Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Temmuz 2016

Biz hiç diz çökmedik

Yeniden dirilişe tanıklık ettiğimiz şu günlerde tarih yeniden yazılıyor. Millet bizzat terör örgütü FETÖ'nün emir erleriyle alanlarda kalarak hesaplaşıyor, topyekun hücrelerin temizlenmesine yardımcı oluyor. 79 milyon kardeşlik bilinciyle hareket ediyor, üst akıl destekli kanlı darbe girişimini yerle bir ediyor, güçlü Türkiye'nin temel taşlarını millet elleriyle yerleştiriyor. Şeytanın rehberliğini yapanlara inat, millet direnişiyle Sırat-ı müstakime düşmanlık edenlere karşı mücadele veriyor. Düşmanlıktan beslenenleri tarihin en karanlık sayfasına gömüyor.

Elbette bu kadar değil.

Millet alanlarda kalarak darbecilerle mücadele ederken, darbecilere örtülü destek vermeyi ihmal etmeyen küresel şer cephelerine de mesaj veriyor. Millet; "Biz hiç diz çökmedik" mesajında, yeni tehditleri püskürtüyor.

Durmuyor millet!

Millet gerçeği görüyor.

Millet Hakkın yanında duruyor.

Millet topyekun kurtuluş mücadelesi veriyor.

Millet onurlu, bağımsız ve özgür bir gelecek için kendi iradesine sahip çıkıyor. Gücünü milletten alanlar da, terör örgütü FETÖ'nün inlerinde temizlik yapıyor.

Bu onur milletindir.

Bu bağımsızlık mücadelesine milletin adı yazılacaktır.

Özgür bir gelecek için geleceğine sahip çıkan millet, zafere giden tüm yolları açacaktır.

Bir işgal girişimiydi. Bir istila. Millet sahaya çıkmasaydı bir katliam, hatta soykırım. Hukuksuz mahkemeler kurulacaktı. Atanacak savcılar ve hakimler belirlenmişti. Stadyumlar toplama merkezi olacaktı. Yürekli insanlar yargısız infaz sonrasında yüreksiz hainler tarafından cezalandırılacaktı. Kanlı girişimin kanlı senaryosunu da böyle yazmıştı paralel terör örgütü.

Peki ne oldu?

Millet önce kanlı darbe girişimini alt etti, sonra ülkeyi yarı açık cezaevine döndürecek kanlı senaryoyu yırtıp attı. Şimdi de millet, sahaya sahip çıkarak yeni olası karanlık planları bozuyor. O kanlı gece "Sokağa inmeyin" çağrısı yapanların da gerçek yüzünü millet, sahalardan tüm dünyaya deşifre ediyor.

Bu şanlı duruşa en büyük desteği medyamız veriyor. Darbeler döneminde iyi bir sınav veremeyen medya ilk günden itibaren milletle omuz omuza onurlu bir direniş sergiliyor.

Üstad Cemil Meriç'in "Kendi gerçeğimizi kendi kelimelerimizle u0251nlu0251yıp u0251nlu0251tmu0251k, her nu0251muslu yu0251zu0251rın vicdu0251n borcuu2026" dediği gibi yazarlar, gazeteciler, muhabirler ve işin mutfağında olan arkadaşlarımız kendi gerçeklerini, kendi kelimeleriyle anlıyor, 79 milyona anlatıyor. Köprüler kuşatılıp, tanklar yola çıktığı, uçaklar ve helikopter havalanıp milleti ateşe tuttuğu andan itibaren medya, milli irade nöbetinden vazgeçmiyor.

Sözün bittiği yer; Teşekkürler Türkiye..