Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Ekim 2014

Bir provokatörün günlüğü\u2026

Ohhh!.. Şöyle uzanın ve gerile gerile yatınu2026 Çok yoruldunuz; sizi finans eden alçakları mahcup etmedenu2026 Acayip yorar, kötülük yapmak ve çirkin ruh insanı. Önce kendinizi yıpratır, şiddet ve kahpelik yapmak! Çünkü mazlum şehit olur, sende ise insanlık kalmaz. Dinleninu2026 Dinlenirken, bir sonraki eylemlerin size kazandıracağı kirli paranın hesabını; uygulamaya sokacağınız alçaklıkların planını yapınu2026 Hatta gelecek neslinize, çocuklarınıza hatıra kalsın diye; sergilediğiniz vahşetlerin fotoğraflarını da arşivleyin ve günlük tutunu2026 Günlüğünüze şunları yazarsınız:

"Bu günde kahpelik yaptık; yaktık, dağıttık, mazlum insanların ölümüne sebep olduku2026 Cebimize konulan harçlıklarla, sokakları öfkemizin hakimiyetine aldıku2026 İnsan yaktık, camdan adam attık; hızımızı alamadık, ambülans yaktık ve kendi ırkdaşımızı katlettiku2026" siz bunları sevdiğiniz için, mutlaka günlüğünü tutun, neme lazım gelgit aklınız var, geleceğinize hatıra olarak kalsın bari... Ama en güzel günlük: kader-i İlahu00ee'nin levh-i mahfu00fbzdur. Yazın günlüğünüze sevdiğiniz ve sergilediğiniz tüm alçaklıkları!.. Bunları yazın, çünkü çocuklarınıza iftiharla anlatacaklarınız, bırakacağınız mirasınız olacaktıru2026 Unutacaklarınız olur bu yorgunlukla, ben size tüyo vereyim, bunları da anlatın ve yazın:

"Evladım; ana olarak, baba olarak çok alçaktık, yol kestik, bariyer yaptık... Güvenliğimiz için var olan polise, sokakları cehennem ettiku2026 Çok güzel Molotof atardık, yakardık; öyle güzel cam çerçeve indirirdik ki, zevkten köşelerimiz çoğalırdıu2026 Hele bir bayrak yakardık; bakmayın dedelerimiz onun için Türklerle şehit olmasına, öyle bir yakardık ki dedelerimize inat, sızlatırdık kemikleriniu2026 Mazlum üzerine bütün öfkemizle attığımız Molotof var ya, bizi şehvetin zirvelerine çıkarırdı; yanan insan dokusu ve kokusuu2026"

Anlatın bunları: "Hele bir partimiz vardı, bizi alçaklıkta çok güzel organize ederdi; sokaklara çıkmamızı, huzuru bozmamızı telkin ederlerdi... Zaten birileri para sıkıştırıyordu elimize, ekstradan partimizi de memnun etmiş olurduku2026 Kobani'yi bahane ederek, Esat gibi kendi Kürt kardeşimizi katlettiku2026" Bunları iyice anlatın ki; ne Kürt, nede Türk olmadığınıza başka bir halt olduğunuza inansınlaru2026

İmanlı, vatanperver, vicdanlı Kürt kardeşlerim hariç; biz zaten onlarla din kardeşi olmaktan guruluyuz ve beraber kul olma sevdalısıyızu2026 İnsani değerlerden uzak ve Allah korkusu olmayan bazıları; Güneydoğu Anadolu'da ve doğuda, elbette batıda da var; tavuk için, köpek için, incir çekirdeğini utandıracak bahanelerle, yıllarca titremeyen vicdanlarla, insan katlettileru2026 Dedik medenileşirler; artık gerilerde kalmıştır vahşilikler... Ne de olsa akıllı telefonlar, plazma televizyonlar var, ama yanılmışız kandan besleneniz, barıştan huzurdan rahatsız olanlarınız, bir de Siyonist kafa yapıcıların dandik sırt sıvazlaması ile, içinizdeki dağ adamlığını, bu modern asra sığmayacak şekilde, ortaya koydunuz... Çok yoruluyorsunuz, çok terliyorsunuz önemli değil, onun sitresinide birkaç araba, otobüs ve canlı canlı insan yakarak atarsınız... Ne olacak insan değilsiniz ki, bunu düşünesiniz! Elin adamı, Allah'ı razı etmek; rızası ile ebedi alem kazanmak için, elinden geleni yapsın, tüm Müslümanlara sırf Allah istediği için kardeş olsun, muhabbetle baksın; bunun için ter akıtsın, sen canlı canlı insan yakmak, iş yeri ve iş makinesi yakmak için ter akıtu2026 Senin bir derdin yok ki, insan olmak için. Verir Siyonist köpek yemini; yakarsın, yıkarsın... Senin nene gerek vatan sevgisi, bayrak sevgisi ve kardeş olmak. Bunlar seni aşar ve sıkar! Sen kapat alçak suratını ve kanlı günlüğüne malzeme çıkar.

