Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2439.43
BIST 100
10000.99
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Aralık 2016

Bedeli Daha Ağır Olacaktır!

Yürek Yangını buu2026
Maalesef bu topraklar acının binbir türünü yaşamış, binbir türünü tarif etmiş, edebiyatına, hayatına, herbir lafına sokmuş.
Herbir hücresinde kodlanmış acı, yağmur olmuş, rüzgar olmuş, kar olmuş ve heryere sinmişu2026
Ama alışmayacağız, alıştıramayacaklar, kabul etmeyeceğiz, kabul ettiremeyecekler! Değil 40, 400 yıl, hatta binlerce yıl sürse, değil 44, milyonlarca canımız gitseu2026.
Ne mümkün bunun izahı, ateş düştüğü yeri değil, hakikat, her yeri yakıyor!
Elbet her şekilde, bir şekilde tepki ortaya koymalı, karınca misali 'tarafımız' belli olmalı, bu kahpe sürüsüne inat dik durmalı.
Hemen baştan orataya koyalım, bu sözde meşru siyasi oluşum görünümünde olan HDP ve BDP'nin açık açık PKK'ya tavrını koymaması halinde hiçbir meşruiyetinin olmaması bir yana tamamen suç teşkilatı ve 'suça ortak' kabul edilmesi ve gereğinin yapılması elzemdir.
Bu kadar alçaklık bu kadar hıyanete rağmen bunların hala vekilmiş gibi meclisi işgal etmesi, sadece ama sadece maşası oldukları terör örgütü ve destekçisi Avrupalıların temsilcileri olabilirler ki, şu halde yerleri Türkiye meclisi asla değildir!
Ayhan Bilgen denen 'sözcünün' kimlerin sözcüsü olduğu malum, hala ısrarla PKK'nın adını ağzını almaktan imtina ederek ortaya koyduğu 'korkaklık' bir tarafa resmen tüm Türkiye'yle alay etme cüretiyle mugalata yapıyor ve kelime oyunları yapmaya çalışıyor!
Hayır! Bu saatten sonra çıkıp hak, hukuk zırvalığının arkasına sığınma teranesine aldanılmamalı, prim verilmemeli ve Başkomutan Erdoğan'ın da zikrettiği gibi "Zalime acımak mazluma zülümdür" düsturunun gereği yapılmalıdır!
Bunun hiçbir hukukta zaten yeri olmadığını tüm dünya bilmekte ve uygulamaktadır da. Hem de çok özendikleri, öykündükleri, tabii gövendikleri Batı ve Amerika'da!
Hala bizimle, aklımızla alay edilmesine müsade edilmemeli.
Sırf basit sosyal medya paylaşımları yüzünden tahkikata uğratılan başta DAEŞ ve diğer suç ve tedhiş örgütlerine sadece 'müsbet' söylemleri sebebiyle cezalara carpıtılmış yüzlerce batıda, Amerika'da zanlılar varken ve de onlarca yıl cezaya carpıtılmışken, sen PKK'ya karşı tepki göstermek yerine bir de ondan yana tavır alacaksın ve de haktan hukuktan bahsedeceksin?!
Hadi ya, nerdeymiş o hukuk? Avrupa Parlementosu mu, Kandil mi? O zaman oraya gitsinler, orda savunsunlar hukuklarını!
Kendilerine siyaset yaptırılmıyormuş! Ne siyaseti, neyin siyaseti? Kaybedilen 44 canın siyasetini yapmıyorsan, seni sözde vekil seçerken sadece bölge değil, tüm Türkiye vekili olduklarını bilmiyorlar mıydı da, her şekilde dış kaynaklı PKK terörünün sözcülüğünü, siyasetini yapıyorsun?
Doğrusu, laf bitmiştir. Hukuk ve kolluk kuvvetleri gereğini yapmalıdır. Aksi halde bedel daha ağır olacaktır vesselamu2026
Başın sağolsun Türkiye, şehitlerimize rahmet ve tüm Türkiye ailesine sabrı cemil niyaz ederim.
@yusufserce twitter.com/yusufserce