Dolar (USD)
32.25
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2397.53
BIST 100
10247.75
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Kasım 2014

BATSIN BU DÜNYA

Hayır, hayır,

Bu sözler sadece Orhan Gencebay'ın şarkısının bir mısrası değil,

Şarkı, gençlik yıllarımda kasette dinlediğimde Orhan Babaya eşlik ettiğim bir şarkı olsa da ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen gün yaptığı konuşmada söylediği için BATSIN BU DÜNYAdan söz ediyorum.

Neden mi?

Batılıların Afrika yerlilerinin yeraltı, yerüstü bütün kaynaklarını kurutup Afrika'lı bebeleri bir damla anne sütünden ettikleri gibi bir damla temiz sudan da mahrum bıraktıkları için batsın bu dünya.

Batılıların bir damla petrol için bir milyar insanın kanının akmasını istediği için batsın bu dünya.

Bu çarpık ve zalim düzene karşı haykırarak "dünya beşten büyüktür" dediği için Haçlıların Recep Tayyip Erdoğan'ı istenmeyen lider ilan ettiği için batsın bu dünya.

Yasin Aktay Hocamdan dinlemiştim:

"Yüzyıl önce meydana gelen olaylardan dolayı Türkiye'yi sigaya çekmek isteyen Batı 1910'dan sonra Balkanlarda öldürülen onbinlerce insanımızı görmezden geldi. Yetmedi, Suriye'de el an Batı'nın gözleri önünde ve Batı'nın kendi haline bıraktığı 300 bin Suriyeli insan öldürülüyor, Batı ilgilenmiyor bile."

Evet,

Batsın bu dünya!

Son birkaç yılda sadece Afganistan ve Irak'ta 3 milyon insan Batıl güçler tarafından katledildi, Afrika'da yüzbinlerce yerli birbirini Batı'nın verdiği silahlarla ve Batı'nın "gözlemciliğinde" birbirini katlediyor.

Bu zulüm devam edecek ise,

Bu zulme dur diyemeyecek isek batsın bu dünya,

Kendi kardeşimize söz geçiremez isek, birbirlerini hiç uğruna, ama Batı'nın işini kolaylaştıran kavgalarında yüz binlerce insanın ölümünü engelleyemiyor isek batsın bu dünya...

Düşünebiliyor musunuz? Batı'nın oyuncağı olmuş bir dünyada yaşıyoruz.

Her 20-30 yılda bir silahlı ve azgın örgütler kuran, bu örgütler üzerinden aynı ırktan, aynı dinden ve dilden insanları birbirine düşürenlere engel olamıyor isek batsın bu dünya...

Batının son yüzyılda işlediği cürümleri insanlık tarihine vurun, bütün zamanların toplamından daha fazla kıyıma imza atmıştır Batı.Bir türlü engelleyemediğimiz bu zalim güç her geçen gün daha da arttırdığı zulmüyle bölgeyi kan gölüne döndürmüştür.

İşte, bu zulme karşı çıktığı için Batı devasa iletişim araçları ve medyasıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef tahtasına koymuştur.

Cumhurbaşkanı Sayın R. Tayyip Erdoğan'ın "İslam dünyasındaki sorunlara dikkat çektiğim için batı medyasının hedefi haline geldim. Dışarıdan gelenler İslam coğrafyasının petrolünü seviyorlar, altınlarını seviyorlar, elmaslarını seviyorlar. Ucuz iş gücünü seviyorlar. Çatışmalarını, kavgalarını, anlaşmazlıklarını seviyorlar. İnanın bizi sevmiyorlar" ifadesini sorumluluk taşıyan her Müslüman dikkatle okumalı ve durumunu gözden geçirmelidir. Çünkü bu Batı hala Müslümanların yaşadıkları ülkelerde sömürünün en acımasızını gerçekleştirdiği halde saygındır.

Irak, Suriye, Mısır, Filistin, Afganistan, Libya Batı'nın insan kanını akıtmaktan çekinmeyişi yüzünden alev alev yanıyor. Türkiye'de Mısır'daki gibi bir darbe gerçekleştiremedikleri için kahrolan Batı, kendi çıkarlarını zedeleyen Tayyip Erdoğan'ı 17-25 Aralık darbe girişimiyle devirmek istedi. Allah ve millet Tayyip Erdoğan'ın yanındaydı, yoksa bu ülkede taş üstüne taş kalmazdı.

Evet, batsın bu dünya,

Böyle devam edecek ise,

Eğer kimse buna dur diyemeyecek ise batsın gitsin.

Zulümleriyle bizlere kan kusturdukları halde sadece ellerinde bulundurdukları teknolojik iletişim imkanlarından dolayı kendilerini masum bizleri katil, canavar gösteren Batı'nın gerçek yüzünü Batılılara gösteremediğimiz için batsın ve yerin yedi kat dibine bu dünya.

@ahmetay_