Allahtan ümit kesilmez, ama sen insan olamazsın. Sen, üç beş kuruşa birçok yalan uydurur, sana kucak açmış devlete zarar vermek için, talan edersin... Ha senin anan baban hiç demez mi: "Millete zarar verirsen, huzur bozarsan helal etmem!" diye? Yazık çok yazık ve ellerin hep iz bırakıyor alçaklıkta. Her anınız suçüstü! Sizin, her türlü kalleşlikte, Molotof şişesinde parmak izleriniz ve tahripte elleriniz var... Bölgene yapılmak istenen yatırıma engel olmada hep izlerin, parmakların ve şerefsiz ruhun var... Devam et koçum; alçak delikanlı, alçak insan, alçak kız olmayau2026 Sen niye okuyorsun, ya da nefes alıyorsun ki? Sen medenilikten, huzurlu yaşamaktan, haz almıyorsun! Acı seviyorsun, ocak batırmak seviyorsun, Molotof'la okul ateşe vermeği seviyorsun... Tam hayat tarzına uyan, seni aşkla bekleyen cehenneme ulaşmakla, bayram edin!..
Ha sahi sen bekar isen, sana kız istemeğe gittiklerinde, yada seni istemeye geldiklerinde baban, mesleğin için: " Güzel Molotof atar; çok güzel canlı canlı yakar... Kundaklama, taşlama, öldürmede cevvaldir" desin. Hatta istemeye gelene, kahve yerine bol acılı Molotof, kız istemeye gidince, çiçek, çikolata yerine yine Molotof ve sapan götürünu2026 O zaman sizi daha iyi tanırlar, işiniz çantada keklik olur... Zifaf gecenizde de, altın vuruşu yapıp, kendinize Molotof atarsınız; bir güzel yana yana kendinizden geçersinizu2026 Eee hiç rahatsız olmayın, kudurup, tepinmeyin, siz bundan hoşlanıyorsunuz, insani olmayan şeyler, sizlere keyif vermiyor...

Seni, dışarının alçak ajanları mutlu ediyor, cebine kirli parayı koyarak... Sana alçak paçavralar bayrak, dedenin de kanı olan, dünyanın en asil bayrağı; ay yıldız seni kesmez ki. Çözüm Süreci, senin uyuşturucudan, her türlü kara ve haram para kazanmandan, kısaca avantadan yaşamana takoz olacak ya ödün kopuyor! Uydur bahaneleri yap alçaklığını!

Ha bu günlükten çocukların mutlu olur mu onu bilmem. Belki de:

"Ya molotofla bizi yaksalardı, ya da ocağımızı, evimizi arabamızı yaksalardı razı olur muydunuz?" derlerse, vereceğiniz cevap, ancak sessizlik olacaktır... O sessizliklerde vicdanınıza gürültülü çığlıklar olsun, ruhunuz çıldırsın inşallah!..

Son söz: Günlüğünüzde şu da yer alsın mutlaka; yıllarca köy basıp, bebek katlettiku2026

Bizim günlüğümüz mü? Bizimkinde Kur'an'a inanmış her insan kardeş, asla can yakmak; devlete ihanet, bayrağa puştluk yok. Biz, mütedeyyin bir Kürdü, zındık bin Türk'e tercih edenleriz. Bizim günlüğümüzde, Siyonistleri, dışarının alçaklarını memnun etmek değil, Allah'ı memnun etmek şartı yazar. İnsan yakmak değil, ocak yakmak değil, yaşatmaya vesile olmak yazaru2026 Bizim günlüğümüzde, gürültülerin bitmesi için, ancak İslam birliği, uhuvvet olması gerekir yazaru2026

Günlüğü temiz olanlara selam olsunu2026