Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Ağustos 2017

Bin üçyüz !

Tespit edilmiş sevkiyat sayısı bin üçyüz civarında. Tesbit edilememiş, çok gizli bir şekilde daha spesifik silahların yolllandığı sevkiyatları da göz önüne alırsanız, neredeyse bir ülke ordusuna yetecek kadar silahtan behsediyoruzu2026

Amerika'nın PYD'ye yoladığı silah dolu tırların bilinen sayısıdır bu rakam !

Biz ne dersek diyelim sevkiyat hızını kesmeden devam ediyor. Emperyalistler, hemen dibimizde yeni bir devlet kurma hevesinde. Ve emperyalizmin kucağına oturmuş birileri de bunun kendi yollarını açacağını sanarak ellerini oğuşturarak bekliyor.

PKK-HDP taraftarları "bağımsız Kürdistan" kuracaklarını düşündükleri için sevinçli. O kadar ki, emperyalist devletlere asker olmayı eskisi gibi gizleme gereği bile duymadan savunuyorlar. CHP zihniyeti ise hep bildiğimiz gibi. Üstadın ellili yıllarda Büyük Doğu dergisinde "Bizdeki muhalefet, hükümeti düşürme pahasına ülkeyi düşürmeye bile razı olur" deyişini hiç yalanlayamadı. Milletin olur vermediği iktidarı, bir taraftan Fetö diğer taraftan PKK ile ittifak yaparak, ülkemizi parçalamak isteyen emperyalist güçlerin kendisine tevdii edeceği hayalinden kurtulamıyor bir türlü.

Önceki yazılarımın birinde "Emperyalizmin Özgürlük Vaadi" başlığıyla şöyle demiştim:

"Emperyalist demek, zalim ve sömüren demektir. Sömürü üzerine kurulmuş bir güç size özgürlük vadediyorsa, bunu sizin özgür olmanız için değil kendi menfaatini sürdürmek için yapıyordur. Şimdi bu tezgah PYD ve PKK üzerinden Kürtlere kuruluyor. İslam milleti olarak özgürlüğün, ancak içimizdeki kuklaları temizleyerek ve emperyalistlere karşı bir arada hareket ederek geleceğini anlamalıyız. Bunu da ne ithal Sosyalist ideolojilerle ne ithal sapkın İslamcılıkla ne de ithal ırkçılıkla gerçekleştiremeyeceğimiz ortadadır. Kavim asabiyesiyle değil kavimlerin harman olarak İslam milletini oluşturduğu Anadolu ruhuna kavuştuğumuzda ancak bu hayali hayata geçirebiliriz. Bunu gerçekleştirmeye de mecburuz. Kimse kendi başına ayakta kalacağını falan düşünmesin. Zaten bu yüzden kullanılmaya müsait hale geliyoruz. Ümmet olarak kurtuluşumuz da batışımız da birlikte olup olmamamıza bağlı.

Hasılı kelam, Emperyalizmin özgürlük vaadine aldanıp hareket edenler geçmişte olduğu gibi kendileriyle birlikte bütün ümmeti de uzun bir süre yeni bir batağın içine sürükleyeceklerdir. Bizim için mesele İslam davasıdır. İttihadı İslam sancağını Kürtler alsa eline ve yürüse, biz o elin peşinden yürümekten çekinmeyiz. O sancağı taşıyanın kavmi rengi ve dili değil derdimiz, manası ve yaptıklarıdır."

Bu çerçeveden değerlendirdiğimizde, Ortadoğu ve çevresini kontrol altında tutmak için siyonist İsrail hançerini bağrımıza sokan Emperyalistler, ikinci İsrail olarak PKK devletini, direk Türkiyeye saplamaya çalışıyor. Kurmak istedikleri devlet, İsrailin güvenliğini sağlamanın yanında, bölgeyi bir yüz yıl daha birbirine düşürerek bu kaos ortamından istifade İsrailin Arzı mevud unu gerçekleştirecek son hamlesi olacaktır.

PKK-PYD ısrarla "İsrailin güvenliği bizim varlığımızla gerçekleşir" mesajını, bunun gayet farkında olarak veriyor ya zatenu2026

Emperyalist kuşatmayı kırmak için özellikle Suriye direniş hattını ciddi, planlı ve ehil insanlar eliyle tahkim etmek ve emperyalist Batının cenderesini kıracak diplomatik hamleler yapmak zorundayız.

Ama, içerden gücümüzü kıran ve katilimize mermi taşıyanları görmek ve bu yaptıklarını engellemek hepsinden önemli.

Kendi bölgemizde yıkılacak veya inşa edilecek bir devlet varsa bunu bizim yapmamız gerek. Bize ragmen yapılanın bize karşı atıldığını görmek isterseniz yakın tarihe iyi bakın. Engel olmadığına dahil ol, senin istediğin yönde gitsin.

Türkiye'nin gücü ve tarihi arka planı vahşi dünyanın güdücülerini çok korkutuyor. Ülkenin, bölgenin ve bizim geleceğimiz şu kısacık zaman diliminde kurulan oyunları farkedip yeni oyunlar kurmamızla şekillenecek. Tarih tekerrür etmez, hatalar tekerrür eder diyen ecdada rahmet olsun.