Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2407.85
BIST 100
10289.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Haziran 2019

Bilderbergci CHP

Dünya siyasetini belirleyenlerin devletler ve hükümetler olduğu savı üzerinden politika üretmeye çalışırsanız önünde sonunda çuvallarsınız. Türkiye’de siyasi parti yöneticilerinin dış müdahale olmadan delegelerin özgür iradeleriyle seçilip vatandaştan ülkeyi yönetmek için oy istediklerini düşünürseniz kelimenin en hafif tabiriyle safsatalara boğulmuş saf sıfatını hak edersiniz.

Dünyanın geleceğini, ABD ile Çin arasında süren ekonomik savaşla mı, ABD ile Rusya arasında devam ede gelen askeri ve silahlı güç yarışı mı, ABD ile AB arasındaki rol çalma kamplaşması mı belirleyecek diye sual ettiğimizde Bilderberg, , CFR (Dış İlişkiler Konseyi), Chatham House, Dünya Ekonomik Forumu (Davos), Trilateral Commision (Üçlü Komisyon) ile NATO’nun ne iş yaptığını sorarlar adama.

Dünyanın en zengini, demokrasi şampiyonu Bilderbergcileri Möntrö havalimanında görüntülemek isteyen gazeteci Dan Dicks ve ekibi Avrupa’nın en özgürlükçü ülkesi İsviçre’de gözaltına alınmasıyla beyefendilerin basın özgürlüğü ve açık topluma ne kadar değer verdiklerini gözlemledik.

Bilderberg toplantılarına katılanların kimliklerinden önümüzdeki sene dünya kamuoyunun neyle meşgul olacağını tahmin edebilirsiniz. Baş köşede Rochefeller ailesinin temsilcisi kurt politikacı Henry Kissinger’in yanı sıra Filistin’i yok etme planı Yüzyılın ihanetinin mimarı Trump’ın damadı Jared Kushner, Venezuela’yı sıkıştırma planı elinde kalınca İran’a yönelen Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, ABD Başkanı Trump’ın 2020 başkanlık seçimlerinde de en zenginlerin desteğine mazhar olacağının göstergesi. Başka kimler yok ki, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Hollanda Kralı, Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Alman Savunma Bakanı Ursula von der Leyen, Fransa Ekonomi ve Finans Bakanı Bruno Le Maire, Microsoft Yönetim Kurulu Başkanı Satya Nadella, Google'ın eski başkanı Eric Schmidt, Paypal'ın milyarder kurucusu Peter Thiel…. Dünya ekonomisinin yüzde 82’sini elinde bulunduranların emrinde 130 seçkin konuk.

Türkiye’den kimler katıldı diye merak ederseniz listenin başında, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz bulunuyor. Yani CHP kurumsal olarak Bilderbergcilerin toplantılarında temsil ediliyor. Türkiye’de globalcilerin istediği şekilde sosyolojiyi oluşturmak için atlama taşı olarak kullanılıyor. Fenerbahçe’ye başkan olmadan önce Gezi hainlerine otelini kapısını sonuna kadar açan, gezi ihanetine katılanlara 30 bin kumanya gönderen beyefendinin lüks yatlarını niçin CHP mitinglerine ve toplumsal muhalefet hareketlerine militan taşımak için tahsis ettiğini anlamışsınızdır. Kendisi bir kulübün başkanı olduğu için bu sefer kardeşi toplantılara katıldı. Koç Üniversitesinden Metin Sitti, Selva Demiralp, Özyeğin Üniversitesinden de Evren Balta, Bilderbergcilerin Türkiye eylem planını şekillendirenler arasında yer aldı.

Bilderbergcilerin toplantıları öyle bir zamana denk geldi ki, Gezi’nin, 17-25 Aralık’ın, 15 Temmuz’un fikir babalarının İstanbul seçimleri hakkında ne konuştuklarını hepimiz merak ediyoruz. CHP’nin genel başkanına kurdukları komplolar Wikiliks belgelerine yansıyan bu zevatın korkusu Deniz Baykal’a bile Pensilvanya’ya selam durdurdu. Genel Başkanlık koltuğunu Bilderbergcilere borçlu olduğunu çok iyi bilen Kemal bey, toplumsal ve siyasi her kararından önce ABD konsolosluğunu ziyaret ederek Erdoğan’a darbe vurmak için yapılan planlara bağlılığını ve sadakatini her seferinde ispat etti.

Petrol’ü kontrol ederseniz ulusları yönetirsiniz, gıdayı kontrol ederseniz tüm insanlığı yönetirsiniz diyen Kissinger’in patates ve soğanla Erdoğan’a yerel seçimlerde vurduğu darbeyi taçlandırmak için 23 Haziran seçimlerini kullamasından daha doğan bir şey olamaz. Çalıntı oylarla mazbata aldıktan hemen sonra, Rudaw’a röbortaj vererek efendilerine mesaj gönderen, Yunan gazeteci Ioanna Kleftogianni’e röportaj vererek kendisine Pontuslu diye hitap ettiren İmamoğlu’nun seçimleri kazanması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır. Microsoft Yönetim Kurulu Başkanı Satya Nadella, Google'ın eski başkanı Eric Schmid, İngiliz Başbakanı May’e pes ettirerek, Boris Johnson’u yeni başbakan adayı olarak lanse ettikleri gibi, ABD seçimlerini, İsrail seçimlerini ve hedef ülkelerin seçimlerini manüpile ettikleri gibi, İstanbul seçimlerini de manipüle ederek kurumsal ortakları CHP’nin adayını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek isteyeceklerdir.

Sözün özü, diplomasi ülkelerin geleceğinde ne kadar etkili ise, kapı arkası diplomasi de uluslararası çetelerin planlarında o kadar önemli. Bilderbergciler kendilerini gizlemeye çalışsalarda kartları ortada karıyorlar. İstanbul seçmeninin atacağı her oy, ya Bilderbergcilerin Kudüs merkezli Dicle ile Fırat arasındaki toprakları İsrail’e teslim edecek ya da İslam ümmetinin yeniden dirilişinin sembolü Türkiye’ye oy vereceklerdir. Ya kendisini Pontuslu diye lanse ettirerek uluslararası çetelerden güç devşirmeye çalışanlara ya da Kayı evladı Türk-İslam davasının bir neferine oy vereceklerdir…. Ya Anadolu’yu Ermeni diasporası, Helen Diasporası, PKK diasporası arasında pay etmek isteyenlere ya da Türk devleti ve İslam ümmetinin vahdetine oy vereceklerdir. Vesselam…

​​​​​​​