısmının İngiltere genelindeki pedofililere satıldığı ve uzun yıllar seks kölesi olarak kullanıldıkları belirtiliyor. Çocuk başına biçilen değer 15 ila 150 bin dolar! Batılı sömürgeci güçler Ortadoğulu çocukları öldürüyor, yetim bırakıyor, göçe zorluyor, zenginlerin tecavüz etmesi için satıyor, sapkın ayinlerinde toplu tecavüzlere maruz bırakıyor, ezoterik, mason örgütlerin ayinlerinde kurban ediyor, laboratuvarlarda üzerlerinde deneyler yapıyor, ilaç kobayı olarak kullanıyor, dilencilik yaptırıyor ve uyuşturucu kaçakçılığında kullanıyor! Yazarken bile ciğerlerim şişti! Batıda kaybolan çocuklarımız için bir şey yapmalıyız. Türk çocukları da Almanya başta olmak üzere birçok ülkede ailelerinden alınıp asimile ediliyor. Dışişleri, konsolosluklar, elçilikler, siyasetçiler ve yazarlar neden ses vermiyorsunuz?

@ufukcoskunn